• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

kizlar bende 8. günümde dayanamadim idrar testi yaptim, ikinci cizgi silik cikti, ama burda kan tahlilini malesef test gününden önce yapamiyorsun, benim simdi bayramin 3. günü istanbula gitme ihtimalimde var, test günüm ise 25 eylülde, acaba rahat rahat gitsemmi istanbula, burda malesef özel doktorum olmadigi icin belirli bi doktorum yok henüz, ve kimi arayip soracagimida bilmyiorum ben hastanede yaptirdim ve iki farkli doktor muayene etti, simdi kararsizim gitsemmi gitmesemmi diye, istanbulda yaptirsam testi ve o degerleri buradaki hastaneye getirsem olurmu, offff cok kararsizim yaaaa yardim edin bi akil verin kizlar istanbula gitmeyi cok istiyorum bu tedavi süresi cidden beni cok yordu, biraz degisiklik bana cidden iyi gelecek.

canim insallah guzel haberin oncusudur bu testin, bence idrarda cikiyorsa hamilesindir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar benim ilk denememdi ve çok şükür pozitif çıktı,inşallah benden sonraki tüm arkadaşlarında pozitif olur sonuçları:Saruboceq::Saruboceq:

canım çok sevindim allahım tamamına erdırsın saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın bu kadar negatıften sonra pozitif haber almak gerçekten benı çok mutlu etti

kızlar bayramınız mubarek olsun dilerim rabbimden kurban bayramına hepimiz gönlumuzdekı muradımıza kavusmus olarak gırerız

Butun arkadaslarimin seker bayrami seker tadinda gecmesi dilegiyle ... Allah hepimizin muradini versin...

off kızlar yaa biliyorum hepiniz meşgulsunuz ama sormam lazım yaaa aranızda regl olmadan lucrını bıten varmı yanı 14.gününe kadar regl olmayan varmı gecen denememde boyle bısı olmadı ama bu sefer 11.günümdeyım ama hala regl olmadım canım cok sıkkın yaaa bişimi oldu acabaa

sweet valla ben tüp bebek tedavisine başladığımda 13 gün lucrin vurdum ve regl olmadım, hastaneyi de 3 defa aradım, onlar da normal vurmaya devam edin yakında regl olursunuz dedi, ben dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım meğersem hamileymişim ve lucrin vurmaya devam etmişim, saolsun hastane ve doktor çok ilgiliymiş fazlasıyla yol göstermişler bana, bir daha oranın önünden bile geçmedim, bir kan testi yaptır her ihjtimale karşı.

sweet valla ben tüp bebek tedavisine başladığımda 13 gün lucrin vurdum ve regl olmadım, hastaneyi de 3 defa aradım, onlar da normal vurmaya devam edin yakında regl olursunuz dedi, ben dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım meğersem hamileymişim ve lucrin vurmaya devam etmişim, saolsun hastane ve doktor çok ilgiliymiş fazlasıyla yol göstermişler bana, bir daha oranın önünden bile geçmedim, bir kan testi yaptır her ihjtimale karşı.

hadi yaa ciddimisin offf annemlerde oyle dıyo belkı hamılesındır ama ne bıleyım 4 yıldır olmayan sey sımdı olurmus dıye dusunuyorum tabi Rabbim istedikten sonra olur bısı dıyemem ama ne bileyim yaa o kadar alıstım kı negatıflere öyle bişey olduguna ınanamıyorum cevabın için çok teşekkür ederim bayram bitsinde baktırayım bı kere :uhm:

ya arkadaşlar lütfen biri bişey söylesin Allah aşkına transferin 8.günü fazla yatamadım transferden sonra bi kaç gündür tuvalette bişey dikkatimi çekti sanki rahmim çok aşağıda alt tarafım kapanmış gibi sabahları jel kullanıyorum inanın jeli zor sokuyorum bu ne demek iyiyemi kötüyemi işaret bi doluluk var bide ben her aşılamada enfeksiyon kapardım beyaz peynir kıyamında koyu bi akıntım olurdu gene öyle akıntım var onun dışında bende hiç bir belirti yok kasık ağrılarım vardı 2-3 gündür oda yok en son kasık ağrım şiddetlendi sonra tamamen kesildi bu ne demek şimdi içim içime sığmıyo yokmu bi fikri olan

kızlar transfer gününü 1,gün olarakmı sayıyoruz yoksa bir sonraki günümü 1.gün sayıyoruz benim geçen pazartesi transfer oldu acaba idrar testi yaptırsammı

canım benim de geçen pazartesi transferdi. bugün 7. gün oluyor. ben bugün idrar testi yaptım. çıkmadı. moralimi çok bozmayacağım dedim am ağla ağla bir hal oldum. çok dayanamayacaksan en azından 1-2 gün sonra kanda baktır o daha anlamlı oluyor.

merhaba bende fitili yerlestirirken rahmimde degisiklik oldugunu hissediyorum yani önceden o kadar sis degildi simdi icimde sanki bir sislik var, benim 8. günü idrarda ikinci cizgi silik cikti sonra daha yapmadim, 12, günü kandan baktirmayi düsünüyorum ama herkeste idrarda cikmiyor kizlar üzülmeyin benimde ilk yaptigimda cikmadi biraz buruklandi icim ama sonra kendimi baska seylerle oyaladim yarim saat sonra dayanamadim cöpten cikardim baktim ikinci cizgi daha belirgin olmustu yani pek anlayamadim, en garantisi kan tahlili diyorlar,
ama ben doymak bilmiyorummmm acayip istahim acildi heralde dogurmadan 30 kilo alicam ben :(

Back