Merhaba pinksade öncelikle geçmiş olsun ameliyatının üzerinden baya bir zaman geçti inşallah iyisindir. Bende bir kaç hafta içinde Türkiyeye gelip ameliyat olmak istiyorum ancak daha net bir karar veremedim. Bende bugün Hacettepeyi aradım Fiyat bilgisi almak için ve Ömer beyle yada Figen hanımla görüşmek istedim ama ne yazık ki yine başaramadım. Senin ameliyatın toplam 2700tl - 3000tl arası diye okumuştum ben ancak telefondaki bayan bana 5000tl - 6000tl bulur dedi çünkü protesin tanesi 1800tl arasında deyşiyormus. Bende bu konuyu hem sana danışmak istedim hemde sende Ömer beyin teli yada E-mail adresi varsa bana verebilirmisin diye sormak istedim. Ne yazık ki yüzyüze görüşme şansım yok yurt dışında yaşadığım için ancak sizin tecrübelerinizle karar vermeye çalışıyorum.
Protezin tanesi 1800 tl degil ikisi o fiyat diye biliyorum omer bey bana oyle soyledi ve hersey dahil en fazla 3.500-4000 arasi bisey olur dedi eskiden daha ucuzmus ama zam gelmis
Hacettepeyi arayip randevu alman lazim canim oraya gidincede omer beyi bulursun zatenPeki Ömer Beyle benimde görüşme imkannım olabilirmi acaba?
Hacettepeyi arayip randevu alman lazim canim oraya gidincede omer beyi bulursun zaten
Tamam çok sağol deneyeceğim......
Merhaba pinksade öncelikle geçmiş olsun ameliyatının üzerinden baya bir zaman geçti inşallah iyisindir. Bende bir kaç hafta içinde Türkiyeye gelip ameliyat olmak istiyorum ancak daha net bir karar veremedim. Bende bugün Hacettepeyi aradım Fiyat bilgisi almak için ve Ömer beyle yada Figen hanımla görüşmek istedim ama ne yazık ki yine başaramadım. Senin ameliyatın toplam 2700tl - 3000tl arası diye okumuştum ben ancak telefondaki bayan bana 5000tl - 6000tl bulur dedi çünkü protesin tanesi 1800tl arasında deyşiyormus. Bende bu konuyu hem sana danışmak istedim hemde sende Ömer beyin teli yada E-mail adresi varsa bana verebilirmisin diye sormak istedim. Ne yazık ki yüzyüze görüşme şansım yok yurt dışında yaşadığım için ancak sizin tecrübelerinizle karar vermeye çalışıyorum.
Merhaba teşekkür ederim yaklaşık 1,5 ay oldu sayılır çok şükür iyim artık her şey normale döndü. sadece iz kremi kullanıyorum. Görsel olarak çok doğal duruyorlar artık alıştım sanki hep benim gibiymişler gibi geliyor ameliyat olduğumu unuttum bile diyebilirim hızlı adapte oldum :) Ben 2700tl civarı ödedim. Ömer beyle telefonda görüşüyoruz ameliyatlara zam geldiğini söylemişti. Özel den mesaj göndereyim sana bir görüşürsün. Umarım her şey istediğin gibi olur.
Merhaba teşekkür ederim yaklaşık 1,5 ay oldu sayılır çok şükür iyim artık her şey normale döndü. sadece iz kremi kullanıyorum. Görsel olarak çok doğal duruyorlar artık alıştım sanki hep benim gibiymişler gibi geliyor ameliyat olduğumu unuttum bile diyebilirim hızlı adapte oldum :) Ben 2700tl civarı ödedim. Ömer beyle telefonda görüşüyoruz ameliyatlara zam geldiğini söylemişti. Özel den mesaj göndereyim sana bir görüşürsün. Umarım her şey istediğin gibi olur.
Senin adına çok sevindim inşallah ben ve benim gibi yaptırmak isteyenlerde birgün aynı şeyleri söyleyebiliriz. Neyazık ki özelden mesaj alamıyorum daha yeni üye olduğum içi ama ben en iyisi tekrar hacettepeyi arayıp şansımı birdaha deneyeyim. Telefona çıkan bayanlar okadar kaba ve mecburiyettenmiş gibi konuşup insandaki bütün motivasyonu bitiriyorlar :) ama olsun pes etmek yok yola devam........
Pinksadenin paylaşımları sonucu Ömer bey yada zühtü bey arasında kaldım. Rakamsal düşününce devletle özel arasında 2000 tl oynuyor. iç huzuru için 2000 tl
Pinksadenin paylaşımları sonucu Ömer bey yada zühtü bey arasında kaldım. Rakamsal düşününce devletle özel arasında 2000 tl oynuyor. iç huzuru için 2000 tl
Gerçekten karar vermek çok zor benimde kafam çok karışık 5 doktordan 3nü eledim 2si kaldı karar veremiyorum. Dediğin gibi 2000TL fark oluyor özel ile Devlet Hastanesinin arasında. Bana sorcak olursan iç huzur için 2000TL vermeye değer tabi insanin maddi durumu el veriyorsa. Hacettepede bana 4500-5000 arası dedi ve doktorlarda görüşme imkanım olmadı, randevu alın öyle görüşün dediler, bense zamanla yarışıyorum Türkiyede yaşamış olsam sorun olmicak ama anlayabilene :).
Özelde ise Doktorla bire bir görüştüm uzaktanda olsa bir güven oluştu, onlarda 6000tl dediler ancak o doktora ameliyat olanlar nedense ameliyat sonrası çok acı çekmediklerini sadece azıcık kas ağrısı olduğunu belirtiyorlar çok ilginç ama güzel :).
Ben biraz araştırdım da genelde kas altı ameliyat olanlarda ağrı çok oldumu zaman Doktorun İmplantı yerleştirmeden önce yerini açarken ver yerleştirirken biraz dikkatsiz davranıp kaslara zarar vermesinden kaynaklanıyormuş. Tabi nekadar doğru orasını bilemicem ama bana sanki biraz mantıklı geldi. Herkes için her şeyin hayırlısı olsun....
Uzun süredir aklımın köşesinde dert olan bebek sonrası simetri kaybı deformasyon problemi yaşıyordum. Mesajlarınız bana çok yardımcı oldu. Dr.un tavrına üzüldüm, yazık ki devllette olmanın gereksiz özgüveni demek istemiyorum ama neyse, şimdi dilerim mutlusundur. Tavsiyelerine ihtiyacım var. Çalışıyorum siz gibi toplam kaç gün izin almam lazım. Siz toparlanabildiniz sanırım geçmiş olsun tekrar sevgiyle kalın
Benimde deforme oldugu için ameliyatımda meme başımı taşıma durumu olcak umarım en az izle atlatırım
Benimde deforme oldugu için ameliyatımda meme başımı taşıma durumu olcak umarım en az izle atlatırım
Senin adına çok sevindim inşallah ben ve benim gibi yaptırmak isteyenlerde birgün aynı şeyleri söyleyebiliriz. Neyazık ki özelden mesaj alamıyorum daha yeni üye olduğum içi ama ben en iyisi tekrar hacettepeyi arayıp şansımı birdaha deneyeyim. Telefona çıkan bayanlar okadar kaba ve mecburiyettenmiş gibi konuşup insandaki bütün motivasyonu bitiriyorlar :) ama olsun pes etmek yok yola devam........
Uzun süredir aklımın köşesinde dert olan bebek sonrası simetri kaybı deformasyon problemi yaşıyordum. Mesajlarınız bana çok yardımcı oldu. Dr.un tavrına üzüldüm, yazık ki devllette olmanın gereksiz özgüveni demek istemiyorum ama neyse, şimdi dilerim mutlusundur. Tavsiyelerine ihtiyacım var. Çalışıyorum siz gibi toplam kaç gün izin almam lazım. Siz toparlanabildiniz sanırım geçmiş olsun tekrar sevgiyle kalın
Tamam çok sağol deneyeceğim......
Merhaba.. Dr tavrına bende o zaman üzülmüştüm zaten yeni ameliyat olmuştum ve duygusal olarak çok hassastım. Şimdi düşündüğüm de ben biraz sert değerlendirmişim diyorum sonuçta kendince onlarda haklı bir sürü hastaları var ondan bir sürü şey bekleyen insanlar var bu yüzden bazen gergin olmaları çok normal aslında. Neyse ki her şey geçti çok iyim şimdi maşallah. 15 gün rapor vermişti Ömer bey bana iyiki de 15 gün vermiş. Ne eksik ne fazla tam oldu yani. 10.günümde iş e geldim şöyle 1-2 saat çalışır toparlarım diye hiç bir şey yapamadım kendimi çok yorgun hissediyordum ve onları hala taşıyamıyordum ağırlık yapıyorlardı. 15 gün sonra dinlenmiş iyileşmiş olarak işime geri döndüm. Ben biraz da nazlıyımdır canım çok tatlıdır :) daha erken çalışmaya başlayanlarda var onları tebrik ediyorum buradan. Ama her şeye değermiş şimdi mükemmeller maşallah alışveriş yapmaktan çok keyif alıyorum.Sen kararını verdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?