kızlarr hepinizin ramazan bayramı kutlu olsun umarım bebişlersiz gecırdıgımız son bayramımız olur hepinizi öpüyorumm opuyorumnanaktan
insallah canim insallah, hepinizin bayrami kutlu olsunopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr hepinizin ramazan bayramı kutlu olsun umarım bebişlersiz gecırdıgımız son bayramımız olur hepinizi öpüyorumm opuyorumnanaktan
kizlar bende 8. günümde dayanamadim idrar testi yaptim, ikinci cizgi silik cikti, ama burda kan tahlilini malesef test gününden önce yapamiyorsun, benim simdi bayramin 3. günü istanbula gitme ihtimalimde var, test günüm ise 25 eylülde, acaba rahat rahat gitsemmi istanbula, burda malesef özel doktorum olmadigi icin belirli bi doktorum yok henüz, ve kimi arayip soracagimida bilmyiorum ben hastanede yaptirdim ve iki farkli doktor muayene etti, simdi kararsizim gitsemmi gitmesemmi diye, istanbulda yaptirsam testi ve o degerleri buradaki hastaneye getirsem olurmu, offff cok kararsizim yaaaa yardim edin bi akil verin kizlar istanbula gitmeyi cok istiyorum bu tedavi süresi cidden beni cok yordu, biraz degisiklik bana cidden iyi gelecek.
kızlar benim ilk denememdi ve çok şükür pozitif çıktı,inşallah benden sonraki tüm arkadaşlarında pozitif olur sonuçları:Saruboceq::Saruboceq:
canım çok sevindim allahım tamamına erdırsın saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın bu kadar negatıften sonra pozitif haber almak gerçekten benı çok mutlu etti
canim insallah guzel haberin oncusudur bu testin, bence idrarda cikiyorsa hamilesindir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sweet valla ben tüp bebek tedavisine başladığımda 13 gün lucrin vurdum ve regl olmadım, hastaneyi de 3 defa aradım, onlar da normal vurmaya devam edin yakında regl olursunuz dedi, ben dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım meğersem hamileymişim ve lucrin vurmaya devam etmişim, saolsun hastane ve doktor çok ilgiliymiş fazlasıyla yol göstermişler bana, bir daha oranın önünden bile geçmedim, bir kan testi yaptır her ihjtimale karşı.
kizlar kan tahlilini nerden yaptiriyorsunuz eczaneler yapmiyo dimi,
canım hayırlısı inşallah. ne güzel 3 ü de döllenmiş. benim de yaş nedeniyle rezerv sorunum var. seni çok iyi anlayabiliyorum. ben de beklemedeyim. ikimiz için de hayırlısı:Saruboceq: