• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

Kizlarrrrrr ben uyuyorum bugun cok guzeldi izinliydim yarin sabah hem is var hem okulum var yine erkenciyimm hepinizi seviyorum hepiniz sizlere ayetel kursi okuyacam simdi yatarken size yollayacam allahım en kisa surede yasatsin bu duygulari bu heyecanlari iyiiiigecelerrr hepinizeeeeeee

Öyle gerçekten bende aynıyım daha bat günüm gelmedi 16ekimi bekliyorum saati saatine :olamaz: ama verimli geçmedi bu ay fakat tek şansım tam yumurtlama günümü degerlendirdim tek umudum o inşallah güzel bi haber alabilirim :olamaz:

Öyle gerçekten bende aynıyım daha bat günüm gelmedi 16ekimi bekliyorum saati saatine :olamaz: ama verimli geçmedi bu ay fakat tek şansım tam yumurtlama günümü degerlendirdim tek umudum o inşallah güzel bi haber alabilirim :olamaz:
Insallah canim, senin az kalmis benim 22 veya 23 gecen ay bi gun gec geldi diye kestiremiyorum bu ay net tarihi, hele o son iki gun iskence gibi wc de gecio geldi mi gelio mu derken kafayi yiyorum.

Son düzenleme:
Napayim canim gecen ay 1 gun gec kaldi dedim test almaya gidecem baktim o dakka bi sicaklik hevesimi kursagimda birakti.
Gerçekten aynı duyguları yaşıyoruz ya saati bile şaşmıyor tabiki bakıldığında bu çok güzel birşey sağlık belirtisi ama bi 9 ay kırmızıları görmezsek ruh sağlığımız da yerine gelir :halay::halay:

Gerçekten aynı duyguları yaşıyoruz ya saati bile şaşmıyor tabiki bakıldığında bu çok güzel birşey sağlık belirtisi ama bi 9 ay kırmızıları görmezsek ruh sağlığımız da yerine gelir :halay::halay:
Insallah rabbim tez zamanda bizede o cift cizgiyi gosterir gecen gece dua ede ede uyumusum okadar kafama islemis ki ruyada bi ses duydum Allah c.c diyordu olacak cok fazla etkilenmemeye calistim ama ister istemez etkileniyor insan.

Insallah ranbim tez zamandabizede o cift cizgiyi gosterir gecen gece dua ede ede uyumusum okadar kafama islemis ki ruyada bi ses duydum Allah c.c diyordu olacak cok fazla etkilenmemeye calistim ama ister istemez etkileniyor insan.
Rabbim rüyanı hayır etsin canım gerçekten bu psikoloji çok zor burayı beni anlayan insanlar olduğu için seviyorum herkesin derdi ortak herkes birbirine dua ediyor istediğimiz tek şey sağlıklı bir evlat Rabbim bizi bundan geri koymasın inşallah dışardaki bu duyguyu yaşamamış insanlarla konuşulmuyor anlamıyorlar çünkü yaşamamış başına gelmemiş ki Allah düşmanıma yaşatmasın...

Aynen canim insanin basina gelmeyene kadar kimse anlamiyor esim bile bazen diyor daha 3 ay oldu niye bu kadar geriliyorsun cok cok doktora gideriz caresiz dert olmaz falan, o piskolojinin o korkunun me demek olduguni ona bile anlatamiyorum ya kotu bisey derseler diye. Bu ay ovu.. test yaptim sogan suyu ictim ona da pekmez yedirsim bakalm gerisi Allaha kalmis.

Back