Hacettepe meme büyütme ameliyatı korkuyorum... :( yardım edin

Canım geçmiş olsun umarım hemen geçer sıkıntın çok haklısın doktoru iyi seçmek lazım ömer beyin tavırlarıda gerçekten çok ilginçmiş sen hiç canını sıkma

Canım sağol iyi dileklerin için. Kesinlikle doktorunuzu iyi seçmenizi tavsiye ederim umarım her şey gönlünüze göre olur. Ömer bey gerçekten ilginç bir doktor daha fazla yorum yapmak istemiyorum onun hakkında hoş olmayacak. Başarılı bir ameliyat olduğunu söylemişti kendisi umarım o haklı çıkar ve sıkıntılarım kısa süre de geçer.

Sağol canım umarım düzelir Ömer bey masaj önermemişti. İstanbul da gittiğim plastik cerrah masaj önerdi ve hatta sıvıların masajla dağılabileceğini söyledi.

Benim biraz msj bilgim var o sebeple yazdım zaten korkma sadece sıvı o biraz daha jelleşmiş eger dagıtmazsan kemikleşir derslerden biliyorum. Masajıni hiç ihmal etme ki ikinci operasyona gerek kalmasın sert yap masajı dagılsın iyice canim.

Canım istanbul da gittiğim doktor masajı önerdi protezleri avuçlayarak sıkı tutup sağa sola daire çizerek oynatmam gerektiğini söylemişti sana nasıl masaj yapman gerektiğini söylediler ?

Canım istanbul da gittiğim doktor masajı önerdi protezleri avuçlayarak sıkı tutup sağa sola daire çizerek oynatmam gerektiğini söylemişti sana nasıl masaj yapman gerektiğini söylediler ?

Benim 11.günüm çok sıvı birikti hatta ilk başlarda su sesi geliyodu düşün o kadar çok. Pazartei günü gittim elleme çökme dedi kendi kendine çekilsin sonra masaja başlayacaksın dedi haftaya tekrar ugra dedi bakacakmış ona göre başlarım. Agrı kesiyi iç günde bir tane dedi cnm ödemi azaltıyomuş ama ben pek içmiyorum artık.

Canım ben çok ağrı kesici içmiştim ama ödemlerim şişliklerim geçmesi çok uzun sürdü benim. Tabi herkesin farklı oluyor. Tekrar gittiğinde biriken sıvılar için ne diyecek acaba merak ettim. Masaj için erken maşallah çok yeni daha ameliyatın ama iyisin nazar değmesin Umarım bende masajlarla bu sorunu atlatırım.

İnş öyledir canım insan kafaya takıyo sonuçta çok önemli bi ameliyat bide doktor böyle çıkınca canın sıkılmıştır eminim bende ömer beye olucaktım ama tavırlarından dolayı olmaktan vazgeçtim iyi bi karar vermişim sanırım

Ben doktorumdan çok memnunum cnm hatta ben bastırıyodum yani kendime hor davraniyordum yapma dedi sıvı çekilsin kalanıda masajla gider dedi. Haftaya gidiyim bakiyim ne diycek. Başlayabilirsin derse hemen başlarım tek ki kapsül oluşmasın vücut kendi yapıyor biliyorsun.

Geçmiş olsun. Yani gerçekten de rahat bir doktorun var. Hoş senin de her kafana takılan bir mevzuda soluğu doktor da alman da kötü. Tabi ki her doktor farklı yöntemler kullandığı için, seni en iyi kendi doktorun anlayacak. Fikir açısından söylüyorum, madem il dışında doktorun, hiç bir kontrolünü yapmadı ve sana bir plastik cerrah bulmanı söyledi, o zaman o bulsun o cerrahı. Muayene ücretini ödesin, sana yapılanları tek tek izah etsin ve seni devretsin. Sonuçta hem muayene yok, hem kontrol yok ama fikir çoook ..
Geçmiş olsun tekrar canım.

Canım çok sağol. En ufak şeyde doktora gitme huyum bir yerde kötü ama Ankaraya gidemiyorum telefonla arayıp insan gibi soru soruyorum o zaman bile geçer geçer diye sallıyor. Doktor beğendiği kendi isteği doğrultusunda bazı hastalarıyla özel ilgileniyor herhalde. Ama maalesef iş bitti ameliyat bitti ne olursa olsun mantığıyla yaklaşıyor herhalde doktor ve evet çok aşırı rahat biri. Yanlış bir şey yaptıktan sonra özür diliyor ve bir sürü bahane sıralıyor. İyi bir doktor veya cerrah olabilmek için sadece ameliyat başarısı değil hasta yaklaşımının da çok önemli olduğunu düşünüyorum. Umarım her şey zamanla yoluna girecek iyi dileklerin için teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 860959 Eki Görüntüle 860960 Bunları yap canım ayrıca memelere 8 çizer gibi yarım daireler gibi masajlar yap geçer sanırım.

işte ben bu beyaz bantı 1.5 ay kullandım.nefes alamıyordum yaa :) bu hareketler güzel ama benım doktorum sadece ustten tut ve sıkıştır asagı doğru dedı.benım de ıcımden alıp ortada bırlestıresım geliyor yakınlaşsınlar dıye ama kendımı tutuyorum :)

canım merhaba 23 yaşındayım kendimi bildim bileli bu konuyla alakalı para topluyorum son görüşmeme gittiğimde bana ameliyet fiyatlarının değiştiğini söylediler.ama sanırım sen yakın zmanda oldun hacettepede.bana ne kadar ödediğini söler misin benim için çok önemli.para biriktiriyorum çünkü bunun için.ameliyat protez hast.masrafları doktor ücreti ne kadar ödedin bilgi verirsen sevinirim.ayrıca hayırlı olsun darısı başıma .))

Canım ben 2 hafta önce hacettepede haldun kamburoğlu ve figen özgüre oldum ameliyatımı çok memnunum şuanda herşey için toplamda 3500 ödedim umarım sende kavuşursun yeni cicişlerine:))

Masaj iyi geldi bana ben yuvarlama yapıyorum ama burdaki resimde yok yumuşadılar

Canım ben 2 hafta önce hacettepede haldun kamburoğlu ve figen özgüre oldum ameliyatımı çok memnunum şuanda herşey için toplamda 3500 ödedim umarım sende kavuşursun yeni cicişlerine:))

canım çok teşekkür ederimm ayrıca hayırlı uğurlu olsunnnn :)) peki figen hoca ile asistanların ararsında fiyat farkı varmış sanırım doğru mu? prof.lar daha fazla alıyorlarmış ameliyat parası için benim 3000 tl birikmişim var ama açıkçası üstünü toplayabilir miyim bilemiyorum.hastanede rehin kalmakta istemiyorum :)) o yüzden derin araştırmalar içindeyim

Sağol canım darısı başına:)) benim ameliyatıma asistan girmedi figen hoca ve haldun bey girdi haldun bey yr.doçent.Hiçbi ek ücret ödemedim ben. Bence sen bi haldun hocaya görün eğer damla önerirse biraz daha para biriktirmen gerekicek ama yuvarlak uygun olur sana derse yeter paran

sağol canım benimmmm çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun içim biraz daha rahatladı açıkçası :)) kafamdaki soru işaretlerinin çoğu gittiii sayendee

sağol canım benimmmm çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun içim biraz daha rahatladı açıkçası :)) kafamdaki soru işaretlerinin çoğu gittiii sayendee

Önemli değil canım ne demek başka bi sorun olursa burdayım hep inş bian önce sende ameliyatını olursun:))

Önemli değil canım ne demek başka bi sorun olursa burdayım hep inş bian önce sende ameliyatını olursun:))

tatlım inş..inanki okadar çok istiyorum ki kendimi bildim bileli bu konuda muzdaribim.yemeden içmeden para biriktiriyorum geçen sene 2500 dediler tam gittim kasım 25e gün aldım fiyatlar değişti dediler.ve belli değildi ne kadar ödeniceği kaldı.sil baştan oldum.geçen gün nette araştırıken gördüm fiyatları ortlama kafama takıldı.en kısa zamanda tekrar muayeneye gidicem ozaman sanırım belli olur durumum.

Ben bu bantı 1 yıldır kullanıyorum.İnşallah artık bırakacağım.O sebeple 1,5 ay süre değil:)) nefes alamayacak kadar sıkmayacaksın ama tabi ki sıkı olacak.Bu hareketlerin hepsini yapabilirsin.Hiçbirinin zararı yok.Aksine faydalı.Ortaya birleştirme hareketi en kolayı tabi o sebeple ben de o hareketi seviyorum.Sen ortaya ittirdin diye ortaya gelmez.Biraz daha şekli oturur.Göğüslerin şekil olarak birleşikse ameliyat sonrası da birleşik olur ,ayrıksa yine ayrık olur.Eğer protezin büyükse tabi ki biraz daha ortaya dogru gelecektir.Mesela benim göğüslerim ayrık çok değil ama.Ameliyat sonrası büyük protez olduğundan biraz daha ortaya geldi.Kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…