hayırlı olsun canım hamilesin
hayırlı olsun canım hamilesin tabi çok yeni ama belli ki Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kesinlikle canimaynen canım umudumu kesmiyorum Allah muhakkak bir gün bize verecek evlatlarımı :) ama 1 2 ay dinlenmek istiyorum sanki
Bir turlu denk gelemedik kuzummmmm selaaammIyi geceler kızlar ben geldim
Waaaaowwww ilk hamisimizzzz tebriklerrrrrrrr , umarim hersey bekledigimiz gibi olurrrrrr , ay cok sevindimmBir test daha aldim.. sabah yapcam
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin...bize de umut olursun...Arkadaşlar cuma günü dr gidiyorum kismetse dua edin lütfen güzel haberle döneyim sizlere
yap canım eğer o da çift çizgi olursa bir an önce kan testi yaptır...ama şimdiden dikkatli davran...birden ayağa kalkma,yüksek yerlere fazla uzanma ne bileyim dikkat et işte..Bir test daha aldim.. sabah yapcam
hoşbuldum canım...çok fazla giremiyorum bu ara...nasılsın?duruasil cim hoşgeldin canim bende yalnız kaldım saniyodum insallah canim benim
Hayırlı olsun canım..Çooook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Aman sen hiç takılma ona,tadını çıkar boşveeeer.Papucu dama atılacak diye kıskanmıştır o.Kocan sevinsin sen sevin yeterkızlar merhaba.
ben sabah test yapacaktım ya:)
heyecandan 3te uyandım yaptım.bırde ne göreyim. o silik çizgi gitmiş yandaki çizgiyle aynı kırmızılıkta çizgi gelmiş..:)
karmakarışığım. nasıl olacak yaparmıyım.falan.bissürü sey düşünüyorum.
aksam kv konuyu açmıştım tepkisi beni üzdü.
oğlumu nasıl ıkna ettin dedi ben sok oldum.
hanı ınsan bır mutlu olur ya.onda göremedim.
oyle ıste.hatta oğlun cınsıyetınıde adınıda hazırlamış dedim.
oyle isim mi olurmuş dedi.yani çok moralimi bozdu.üstelik ılk torunu olacak.
kendi başına kalır diye mi düşünüyor anlamadım. benım annemde aynı sehırde.bakmayı mı problem etti.
para sıkıntımızda yok bizim.
onun dışında herkes cok sevındı. bu ay benim 3.yıl dönümümdü.
kv yorum yapar mısınız?
Benim bat dündü sabah altıda predictor early ile yaptım otuz saniye çift çizgim çıktı şaşkınım heyecanlıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?