Cokk sagolunnAyyy çok teşekkür ederim eşime söyledim biliyor musun çok içten aminnnnn diyo aşkım dedim hamilenin duası kabul olur dedim sizi çok çok çok tebrik ediyoruzzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cokk sagolunnAyyy çok teşekkür ederim eşime söyledim biliyor musun çok içten aminnnnn diyo aşkım dedim hamilenin duası kabul olur dedim sizi çok çok çok tebrik ediyoruzzzzz
İyiyim tatlım sen nasılsın?duruasil cim canim nasilsin
Ne güZel ifade ettinTebrikler allah sag salim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin insallah. Bizde o cizgileri bi gorsek ahhh ahh test almaya bile firsat vermiyo ki saat gibi gununde geliyor.
Napayim canim gecen ay 1 gun gec kaldi dedim test almaya gidecem baktim o dakka bi sicaklik hevesimi kursagimda birakti.Ne güZel ifade ettin
Amiiin canm sen bize bol dua et hamislerin melekleri cok olurmus diyorlar.Benim de oyle ilk iki ay kizlar hep once geldi bu sefer ben inanamadim gunum gecince , allahim en kisa surede sizede yasatsin bu guzel duyguyu
Insallah canim, senin az kalmis benim 22 veya 23 gecen ay bi gun gec geldi diye kestiremiyorum bu ay net tarihi, hele o son iki gun iskence gibi wc de gecio geldi mi gelio mu derken kafayi yiyorum.Öyle gerçekten bende aynıyım daha bat günüm gelmedi 16ekimi bekliyorum saati saatine ama verimli geçmedi bu ay fakat tek şansım tam yumurtlama günümü degerlendirdim tek umudum o inşallah güzel bi haber alabilirim
Gerçekten aynı duyguları yaşıyoruz ya saati bile şaşmıyor tabiki bakıldığında bu çok güzel birşey sağlık belirtisi ama bi 9 ay kırmızıları görmezsek ruh sağlığımız da yerine gelirNapayim canim gecen ay 1 gun gec kaldi dedim test almaya gidecem baktim o dakka bi sicaklik hevesimi kursagimda birakti.
Insallah rabbim tez zamanda bizede o cift cizgiyi gosterir gecen gece dua ede ede uyumusum okadar kafama islemis ki ruyada bi ses duydum Allah c.c diyordu olacak cok fazla etkilenmemeye calistim ama ister istemez etkileniyor insan.Gerçekten aynı duyguları yaşıyoruz ya saati bile şaşmıyor tabiki bakıldığında bu çok güzel birşey sağlık belirtisi ama bi 9 ay kırmızıları görmezsek ruh sağlığımız da yerine gelir
Rabbim rüyanı hayır etsin canım gerçekten bu psikoloji çok zor burayı beni anlayan insanlar olduğu için seviyorum herkesin derdi ortak herkes birbirine dua ediyor istediğimiz tek şey sağlıklı bir evlat Rabbim bizi bundan geri koymasın inşallah dışardaki bu duyguyu yaşamamış insanlarla konuşulmuyor anlamıyorlar çünkü yaşamamış başına gelmemiş ki Allah düşmanıma yaşatmasın...Insallah ranbim tez zamandabizede o cift cizgiyi gosterir gecen gece dua ede ede uyumusum okadar kafama islemis ki ruyada bi ses duydum Allah c.c diyordu olacak cok fazla etkilenmemeye calistim ama ister istemez etkileniyor insan.
Hosgeldin canim nasilsin ne yaptin yok mu guzel haberlerin bize?Merhaba canlarim ben geldim
Hoşgeldin tatlım.. Nasılsın bugün?Merhaba canlarim ben geldim