nilniliğim benimde aşılamamda göbekten yapılmıştı çatlatma iğnem tüp bebekte kalçadan yapıldı hormoların seviyesine göre veriyorlar doktorlar yanılmıyorsam iğneyi
Merhaba hayatım.Nasılsın ya uzun süredir bir iş için net aleminden uzaklardaydım.Kötü bir şey yok canımcım şükür.Bu arada tedavim ekim ayına ertelendidr günay canım nerelerdesin uzun zamandır yoksun hayırdır kötü birşey yoktur inşallah?
arkadaşlar çatlatma iğnesi kalçadan vuruluyor diye duymuştum ama benim iğnem göbekte adı ovıtrelle bir farkı varmı bu iğneyi kullanan varmı? birazdan vurucam
teşekkürler yarın sabah gidiyorum çok gerginim inşallah yumurta bulunabilir
iremcim tedavin hayirli olsun oncelikle canim, transferin hemen ertsi gun yapilmis, onunla ilgili anne rahminde yasama sansi daha fazla olur diye yaptiklarini duydum.insallah oyledir ve hayirli haberler alirsin...
kızlar benimde tahlilim cumartesi ama bendede bütün regl belirtileri var maalesef acaba normalmidir :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
dr günay canım beni listeden silebilirsin çünkü benim tedavim ocak ayına kadar askıya alındı bazı sebeplerden dolayı mafoldumben
kızlar benimde tahlilim cumartesi ama bendede bütün regl belirtileri var maalesef acaba normalmidir :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu belirtiler cogunda olmus, benimde bugün 6.günüm ve dün gece resmen adet olucam sandim o kadar cok benziyorduki sancilari, bence simdiden kendini yipratma test gününü bekle bakalim, rabbim neyler neylerse güzel eyler
dragonlily canım sanırın sabah sonucunu alacaksın allahım pozıtıf sonuc almayı nasıp etsın bızlerı merakta bırakma guzel haberlerını beklıyoruz
dragonliliycimmmm benimmmm insallah super haberlerle geleceksin Allahin izniyle.... kendime gibi heyecanliyim inanki.. bakalim harika haberlere cok ihtiyacimiz var... Allahim dualarimizi kabul et neolursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?