nerocum sıkma canınııı yaaa yerleşiyorlardır annelerının karnına belki :1hug:
ah inşallah sweetcğim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerocum sıkma canınııı yaaa yerleşiyorlardır annelerının karnına belki :1hug:
bu belirtiler cogunda olmus, benimde bugün 6.günüm ve dün gece resmen adet olucam sandim o kadar cok benziyorduki sancilari, bence simdiden kendini yipratma test gününü bekle bakalim, rabbim neyler neylerse güzel eyler
öyle valla bekliyorum yapacak bişey yok hayırlısı artık,
Merhaba hayatım.Nasılsın ya uzun süredir bir iş için net aleminden uzaklardaydım.Kötü bir şey yok canımcım şükür.Bu arada tedavim ekim ayına ertelendi .Canımcım 2 saattır yazışanları okuyorum.Bana yardımcı olurmusun arkadaşlarımızın sonucu için
witch26...............12
gorken.................12
beryu...................15
bsp......................14
yehare..................17
dragonlily..............18
nero-ka.................19
görken listemizde yok nedense
beryucum ve bsp cim çok uzgunum canlarım ya sağlık olsun..Her şey sağlıgın başınada ne söğleye bilirm ki tatlılarım benimm ..
witch arkadaşımızın sonuçu nasıl oldu?
dragonlily canım hemen moral bozmak idrarda cıkmamıs olabılır allahım bebişlerini nasip eder inşallah
kızlar sizde hiç gögüs ağrısı oldu mu beklerken. benim geçen sefer opudan itibaren olmuştu ama test gününe 2 gün kala geçmişti. kimyasal olmuştu. şu an yine var ve geçecek aynı şey olacak diye korkuyorum :1no2:
kizlar bebislerim tutunmamis negatif sonuc aldim...1 embriyomuz kalmisti blast olunca donduracaktilar onu da bugun ogrendim yasamadigi icin dondurulmamis...adet olmamyi bekleyecem ondan sonraki cycle tekrar baslayacaz insallah...umarim eylul ayi diger sonuc bekleyen arkadaslara umut getirir, bana getirmedi...diyorlar ya yeni tedaviyi dusununce insan umutla doluyor dogru galiba en azindan teselli oluyor...
kizlar bebislerim tutunmamis negatif sonuc aldim...1 embriyomuz kalmisti blast olunca donduracaktilar onu da bugun ogrendim yasamadigi icin dondurulmamis...adet olmamyi bekleyecem ondan sonraki cycle tekrar baslayacaz insallah...umarim eylul ayi diger sonuc bekleyen arkadaslara umut getirir, bana getirmedi...diyorlar ya yeni tedaviyi dusununce insan umutla doluyor dogru galiba en azindan teselli oluyor...
kabullenmek çok zor oluyor ama eldende bişey gelmiyorcok sagolun kizlar, bizi bizden baskasi anlamiyor insan basina gelmeden bilmiyor...ilk asilama yapmaya basladigimda bir gun tup bebek yaptiracagim ve negatif alacagim aklimdan gecmezdi...bazen insan hic anne olamayacagini dusunuyor, sonra devam edip pozitif alanlari duydukca umutlaniyor...zamani gelince insallah hepimiz anne olacaz, napalim rabbim bizi boyle yollardan gecirmeyi uygun gormus, sabrini da verir insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: