Hacettepe meme büyütme ameliyatı korkuyorum... :( yardım edin

karar verdim de bir de cesaretimi toplayabilsem sorun çözülecek

Ohoooo hacettepe o kadar pahalanmışsı ben yeni oldum 4500 verdim drum çok başarılı ellerine sağlık 5.günümdeyim ilk gün kalkerken zorlandım sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım agrımda yok darısı tüm isteyenlere olsun. Ha bu arada ben hcttpde olmadım.

Bende de aynı sorun varmiş fotodan farketmiş doktor ben bilmiyordum böyle bir sorunumun olduğunu tek gözüme batan çok küçük olmaları. Senin belirtmiş olduğun taşıma durumu nasıl bir şey?

Benim aynı operasyonla simetrimde düzeltildi cnm şimdi ikiside eşit

Kendi sayfamda paylaştım sürecimi senin durumunda benim gibi ordan istedigini sorabilirsin seve seve cevaplarım.

Bende çok korkuyordum hatta içten içe hep ameliyathane den kaçıcam diye plan yapıyordum ama öyle olmadı :) ağlasam da ameliyat masasına yattım güzel bir uykuya daldım ve uyandığımda cicişlerim vardı :) ağrım vardı ama sürekli ağrı kesici iğne yapıyorlar. Aslında dayanılmayacak kadar şiddetli ağrı yok ama üzerindeki ağırlık hissi hareketlerinin kısıtlanması sinir bozucu. Derimin gerginliği ve protezlerin ağırlığı canımı acıtıyordu. Bir hafta ayağı kalktığımda sürekli onları tutarak geziyordum sanki bırakırsam canım acıyacakmış taşıyamayacakmışım gibi geliyordu :)) Bu benim yaşadıklarım herkesin ki farklı oluyor ama sıfır acı hiç bir şey yok diyen arkadaşların ya hiç canı tatlı değil yada arkadaşlara destek olmak adına o şekilde söylüyorlar. Ne olursa olsun operasyon geçiriyorsun belli sıkıntıları oluyor benim 2 ay oldu hala geceleri sporcu sütyeniyle yatıyorum yoksa sıkışıyolar ve beni rahatsız ediyorlar uyuyamıyorum. Zamanla bütün sıkıntılar geçiyor ağrısı şişlikler vs vs ama ne olursa olsun senin değiller içinde başka bir madde var bu gerçek hiç değişmiyor bence. Ama korkma tatlım eğer çok istiyorsan kararını verdiysen biran önce ameliyatını ol. çok kısa sürede iyileşeceksin önemli olan sorunsuz bir operasyon geçirmen. Sonrasında da dikkatli olup kendine çok iyi bakarsan bomba gibi olursun Benim raporumda teşhis kısmında Bilateral meme hipoplazisi yazıyordu canım. İnternete girip bakarsalar karşılığı meme de şekil bozukluğu gibi şeyler yazıyor.

Kızlar aslında şuan bir problemim var Ömer bey muayne ettiğinde geçecek zamanla dedi hatta normal olur böyle şeyler dedi ablamda silikon yaptırdı ama onda hiç bu tarz bişey yok olamadıda Bende bugün başka bir estetik cerraha muayne olmak için gideceğim eğer oda aynı şeyi söylerse içim rahatlayacak. Netleşmeden sıkıntıyı söylemek istemiyorum kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Dua edin sorun çıkmasın

Geçmiş olsun canım, ama bence paylaş. O sıkıntıyı yaşamış birileri varsa sana fikir de verebilir. Sonucu paylaşmıyorsun nihayetinde, sıkıntı olarak gördüğünü paylaşıyorsun.
Mesela benim 2.ayım, deli deli deli gibi kaşıntım var. Kimi iyileşme süreci dedi, kimi başka bir yorum yaptı. İçim içimi yedi ama sonuç şaşırtıcıydı..
Şu sağlıklı olarak gördüğümüz ve ameliyat sonrası önerilen medikal sütyenin kumaşı bende alerji yapmış. Görülme olasılığı yok dedi doktorum ama sende olmuş işte dedi.
Bunun gibi, enteresan sonuçlar yaşayan arkadaşlarımız vardır mutlaka. O yüzden yüzeysel de olsa paylaş derim.
Geçmiş olsun tekrar.

canım sorun ne merak ettim.umarım ciddi bişey yoktur.

geçmiş olsun canım bence sorunun neyse paylaş. belki korktuğun gibi kötü bir şey değildir tecrübeli olan arkadaşlar eminim ki sana yardımcı olur yol gösterir

Teşekkür ederim kızlar Muayene oldum ultrasonla baktılar 2 doktor 1 tane de cerrah :)) sol göğsümde yan tarafında üç tane baloncuk gibi top gibi şekiller var elleyince ele geliyor, hissediliyor ve sol tarafıma yattığım zamanda gözle görülür hale geliyorlar bu şikayetle gittim. Sıvı artışı olduğunu vücudun içerideki proteze karşı reaksiyon gösterdiğini söylediler. Yeni ameliyat olduğumdan dolayı şimdilik normal olduğunu fakat takip etmem gerektiğini eğer 3-4 ay sonra hala geçmemiş olursa tekrar muayene olup emar çektirmem gerektiğini söylediler. Kendi doktorum Ömer beyi aradım o her zamanki gibi geçer geçer 1 yılı bulur sana söylemiştim vs dedi. Kendine plastik cerrah bul ona git sürekli takip etsin diyerek çok yardımcı oldu :) eee işimiz bitti nasıl olsa. meme büyütme ameliyatı olmak isteyen arkadaşlara tavsiyem yada ameliyatın ne olduğu önemli değil. Ama kesinlikle yaşadığınız şehirde imkanlarınız doğrultusunda en iyi doktoru bulup operasyondan sonrada kolay ulaşabileceğiniz gidip muayene olabileceğiniz yerde olmalarını tavsiye ederim inan ki bu şekilde çok zor oluyor. Bir problem olduğunda Ankara ya gidemiyorum tabi ki her zaman mecburen yakınımdaki doktora gidiyorum tabi ki yardımcı oluyorlar hepsi iyi doktorlar ama gönül isterdi ki ameliyatımı yapan beni en iyi şekilde bilen doktoruma muayene olup içimin daha rahat olmasını ama maalesef. Ben bu konuda sıkıntı yaşıyorum o yüzden yazmak istedim. Tabi herkes benim gibi değil:) ben en ufak şeyde sorun mu var diye doktora giden biriyim :)) Şimdide burun estetiği olmaya karar verdim Emre ilhana. Referansları çok iyi, yaşadığım şehirde. Fiyat olarak devlete göre tabi ki yüksek ama değer. Yüzümün ortasında riske atamam sırf uygun fiyatlı olsun diye. Bu seferde özeli denicem bakalım bu nasıl olucak

geçmiş olsun canım.umarım zamanla geçer..senınle aynı fıkırdeyım aynı sehırde olmak cok onemlı..uçak parası vermekten bıktım ama yapıcak birsey yok..burun ameliyatın da bende emre beyı düşünüyorum.yaza kadar karar vermelıyım.sen nezaman olucaksın ?

Geçmiş olsun canim umarım düzelir bu ameliyatta en korkulan şey o sıvı birikimi benimde vücudum çok su tuttu çekiliyor yavaş yavaş. Peki sen memelerine masaj yapıyormusun. Belki msj etkili olur. Sıvı birikimi sertleşirse hani omuzlardaki kulunç gibi olabilir ve uygun sertlikte masajda onu dagıtıp vücuttan atılmasına yardım edebilir. Geçici olur inşallah

Canım geçmiş olsun umarım hemen geçer sıkıntın çok haklısın doktoru iyi seçmek lazım ömer beyin tavırlarıda gerçekten çok ilginçmiş sen hiç canını sıkma

Saol canım umarım zamanla geçer yoksa burundan önce ikinci kez meme ameliyatı olucam :) Canım ben burun ameliyatımı Mart ayında düşünüyorum kış geldi çok soğuk havalarda istemiyorum e bide çalışıyorum zaten bi ameliyat oldum 15 gün raporluydum O yüzden biraz arası olsun raporların

Sağol canım umarım düzelir Ömer bey masaj önermemişti. İstanbul da gittiğim plastik cerrah masaj önerdi ve hatta sıvıların masajla dağılabileceğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…