• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

dr günay canım nerelerdesin uzun zamandır yoksun hayırdır kötü birşey yoktur inşallah?
Merhaba hayatım.Nasılsın ya uzun süredir bir iş için net aleminden uzaklardaydım.Kötü bir şey yok canımcım şükür.Bu arada tedavim ekim ayına ertelendi :(.Canımcım 2 saattır yazışanları okuyorum.Bana yardımcı olurmusun arkadaşlarımızın sonucu için
witch26...............12
gorken.................12
beryu...................15
bsp......................14
yehare..................17
dragonlily..............18
nero-ka.................19
görken listemizde yok nedense
beryucum ve bsp cim çok uzgunum canlarım ya sağlık olsun..Her şey sağlıgın başınada ne söğleye bilirm ki tatlılarım benimm ..
witch arkadaşımızın sonuçu nasıl oldu?

canım saol allah buyuk inşallah bıdaha kı sefere bızde bebışlerımızı alacagız kucagımıza canım witch26 da negatif negatıf bıraz fazla oldu bu hafta

arkadaşlar çatlatma iğnesi kalçadan vuruluyor diye duymuştum ama benim iğnem göbekte adı ovıtrelle bir farkı varmı bu iğneyi kullanan varmı? birazdan vurucam

nilcim ayni igneyi ben de bu ay kullandim, cok kolaydi, hatta ben o saatte okuldaydim ve ders arasinda wcde yaptim:) gonalfin ignesi gibi ucu ince kucuktu, seninki farkliymis galiba...

iremcim tedavin hayirli olsun oncelikle canim, transferin hemen ertsi gun yapilmis, onunla ilgili anne rahminde yasama sansi daha fazla olur diye yaptiklarini duydum.insallah oyledir ve hayirli haberler alirsin...

kızlar sizde hiç gögüs ağrısı oldu mu beklerken. benim geçen sefer opudan itibaren olmuştu ama test gününe 2 gün kala geçmişti. kimyasal olmuştu. şu an yine var ve geçecek aynı şey olacak diye korkuyorum :1no2:

iremcim tedavin hayirli olsun oncelikle canim, transferin hemen ertsi gun yapilmis, onunla ilgili anne rahminde yasama sansi daha fazla olur diye yaptiklarini duydum.insallah oyledir ve hayirli haberler alirsin...

insallah canim solasin,icimi biraz rahatlattin, ama peki öyleyse niye ertesi günü yerlestirmiyorlarda 3. yada 4 gün en ideal gün diyo doktorlar anlamiyorum
embiryo kalitesi hakkindada bilgi vermediler,daha dogrusu sadece 2 tane oldugu icin kalitesine bakmamislar,
az önce hastanaye gittim sadece kan tahlili yaptilar yarin telefonla arayiccam, kan tahlilim iyi cikmazsa ilac tedavisi uygulayacaklarini söylediler, cok tedirginim , insallah olumlu sonuc alirim

kızlar benimde tahlilim cumartesi ama bendede bütün regl belirtileri var maalesef acaba normalmidir :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

dr günay canım beni listeden silebilirsin çünkü benim tedavim ocak ayına kadar askıya alındı bazı sebeplerden dolayı mafoldumben

kızlar benimde tahlilim cumartesi ama bendede bütün regl belirtileri var maalesef acaba normalmidir :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bu belirtiler cogunda olmus, benimde bugün 6.günüm ve dün gece resmen adet olucam sandim o kadar cok benziyorduki sancilari, bence simdiden kendini yipratma test gününü bekle bakalim, rabbim neyler neylerse güzel eyler

[/B]
dr günay canım beni listeden silebilirsin çünkü benim tedavim ocak ayına kadar askıya alındı bazı sebeplerden dolayı mafoldumben

azracım ne oldu neden tedavın ertelendı üzüldüm senın adına yaa

nerocum sıkma canınııı yaaa yerleşiyorlardır annelerının karnına belki :1hug:

bu belirtiler cogunda olmus, benimde bugün 6.günüm ve dün gece resmen adet olucam sandim o kadar cok benziyorduki sancilari, bence simdiden kendini yipratma test gününü bekle bakalim, rabbim neyler neylerse güzel eyler

öyle valla bekliyorum yapacak bişey yok hayırlısı artık,

dragonlily canım sanırın sabah sonucunu alacaksın allahım pozıtıf sonuc almayı nasıp etsın bızlerı merakta bırakma guzel haberlerını beklıyoruz

dragonliliycimmmm benimmmm insallah super haberlerle geleceksin Allahin izniyle.... kendime gibi heyecanliyim inanki.. bakalim harika haberlere cok ihtiyacimiz var... Allahim dualarimizi kabul et neolursun..

dragonlily canım sanırın sabah sonucunu alacaksın allahım pozıtıf sonuc almayı nasıp etsın bızlerı merakta bırakma guzel haberlerını beklıyoruz

dragonliliycimmmm benimmmm insallah super haberlerle geleceksin Allahin izniyle.... kendime gibi heyecanliyim inanki.. bakalim harika haberlere cok ihtiyacimiz var... Allahim dualarimizi kabul et neolursun..

kizlar bugun idrar testi yaptim valla meraktan degil kendimi hazirlamak icin...maalasef negatif cikti:((( bu arada transferden sonra 10. gundu bugun, burda 11. gun test istediler..belki idrarda cikacak kadar beta olmamistir diye dusunmek istiyorum ,tabi negatife de hazirlanmis oldum bugunden yarin sok olmayayim diye...kismette ne var o olacak napalim elimizden bir sey gelmez...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dragonlily test günü idrarda negatif kanda pozitifi görenler var. inşallah öyledir diye dua ediyorum. hakkımızda hayırlısı canım

Back