Insallah 3. Bebis saglikla gelirr ve hepimiz tez zamanda guzel haberler veririzzMerhaba kızlar..benimde yas 28 2 yılı gecti evlilik 2 bebek kaybım var 3. Saglikli olur en kısa sürede ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah 3. Bebis saglikla gelirr ve hepimiz tez zamanda guzel haberler veririzzMerhaba kızlar..benimde yas 28 2 yılı gecti evlilik 2 bebek kaybım var 3. Saglikli olur en kısa sürede ins
Ay cok Sagol cnm benim ins aminnnInsallah 3. Bebis saglikla gelirr ve hepimiz tez zamanda guzel haberler veririzz
Şanlıurfa dan cnmSen nerdensin esracim
Kafana takma sakın sadece önlem olsun diye ...olmayadabilir ki hic düşünme bile imkanin varsa eğer bakmani tavsiye ettim öyle düşünBende bakalim şimdilik bekliycem bide bu pihtilasma kafama takıldı ins öyle birşey yoktur
canım sen ihmal etme doktorun demesini beklemeden sen söyle üniversite hastanelerinde yapılıyor vakit kaybetme boş yere üzülme derim ben tabi sen bilirsinAslında suphelenmiyorum değil ama daha önce dr gorundum hic bi sikinti yok simdilik ama bu pihtilasma konusu hakkında herhangi bir şey demediler
yani tabi böyle bişey olmayadabilir ama tedbir senden takdir Allah tan demişler sen tedbirini al derim ben benim canım çok yandı çünkü sonrası ve tedavi süreci de uzun ve yorucu iğne kullandığım halde 3 düşük yaptım hala da uğraşıyorum Rabbim ol dedikten sonra hiçbirşey engel değildir tabi..inşallah bizler içinde hayırlısını versin rabbimDoğru söylüyorsun canim ama vakit yok ışte uygun bir zamanda ins baktirabilirim
amin canım ben hissediyorum bol bebişli olacak bu topic inşallahAmin canim senin kadar olmasada seni çok iyi anlayabiliyorum insallah bundan sonra sağlıklı güzel hamilelikler geçiririz
evet canım her gün hem de 0.6 lık ama nasip olmadı çookk istiyorum ama sağlıklısını versin Allah ım daha vakti değil demekIgneyi her gunmu kullaniyordun