Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu bantı 1 yıldır kullanıyorum.İnşallah artık bırakacağım.O sebeple 1,5 ay süre değil:)) nefes alamayacak kadar sıkmayacaksın ama tabi ki sıkı olacak.Bu hareketlerin hepsini yapabilirsin.Hiçbirinin zararı yok.Aksine faydalı.Ortaya birleştirme hareketi en kolayı tabi o sebeple ben de o hareketi seviyorum.Sen ortaya ittirdin diye ortaya gelmez.Biraz daha şekli oturur.Göğüslerin şekil olarak birleşikse ameliyat sonrası da birleşik olur ,ayrıksa yine ayrık olur.Eğer protezin büyükse tabi ki biraz daha ortaya dogru gelecektir.Mesela benim göğüslerim ayrık çok değil ama.Ameliyat sonrası büyük protez olduğundan biraz daha ortaya geldi.Kolaylıklar dilerim.
Sağol canım darısı başına:)) benim ameliyatıma asistan girmedi figen hoca ve haldun bey girdi haldun bey yr.doçent.Hiçbi ek ücret ödemedim ben. Bence sen bi haldun hocaya görün eğer damla önerirse biraz daha para biriktirmen gerekicek ama yuvarlak uygun olur sana derse yeter paran
bende 6 aydan biraz fazla süre önce haldun hocaya konyada ameliyat olmuştum ben de forumdan tavsiye almıştım...hacettepeye gideceğini biliyodum hem dikleştirme hem de büyütme yapmıştı ki normal büyütmeden çok daha zor bi ameliyatmış . şimdi çok çok çok mutluyum hoca çok titiz ve sabırlı biri bu yüzden konyada çok hastası var... memnun olmayan duymadım açıkççası tüm hastalarında cep numarası var ve en ufak bi sorunda bile arayabiliyorsunuz bi de hep doğal yapmayı seviyor . keşke gitmeseydi . şimdi hacettepede özellikle estetik cerrahi üzerine çalışıyormuş..umarım çok mutlu olur...
merhaba bayanlar. Meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdiğimde internette araştırma yaparken tesadüfen size rastladım yaklaşık 3 aydır yazdıklarınızı okuyorum. Burada okuduğum olumlu referanslarınızla ankara ya hacettepe hastanesine ömer beyle görüşmeye gittim. çok olumlu ve güzel geçti samimi, bana güven verdi. Kararımı verdim 13 eylül cuma allah kısmet ederse ameliyat olacağım. Kas üstü 200cc yuvarlak meme altı kesisi. 2 günüm kaldı ağrı eşiği düşük hastanelere fobisi olan biriyim canım acımasa da ağlarım :) bu huyumu sevmiyorum ama böyleyim. Ilk kez narkoz alacağım ilk kez ameliyat olacağım bu yüzden neyle karşı karşıya kalacağım konusunda sadece yazdıklarınız sayesinde fikrim var. Bu ameliyatı olmayı çok istiyorum bir o kadar da korkuyorum ya son anda ben vazgeçtim deyip çıkarsam ( kızlar bana yardım edin motivasyona çok ihtiyacım var. Zaman yaklaştıkça nefesin kesiliyor kalbim sıkışıyor resmen şimdi böyleysem hastanede ne yapacağım ( kas üstü ameliyat olan arkadaşlar yardım edebilir mi acaba süreçleriyle ilgili bilgilerini paylaşabilirler mi ??
bende 6 aydan biraz fazla süre önce haldun hocaya konyada ameliyat olmuştum ben de forumdan tavsiye almıştım...hacettepeye gideceğini biliyodum hem dikleştirme hem de büyütme yapmıştı ki normal büyütmeden çok daha zor bi ameliyatmış . şimdi çok çok çok mutluyum hoca çok titiz ve sabırlı biri bu yüzden konyada çok hastası var... memnun olmayan duymadım açıkççası tüm hastalarında cep numarası var ve en ufak bi sorunda bile arayabiliyorsunuz bi de hep doğal yapmayı seviyor . keşke gitmeseydi . şimdi hacettepede özellikle estetik cerrahi üzerine çalışıyormuş..umarım çok mutlu olur...
ben 17 ocakta haldun beye ameliyat olucam.çok güzel olucak inşallah.telefonunu her aradığımda muhakkak cevap veriyor.ilgili bir doktor bence.sonuçta güzel olursa çok mutlu olucam inşallah.
Saol canım umarım zamanla geçer yoksa burundan önce ikinci kez meme ameliyatı olucam :) Canım ben burun ameliyatımı Mart ayında düşünüyorum kış geldi çok soğuk havalarda istemiyorum e bide çalışıyorum zaten bi ameliyat oldum 15 gün raporluydum O yüzden biraz arası olsun raporların
Benimde deforme oldugu için ameliyatımda meme başımı taşıma durumu olcak umarım en az izle atlatırım
Merhabalar benm yardıma ihtiyacım var size bi kaç soru sorabilir miyim? ben bekarım bebek emzirmedim bişey yapmadım ama yine de göğüslerimin renkli kısmı çok geniş ve aşağıdalar sanki sanırım tüberoz meem denilen şey ben de onları biraz yukarı taşıtmak istiyorum bu arada biraz da büyütmek ama yazılanları okudukça korkum artıyor siz sanırım turgut özal hast de ahmet ışıkdemire olmuşsunuz sizin işleminizde büyütme ve taşıma birlikte mi oldu acaba bi de şimdi iziniz kaldı mı :44: