yaş boy kilo evli bekar bunlar hakkında bilgi verebilir misiniz? neden kas üstü tercih edildiğini ve neden 200 cc tercih edildiğini merak ettim
Büyük koymasın zaten. Yuvarlak doğru seçim süt bezlerine engel olmayacaksa şimdiden geçmiş olsun
Doktor süt kanallarına engel olmayacak sıkıntı yaşamazsın dedi. Hayırlısı çok az kaldı çok korkuyorum. Sen oldun mu ? olduysa nasıl oldu? Korkmalımıyım çok acıyormu
ben senden 2 yaş büyüğüm 10 ay oldu kas altı 300 meme altı kesisi, boy 1.60 kilom 48 di. şimdi 52 kiloyum. Benimki kadar acımayacak korkma kas altı en ağırı senin ki rahat olacak
Merhaba bayanlar. Meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdiğimde internette araştırma yaparken tesadüfen size rastladım yaklaşık 3 aydır yazdıklarınızı okuyorum. Burada okuduğum olumlu referanslarınızla Ankara ya Hacettepe hastanesine Ömer beyle görüşmeye gittim. Çok olumlu ve güzel geçti samimi, bana güven verdi. Kararımı verdim 13 Eylül cuma allah kısmet ederse ameliyat olacağım. Kas üstü 200cc yuvarlak meme altı kesisi. 2 günüm kaldıağrı eşiği düşük hastanelere fobisi olan biriyim canım acımasa da ağlarım :) bu huyumu sevmiyorum ama böyleyim. İlk kez narkoz alacağım ilk kez ameliyat olacağım bu yüzden neyle karşı karşıya kalacağım konusunda sadece yazdıklarınız sayesinde fikrim var. Bu ameliyatı olmayı çok istiyorum bir o kadar da korkuyorum ya son anda ben vazgeçtim deyip çıkarsam ( Kızlar bana yardım edin motivasyona çok ihtiyacım var. Zaman yaklaştıkça nefesin kesiliyor kalbim sıkışıyor resmen şimdi böyleysem hastanede ne yapacağım ( Kas üstü ameliyat olan arkadaşlar yardım edebilir mi acaba süreçleriyle ilgili bilgilerini paylaşabilirler mi ??
canım bende damar yolu fobisi var düşün doğumdan vs değil damar yolundan korkuyorum ve operasyon sonrası acılardan da hiç korkmam iş olana kadar benim korkum olduktan sonra nasıl olsa çekecem yani... ben iki doğum yaşadım biri sezeryan ve o fenaydı düşün 7 karnın kesiliyo vss... sonra bacağım kırıldı merdivenden düştüm onun acısı yemin ediyorum hiç bişeyde yaşamadım çünkü kırığı tekrar yerleştirdiler sonra kemik tekrar kaydı ve ömrümde öyle bi acı çekmemiştim ölüyorum sandım yemin ederim o yüzden kendini rahat bırak rahat ol ben canına çok tok biriyim galiba dayanırım yeterki sonucu iyi güzel olsun.. mesela ikinci bebeğimde normal doğumda risk olabilir dediler aman ona bişey olmasın ben çekerim acısını yattım ameliyat masasına.. şimdi meme büyütme de de bana kas altı daha doğal gözüküyo ultrason mamoğrafi gibi konularda protez kas altında olduğu için meme dokusuyla hiç ilişki olmadığından daha avantajlı geliyo dokum olmasına rağmen kas altı istiyorum tamam bi hafta 10 gün sağlam acı çekicem belki ama uzun vade de beni daha çok memnun edecekse ben o acıyı gözüm kapalı kabul ederim...
bekarmışsın belki de o yüzden bu kadar nazlısın yanlış anlama yani şuna gelicem evlenince hamilelikler doğumlar vs acıya alışıyosun hele kadınların derdi hiç bitmiyo
pinksade cim sen ömer bey dışında başka bi dr hiç muayene oldun mu ???
Evet canım İstanbul da birkaç doktora da muayene oldum. Ama güven vermediler bana. Ama hepsi aynı fikirdeydi kas üstü meme altı kesisi 200-250cc arası yuvarlak.
pinksade şimdiden geçmiş olsun canım.. korkacak bişey yok yatcaksın kalkcaksın hoop büyüyecek cicilerin :)
Ama 2oo küçük sanki 2oo'lu cc'ler taktırıp küçük oldu diye sitem edenlerde çok... gözün ödemli halindeki şişliğine alışıyor sonra çok küçük mü oldu diyorsun..
bana kimse morel vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?