Hadi bakalim ekim ayi..

oo hayırlı olsun tatlım...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...sen boşver KV ni eşin ve senin istemen sevinmen yeter... bence kimseye takılma heyecanını yaşamaya bak

hepinize teşekkürler.
ilk kez bu ay denedik şoku atlatamadık
ınsallah ısteyen herkese nasıp olsun

hayirli olsun canim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin allahim senin kayinvalidenide takma kafana ister sever ister sevmez senin hamileliginin tadini cikar

Benim adet belirtileri m başladı gibi göz altı morluklar i göğüs hassasiyet i belirtiler gebelikle ayni ama bilmiyorum yaaa

I ikimelek1903 , A aydogdu06 tebrikler kizlar allah sag salim kucaginiza almayi nasib etsin insallah. Kizlar yumurtlama donemimdeyim kafayi yedim iki gundur calisma yapiyoruz, esimi pekmez kavanozuyla kovaliyorum butun gun bu ayda bosa giderse cok uzulurum, birde bu gun kasiklarim ve yumurtaliklarimda acaip bi agri var belime de vuruyo agri basina boyle bisey gelen var mi neden olabilir sizce?

Son düzenleme:
Benim ikinci gebeliğim üçbuçuk yaşında bi kızım var ilkini hatırlamıyorum ama bu sefer onbeş gündür kasığım karnım yırtılıyordu belime kürekle vurmuşlar gibi ağrım vardı hamileymişim meğer ama adetten çok farklıydı ağrılarım he bide popomun kemikleri bile ağrıyodu

Gunaydin kizlarrrrr bat son 3 acaba erken gebelik testi alsam mi sozde bu ay yapmayacam dedim ama

Su an tam yumurtlama gunlerim canim o yizden saskinim ucinden bu yana calismalara basladik bu gun kasiklarimin agrisi gecti ama belim hala kopacak gibi tam ortasi agriyo ordaki kemik sanki kirilacak.

Kızlar merhaba...Bat 5 iydi bu sabah test yaptım.Çok silik ikinci çizgi çıktı.Sanırım zannedersem galiba ben hamileyim

@BahaRaslan99 çok teşekkürler..
Bi kan testi yaptırayım yarına inşallah..İlk hamileliğimde de çizgi silikti bu sefer de öyle ama yaş ilerledi tedirginim doğrusu.Kan testi yaptırmadan eşime de söylemek istemiyorum.İnsanın bunu içinde tutması da ayrı bi dert Kimseye söyleyemiyorum kendi kendime saf saf geziyorum.
Evet inşallah aynı zamanda olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…