• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

cok sagolun kizlar, bizi bizden baskasi anlamiyor insan basina gelmeden bilmiyor...ilk asilama yapmaya basladigimda bir gun tup bebek yaptiracagim ve negatif alacagim aklimdan gecmezdi...bazen insan hic anne olamayacagini dusunuyor, sonra devam edip pozitif alanlari duydukca umutlaniyor...zamani gelince insallah hepimiz anne olacaz, napalim rabbim bizi boyle yollardan gecirmeyi uygun gormus, sabrini da verir insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok üzüldüm. ama herkesin ilk seferde olmuyor. herşey mükemel bile olsa olasılık en fazla %60-70. ama inşallah 2. denemede olacaktır. ümidini kaybetme. inşş çabuk toparlanırsın :teselli:

çok üzüldüm canım eylül ayı bize pek uğurlu gelmedi nedense hep negatif sonuçlar duyduk,rabbim hakkımızda hayırlısını versin

aman öyle deme korkuyorum. ben nisanda başlayıp mayısta sonuç almıştım. mayıs da çoğunluk için pek şanslı bir ay olmamıştı. inşallah bundan sonra iyi gider. geri kalan tedavidekilere ve başlayacaklara güzel bir ay olur.:Saruboceq:

zaferr derimmmm gerenimooo zafer derim ınşallahhh ikizdir ki öyle görünüyoo hayırlı ugurlu olsun şimdidennnn :lepi:

ya zaferin babası Allahım cümlemize hepimize kucağına almayı yüzünü görmeyi nasip etsin ben çok mutluyum Allahım herkezin yüzünü güldürsün

amin canım inşallahhh RAbbim hayırlısyla sağlıklı bi şekilde kucagınıza almayı nasip eder inşallahhhhh opuyorumnanaktan

AY ıNŞALLAH ıNŞALLAH CANIM YAAAA ÇıFTE BAYRAM VAR ÇıFTER ÇıFTER GELSıNLER ıNŞALAAAAAAAH DARIISI HERKESıN BAŞINA :emir_bebek:

kizlar bende 8. günümde dayanamadim idrar testi yaptim, ikinci cizgi silik cikti, ama burda kan tahlilini malesef test gününden önce yapamiyorsun, benim simdi bayramin 3. günü istanbula gitme ihtimalimde var, test günüm ise 25 eylülde, acaba rahat rahat gitsemmi istanbula, burda malesef özel doktorum olmadigi icin belirli bi doktorum yok henüz, ve kimi arayip soracagimida bilmyiorum ben hastanede yaptirdim ve iki farkli doktor muayene etti, simdi kararsizim gitsemmi gitmesemmi diye, istanbulda yaptirsam testi ve o degerleri buradaki hastaneye getirsem olurmu, offff cok kararsizim yaaaa yardim edin bi akil verin kizlar istanbula gitmeyi cok istiyorum bu tedavi süresi cidden beni cok yordu, biraz degisiklik bana cidden iyi gelecek.

iremcim tam olarak nerde olduugnu bılmıyorum yanı sehır belırtmemısısn ama ben senın yerınde olsam riske atmazdım gitmezdim yanı biraz daha bekle derim ben inşallahh bebişlerinin haberını alırsın ve daha sonra onlarla gıdersın

kizlar bebislerim tutunmamis negatif sonuc aldim...1 embriyomuz kalmisti blast olunca donduracaktilar onu da bugun ogrendim yasamadigi icin dondurulmamis...adet olmamyi bekleyecem ondan sonraki cycle tekrar baslayacaz insallah...umarim eylul ayi diger sonuc bekleyen arkadaslara umut getirir, bana getirmedi...diyorlar ya yeni tedaviyi dusununce insan umutla doluyor dogru galiba en azindan teselli oluyor...

çok üzüldüm umudunu yitirme inşallah bir dahaki sefere olur sen sadece kendine dikkat et sen olmassan bebeklerin bir anlamı olmaz önce kendin opuyorumnanaktan

arkadaşlar bugün transferim yapıldı doktorum şanslı oldugumu söylüyor yumurta rezervim yok denecek kadar azdı ama vücudum tedaviye olumlu yanıt vermiş 3 emriyo oluştu onlarda şuan benimle beraber ama endişelenmemek elde degil tutmayan arkadaşları okuyunca çok üzülüyorum umarım herkesin gönlündeki gerçek olur.

arkadaşlar bugün transferim yapıldı doktorum şanslı oldugumu söylüyor yumurta rezervim yok denecek kadar azdı ama vücudum tedaviye olumlu yanıt vermiş 3 emriyo oluştu onlarda şuan benimle beraber ama endişelenmemek elde degil tutmayan arkadaşları okuyunca çok üzülüyorum umarım herkesin gönlündeki gerçek olur.

canım hayırlısı inşallah. ne güzel 3 ü de döllenmiş. benim de yaş nedeniyle rezerv sorunum var. seni çok iyi anlayabiliyorum. ben de beklemedeyim. ikimiz için de hayırlısı:Saruboceq:

kızlar benim ilk denememdi ve çok şükür pozitif çıktı,inşallah benden sonraki tüm arkadaşlarında pozitif olur sonuçları:Saruboceq::Saruboceq:

nilnil canım bebişlerin hoş gelmiş annelerine inşallah sıkı sıkı tutunurlar,benimde 3embryo transfer edilmişti

kızlar benim ilk denememdi ve çok şükür pozitif çıktı,inşallah benden sonraki tüm arkadaşlarında pozitif olur sonuçları:Saruboceq::Saruboceq:

cok sevindim canim senin adina, keske bu guzel haberler hep devam etse:Saruboceq:, saglikla alirsin bebisini kucagina insallah..

geronimo, canim seninki de hayirli olsun insallah ikizlerini ki buyuk ihtimalle oyle gorunuyor alirsin kucagina...ALLAH NAZARDAN KORUSUN HEPINIZI:nazar:

nilnilcim hayirli olsun yavrularin, insallah simsiki tutunurlar annelerine sen de o mutlulugu tadarsin, umudunu kaybetme Allahim cok buyuk...

cok sevindim canim senin adina, keske bu guzel haberler hep devam etse:Saruboceq:, saglikla alirsin bebisini kucagina insallah..

geronimo, canim seninki de hayirli olsun insallah ikizlerini ki buyuk ihtimalle oyle gorunuyor alirsin kucagina...ALLAH NAZARDAN KORUSUN HEPINIZI:nazar:

nilnilcim hayirli olsun yavrularin, insallah simsiki tutunurlar annelerine sen de o mutlulugu tadarsin, umudunu kaybetme Allahim cok buyuk...

sağol canım benim seninde inşallah güzel haberlerini alacağız burdan:1hug::1hug:

kızlarr hepinizin ramazan bayramı kutlu olsun umarım bebişlersiz gecırdıgımız son bayramımız olur hepinizi öpüyorumm opuyorumnanaktan

Back