• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

14 ekim bat günüm insallah olmam da guzel haberler veririm ama bu ay hic verinli gecmedi yine olmayacak :(

kızlar iki gündür petle dolaşıyorum.
bişey yok.
karnım ağrıyo ayaklarım üşüyor ve şişim regl belirtilerimin hepsi mevcut.
testtede silik çıktı.(3ekimde)
bugun dayanamayıp test yapcam galiba:(

91 doğumluyum :KK48: yazının başını okuyunca vallahi benden bahsediyorsun sandım :KK48: bende üçüncü aya girmedim daha ama hala bebek beklentisi içinde stresleniyorum acaba olmuycak mı diye :olamaz: ALLAH yardımcımız olsun :KK54:

Hossssgeldiiiiiii kiii , biz 24 leeerr konusmayalim ozamaannn :)))
Hosbuldum..
Günaydın bayanlar..güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah..benim de bat bugün hepimiz için hayırlısı diyelim.BahaRaslan99 silik çıktı demişsin kan testi yaptırsaydın ya benim ilk hamileliğimde 1 ay hep silik çıktı hiç o net çizgiyi görememiştim :KK12:

Günaydinnnn kizlarrr , yeni gelen en guzel anne adaylari , günaydınnnn benim de son 5 gunn benimde , hic belirti yook ama A aydogdu06 canimm hemen kan testi yaptirsanaaa ,silik olmasi umut veriricii birsey Y yagmur_20 hadi yaa canimm umudumuzu kesmek yok yilmadaaan devammm

kızlar iki gündür petle dolaşıyorum.
bişey yok.
karnım ağrıyo ayaklarım üşüyor ve şişim regl belirtilerimin hepsi mevcut.
testtede silik çıktı.(3ekimde)
bugun dayanamayıp test yapcam galiba:KK43:

İdrarda silik çıktı ve iki gündür kan vermedin mi :olamaz: ben olsam hastaneden çıkmazdım :skandal: canım sen bencede kan ver ve bizede haber ver hayırlısı olsun hakkımızda :KK5:

İdrarda silik çıktı ve iki gündür kan vermedin mi :olamaz: ben olsam hastaneden çıkmazdım :skandal: canım sen bencede kan ver ve bizede haber ver hayırlısı olsun hakkımızda :KK5:
Benn bir hafta oncesinden kan verdim 2 denemede de ama bu ay test yapmayacam gelecekse gelsin kirmizilar yada gunum gecerse yapcam kustum testlere

Günaydinnnn kizlarrr , yeni gelen en guzel anne adaylari , günaydınnnn benim de son 5 gunn benimde , hic belirti yook ama A aydogdu06 canimm hemen kan testi yaptirsanaaa ,silik olmasi umut veriricii birsey Y yagmur_20 hadi yaa canimm umudumuzu kesmek yok yilmadaaan devammm
aynen canım umudumu kesmiyorum Allah muhakkak bir gün bize verecek evlatlarımı :) ama 1 2 ay dinlenmek istiyorum sanki

işyerim sıkıntılı.
eczaneye zor gidip alıyorum testi o derece.
kan vermem şuan imkansız yani.

işyerim sıkıntılı.
eczaneye zor gidip alıyorum testi o derece.
kan vermem şuan imkansız yani.
Silik olması pozitif demek zaten.Muhtemelen çok yeni olduğu için silik çıkıyor.Ben de aynı şeyleri yaşamıştım.

Silik olması pozitif demek zaten.Muhtemelen çok yeni olduğu için silik çıkıyor.Ben de aynı şeyleri yaşamıştım.
bugun garip ruh halındeyım kıpır kıpır aynı zamanda endişeli ayrıca ağlamaklı bilemiyorum...

Netleşsin istiyorsun tabi ki.Daha dur inşallah 9 ay boyunca bunların hepsinin 3 katını aynı anda hissedeceksin.:KK73:
Darısı bizim de başımıza inşallah.

Evet aynısı işte.Benim uzun süre böyle gitmişti.Doktorum 15 gün boyunca hergün test yapmamı söylemişti.Hiç göremedim net kırmızıyı ben beta değerim de düşüktü.Ama sonra normale döndü hepsi.İnşallah seninde öyle olacaktır endişelenme.
teşekkür ediyorum. içimi rahatlatıyors:oops:unuz...

Kızlar korunuyoruz aslında biz ama bu ay bazı belirtiler yasıyorum. Bat 10ekim. Dün yaptıgım test negatifti.
Ben de sizinle birlikte bekleyeyim bari.

Back