teşekkür ederim canım iyim bugün 19.günüm iş e başladım. Her şeyi tek başıma yapıyorum. Sol tarafımda biraz ödem ve morluk var hala ama geçmek üzere sanırım bundan dolayı sol kolumu çok kullanamıyorum sağ taraf kadar aktif değilim yani biraz daha dikkat ediyorum tabi. Ameliyattan çıktıktan sonraki ilk 5-6 saat sürekli canım acıyor dedim gerçekten de acıyordu :) normalde iğneye karşı fobim var ama ağrılarımdan dolayı iğneyi görünce mutluluktan gözlerim ışıldıyordu :) ilk 3 gün zorluydu sonrasında her geçen gün daha da iyileşmeye başladım. Seni çok iyi anlıyorum bende heyecan yoktu ama acayip korku vardı hep kafamda son anda ameliyattan kaçmayı planlıyordum aşırı korkuyorum canımda çok tatlı. Ama kaçmadım oldu ve bitti 19 gün geçti ben bile hala inanamıyorum nasıl yaptığıma. Ağrılar geçiyor iğnelerle ilaçlarla.. bir gün geliyor ağrın kalmamış hiç ilaç içme gereği duymuyorsun. ;Benim gibi iğneden bile korkan biri bile yaptırdıysa herkes yaptırabilir :))) açık konuşayım benim canımı sıkan, yoran tek şey; çok uzun ve meşakatli bir süreç. Her şeyi yalnız yapabiliyorum ama eskisi gibi değil yavaş yavaş dikkat ederek. Henüz dekolte giyemiyorum, alışverişe çıkamadım çünkü tam anlamıyla iyileşmedi. Uyurken hafif yan dönmeye başladım ama tam döndüğümde ağrı giriyor ve uyanıyorum
Daha cicişlerime kutlama bile yapamadık arkadaşlarla çünkü alkol yasak
zaten hoplayıp zıplayamıyorum
zor ve uzun bir süreç AMA önümüzdeki yaz giyeceğim bikinileri, alacağım desteksiz dantelli çamaşırları, dekolte kıyafetleri düşündükçe kendimi iyi hissediyorum
:) taş gibi duruyorlar maşallah :) Seni kandırmayacağım zor olacak ama inan hepsi geçiyor ve sonuç mükemmel. Hiç korkma tatlım eğer bu ameliyatı gerçekten istiyorsan bir an önce olmalısın