Merhaba.. Dr tavrına bende o zaman üzülmüştüm zaten yeni ameliyat olmuştum ve duygusal olarak çok hassastım. Şimdi düşündüğüm de ben biraz sert değerlendirmişim diyorum sonuçta kendince onlarda haklı bir sürü hastaları var ondan bir sürü şey bekleyen insanlar var bu yüzden bazen gergin olmaları çok normal aslında. Neyse ki her şey geçti çok iyim şimdi maşallah. 15 gün rapor vermişti Ömer bey bana iyiki de 15 gün vermiş. Ne eksik ne fazla tam oldu yani. 10.günümde iş e geldim şöyle 1-2 saat çalışır toparlarım diye hiç bir şey yapamadım kendimi çok yorgun hissediyordum ve onları hala taşıyamıyordum ağırlık yapıyorlardı. 15 gün sonra dinlenmiş iyileşmiş olarak işime geri döndüm. Ben biraz da nazlıyımdır canım çok tatlıdır :) daha erken çalışmaya başlayanlarda var onları tebrik ediyorum buradan. Ama her şeye değermiş şimdi mükemmeller maşallah alışveriş yapmaktan çok keyif alıyorum.Sen kararını verdin mi?
karar verdim de bir de cesaretimi toplayabilsem sorun çözülecek
Gerçekten karar vermek çok zor benimde kafam çok karışık 5 doktordan 3nü eledim 2si kaldı karar veremiyorum. Dediğin gibi 2000TL fark oluyor özel ile Devlet Hastanesinin arasında. Bana sorcak olursan iç huzur için 2000TL vermeye değer tabi insanin maddi durumu el veriyorsa. Hacettepede bana 4500-5000 arası dedi ve doktorlarda görüşme imkanım olmadı, randevu alın öyle görüşün dediler, bense zamanla yarışıyorum Türkiyede yaşamış olsam sorun olmicak ama anlayabilene :).
Özelde ise Doktorla bire bir görüştüm uzaktanda olsa bir güven oluştu, onlarda 6000tl dediler ancak o doktora ameliyat olanlar nedense ameliyat sonrası çok acı çekmediklerini sadece azıcık kas ağrısı olduğunu belirtiyorlar çok ilginç ama güzel :).
Ben biraz araştırdım da genelde kas altı ameliyat olanlarda ağrı çok oldumu zaman Doktorun İmplantı yerleştirmeden önce yerini açarken ver yerleştirirken biraz dikkatsiz davranıp kaslara zarar vermesinden kaynaklanıyormuş. Tabi nekadar doğru orasını bilemicem ama bana sanki biraz mantıklı geldi. Herkes için her şeyin hayırlısı olsun....
Bende de aynı sorun varmiş fotodan farketmiş doktor ben bilmiyordum böyle bir sorunumun olduğunu tek gözüme batan çok küçük olmaları. Senin belirtmiş olduğun taşıma durumu nasıl bir şey?
Dilerim sıkıntınız olmaz bu Perşembe yada cuma randevu alıp görüşeceğim dilerim çok sıkıntılı olmaz. Bendede asimetri problemi var bir göğüs 1 cm aşağıdakomik ama öyle bebekten dolayı. Gidişat hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Sağlıkla....
Bende yaptırdım bugün 5.günüm maşallahbomba gibiyim nerdeyse zıplayacam o kadar iyiyim
Gecmis olsun canim darisi bizim basimiza artik:) senin kas altimi oldu yoksa kas ustumu masallah hemen ayaga kalkmissin
Ins canim ben kasalti olucam ama senin gibi direncli olabilecegimi dusunmuyorum hic 1 hafta yataktan cikamam galibaKas zarı altı cnm darısı sizlere
Canım bende ömer beye ameliyat olucam bide benimki kas altı olucak sen çok acı çekmişsin sanırım kasüstü olmasına rağmen korkuyorum bende açıkcası şuan nasıl göğüslerin memnunmusun?? Bide rapor yazarken ne diye yazılıyo ayrıntı yok dimi?
karar verdim de bir de cesaretimi toplayabilsem sorun çözülecek
Kızlar aslında şuan bir problemim var Ömer bey muayne ettiğinde geçecek zamanla dedi hatta normal olur böyle şeyler dedi ablamda silikon yaptırdı ama onda hiç bu tarz bişey yok olamadıda Bende bugün başka bir estetik cerraha muayne olmak için gideceğim eğer oda aynı şeyi söylerse içim rahatlayacak. Netleşmeden sıkıntıyı söylemek istemiyorum kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Dua edin sorun çıkmasın
Kızlar aslında şuan bir problemim var Ömer bey muayne ettiğinde geçecek zamanla dedi hatta normal olur böyle şeyler dedi ablamda silikon yaptırdı ama onda hiç bu tarz bişey yok olamadıda Bende bugün başka bir estetik cerraha muayne olmak için gideceğim eğer oda aynı şeyi söylerse içim rahatlayacak. Netleşmeden sıkıntıyı söylemek istemiyorum kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Dua edin sorun çıkmasın
Teşekkür ederim kızlarMuayene oldum ultrasonla baktılar 2 doktor 1 tane de cerrah :)) sol göğsümde yan tarafında üç tane baloncuk gibi top gibi şekiller var elleyince ele geliyor, hissediliyor ve sol tarafıma yattığım zamanda gözle görülür hale geliyorlar bu şikayetle gittim. Sıvı artışı olduğunu vücudun içerideki proteze karşı reaksiyon gösterdiğini söylediler. Yeni ameliyat olduğumdan dolayı şimdilik normal olduğunu fakat takip etmem gerektiğini eğer 3-4 ay sonra hala geçmemiş olursa tekrar muayene olup emar çektirmem gerektiğini söylediler. Kendi doktorum Ömer beyi aradım o her zamanki gibi geçer geçer 1 yılı bulur sana söylemiştim vs dedi. Kendine plastik cerrah bul ona git sürekli takip etsin diyerek çok yardımcı oldu :) eee işimiz bitti nasıl olsa. meme büyütme ameliyatı olmak isteyen arkadaşlara tavsiyem yada ameliyatın ne olduğu önemli değil. Ama kesinlikle yaşadığınız şehirde imkanlarınız doğrultusunda en iyi doktoru bulup operasyondan sonrada kolay ulaşabileceğiniz gidip muayene olabileceğiniz yerde olmalarını tavsiye ederim inan ki bu şekilde çok zor oluyor. Bir problem olduğunda Ankara ya gidemiyorum tabi ki her zaman mecburen yakınımdaki doktora gidiyorum tabi ki yardımcı oluyorlar hepsi iyi doktorlar ama gönül isterdi ki ameliyatımı yapan beni en iyi şekilde bilen doktoruma muayene olup içimin daha rahat olmasını ama maalesef. Ben bu konuda sıkıntı yaşıyorum o yüzden yazmak istedim. Tabi herkes benim gibi değil:) ben en ufak şeyde sorun mu var diye doktora giden biriyim :)) Şimdide burun estetiği olmaya karar verdim Emre ilhana. Referansları çok iyi, yaşadığım şehirde. Fiyat olarak devlete göre tabi ki yüksek ama değer. Yüzümün ortasında riske atamam sırf uygun fiyatlı olsun diye. Bu seferde özeli denicem bakalım bu nasıl olucak
Geçmiş olsun canim umarım düzelir bu ameliyatta en korkulan şey o sıvı birikimi benimde vücudum çok su tuttu çekiliyor yavaş yavaş. Peki sen memelerine masaj yapıyormusun. Belki msj etkili olur. Sıvı birikimi sertleşirse hani omuzlardaki kulunç gibi olabilir ve uygun sertlikte masajda onu dagıtıp vücuttan atılmasına yardım edebilir. Geçici olur inşallahTeşekkür ederim kızlarMuayene oldum ultrasonla baktılar 2 doktor 1 tane de cerrah :)) sol göğsümde yan tarafında üç tane baloncuk gibi top gibi şekiller var elleyince ele geliyor, hissediliyor ve sol tarafıma yattığım zamanda gözle görülür hale geliyorlar bu şikayetle gittim. Sıvı artışı olduğunu vücudun içerideki proteze karşı reaksiyon gösterdiğini söylediler. Yeni ameliyat olduğumdan dolayı şimdilik normal olduğunu fakat takip etmem gerektiğini eğer 3-4 ay sonra hala geçmemiş olursa tekrar muayene olup emar çektirmem gerektiğini söylediler. Kendi doktorum Ömer beyi aradım o her zamanki gibi geçer geçer 1 yılı bulur sana söylemiştim vs dedi. Kendine plastik cerrah bul ona git sürekli takip etsin diyerek çok yardımcı oldu :) eee işimiz bitti nasıl olsa. meme büyütme ameliyatı olmak isteyen arkadaşlara tavsiyem yada ameliyatın ne olduğu önemli değil. Ama kesinlikle yaşadığınız şehirde imkanlarınız doğrultusunda en iyi doktoru bulup operasyondan sonrada kolay ulaşabileceğiniz gidip muayene olabileceğiniz yerde olmalarını tavsiye ederim inan ki bu şekilde çok zor oluyor. Bir problem olduğunda Ankarmişa ya gidemiyorum tabi ki her zaman mecburen yakınımdaki doktora gidiyorum tabi ki yardımcı oluyorlar hepsi iyi doktorlar ama gönül isterdi ki ameliyatımı yapan beni en iyi şekilde bilen doktoruma muayene olup içimin daha rahat olmasını ama maalesef. Ben bu konuda sıkıntı yaşıyorum o yüzden yazmak istedim. Tabi herkes benim gibi değil:) ben en ufak şeyde sorun mu var diye doktora giden biriyim :)) Şimdide burun estetiği olmaya karar verdim Emre ilhana. Referansları çok iyi, yaşadığım şehirde. Fiyat olarak devlete göre tabi ki yüksek ama değer. Yüzümün ortasında riske atamam sırf uygun fiyatlı olsun diye. Bu seferde özeli denicem bakalım bu nasıl olucak
Canım geçmiş olsun umarım hemen geçer sıkıntın çok haklısın doktoru iyi seçmek lazım ömer beyin tavırlarıda gerçekten çok ilginçmiş sen hiç canını sıkmaTeşekkür ederim kızlarMuayene oldum ultrasonla baktılar 2 doktor 1 tane de cerrah :)) sol göğsümde yan tarafında üç tane baloncuk gibi top gibi şekiller var elleyince ele geliyor, hissediliyor ve sol tarafıma yattığım zamanda gözle görülür hale geliyorlar bu şikayetle gittim. Sıvı artışı olduğunu vücudun içerideki proteze karşı reaksiyon gösterdiğini söylediler. Yeni ameliyat olduğumdan dolayı şimdilik normal olduğunu fakat takip etmem gerektiğini eğer 3-4 ay sonra hala geçmemiş olursa tekrar muayene olup emar çektirmem gerektiğini söylediler. Kendi doktorum Ömer beyi aradım o her zamanki gibi geçer geçer 1 yılı bulur sana söylemiştim vs dedi. Kendine plastik cerrah bul ona git sürekli takip etsin diyerek çok yardımcı oldu :) eee işimiz bitti nasıl olsa. meme büyütme ameliyatı olmak isteyen arkadaşlara tavsiyem yada ameliyatın ne olduğu önemli değil. Ama kesinlikle yaşadığınız şehirde imkanlarınız doğrultusunda en iyi doktoru bulup operasyondan sonrada kolay ulaşabileceğiniz gidip muayene olabileceğiniz yerde olmalarını tavsiye ederim inan ki bu şekilde çok zor oluyor. Bir problem olduğunda Ankara ya gidemiyorum tabi ki her zaman mecburen yakınımdaki doktora gidiyorum tabi ki yardımcı oluyorlar hepsi iyi doktorlar ama gönül isterdi ki ameliyatımı yapan beni en iyi şekilde bilen doktoruma muayene olup içimin daha rahat olmasını ama maalesef. Ben bu konuda sıkıntı yaşıyorum o yüzden yazmak istedim. Tabi herkes benim gibi değil:) ben en ufak şeyde sorun mu var diye doktora giden biriyim :)) Şimdide burun estetiği olmaya karar verdim Emre ilhana. Referansları çok iyi, yaşadığım şehirde. Fiyat olarak devlete göre tabi ki yüksek ama değer. Yüzümün ortasında riske atamam sırf uygun fiyatlı olsun diye. Bu seferde özeli denicem bakalım bu nasıl olucak
geçmiş olsun canım.umarım zamanla geçer..senınle aynı fıkırdeyım aynı sehırde olmak cok onemlı..uçak parası vermekten bıktım ama yapıcak birsey yok..burun ameliyatın da bende emre beyı düşünüyorum.yaza kadar karar vermelıyım.sen nezaman olucaksın ?
Geçmiş olsun canim umarım düzelir bu ameliyatta en korkulan şey o sıvı birikimi benimde vücudum çok su tuttu çekiliyor yavaş yavaş. Peki sen memelerine masaj yapıyormusun. Belki msj etkili olur. Sıvı birikimi sertleşirse hani omuzlardaki kulunç gibi olabilir ve uygun sertlikte masajda onu dagıtıp vücuttan atılmasına yardım edebilir. Geçici olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?