Hacettepe meme büyütme ameliyatı korkuyorum... :( yardım edin

EVEEEEETTT çok istiyorum senin de yazdığın gibi beni heyecanlandıran en başta desteksiz sütyen ve bikini. ben iç çamaşırı alışverişi çok seviyorum ama sütyen almamaya karar verdim benimkilerle idare ederim sonra ameliyat olunca alırım diye. o kadar istekliyim yani. ağrıya da hazırım olacak illa ki ama ben sonuç beni hayal kırıklığına uğratır mı diye endişeleniyorum, Devlet Hastanesi sonuçta ama Özel hastaneye de sırf 5 yıldızlı otel konforu için 2 katı para ödemek de istemiyorum. ve ben aileme söylemiyeceğim tatildeyim diye arkadaşımda falan geçireyim o zaman 4-5 gün, hissetmesinler. çok çok sağol desteğin ve paylaşımların için umarım cicişleri en kısa zamanda kutlarsın.

EVEEEEETTT çok istiyorum senin de yazdığın gibi beni heyecanlandıran en başta desteksiz sütyen ve bikini. ben iç çamaşırı alışverişi çok seviyorum ama sütyen almamaya karar verdim benimkilerle idare ederim sonra ameliyat olunca alırım diye. o kadar istekliyim yani. ağrıya da hazırım olacak illa ki ama ben sonuç beni hayal kırıklığına uğratır mı diye endişeleniyorum, Devlet Hastanesi sonuçta ama Özel hastaneye de sırf 5 yıldızlı otel konforu için 2 katı para ödemek de istemiyorum. ve ben aileme söylemiyeceğim tatildeyim diye arkadaşımda falan geçireyim o zaman 4-5 gün, hissetmesinler. çok çok sağol desteğin ve paylaşımların için umarım cicişleri en kısa zamanda kutlarsın.

ben bugun ilk kez bir doktorla görüştüm (necmettin tütüncü) mersinde toros devlet hastanesinde .. doktor bana hastane ücreti 1600 ve protez 1200-1500 dolar arası dedi 1200 dolar olur dedi büyük ihtimal ve sutyeni de onlar getirtiyormus fiyatı da onun içindeymiş hastane de ne kdr kalırsan kal fiyat sabittir değişmez dedi doktor bana baktı muayene etti aslında bnm göğüslerim küçük ama cok yaygan yanı ele alınınca baya genıs doktor meme dokun var dedi bana kas üstü bile yapabiliriz dedi.. 250-300 diye uuygun gördü dedi sana 80-85 yaparız dedi vücüdun çok genıs değil dedi ama bnm vucudum genıs aslında :d demekkı kımler kımler gidio ki oraya ben küçük kaldım çok kararsızım şu an param hala yetmio

Son düzenleme:

Ortalama 4000 tl bu hastane senin yaşadıgın şehirde mi

Ortalama 4000 tl bu hastane senin yaşadıgın şehirde mi

evet canım benim yaşadım şehirde aslında çarsamba günü farklı doktora randevu almıstım aynı hastaneden sonra ünide dersten sonra üyg dersim var benm ünide onun saatinden dolayı iptal ettim randevuyu ve bugun için almıstım bugune de farklı doktor var bir gün biri muayene yapıo diğer gün öbürü.. bu denk geldi gittim :S ilk defa bir erkek karsısında çıplaktım biraz tuhaftı :S utandım ama yaşadım şehir en azından :S başka şehire gitsem yol masrafı şu bu.. kalacak yer muayene+ameliyat+kontrol.. daha çok tutar.. biraz daha biriktircem brde kredi kartıyla oluyorsa hastaneyi olmadı olmadı öle ödücem doktorun trabzonda özel muayenesi de varmıs.. nette gördüm site bile daha yapım aşamasında. ama doktor gençti yani

O zmn daha az masrafın olur dogal olarak en ucuzu artık bu fiyat yani. Zaman geçtikçe fiyt da artıyo ne diyim hayırlısı olsun. Senin hiç mi yok nasıl ki bedenin falan ne bi resim yükle en azından bakalım tecrübeli arkadaşlarda fikir verir.

evet bnde artık öle düşünüyorum okul gezisi var dicem birkaç yüzlük babamdan öle koparcam ameliyat oldummu da kalırım orada 1 hafta hımm tamam yüklerim en kısa zamanda yarın aksam unutmazsam yüklim :)küçük benmkiler ama doktor meme dokun var dedi tek biryerde toplanmıs yanı ust kısmında yok altta var

Olsun sen bi yükle sadece arkadaşlarım görsün yaparsan bi fikir oluşur kafanda utanma yani kalın sudyenli olmasın da hiç bişey anlaşılmıyo cnm

Seninle aynı fikirdeyim. Sonuçta yapılan ameliyat, teknik, kullanılan ilaçlar hemen hemen her şey aynı. Zaten önemli olan hastanenin konforu değil önemli olan doktorun başarısı. Ben çok sık hasta olurum alerjik durumlarım çoktur ve her zaman özel hastaneye giderim. Ama söz konusu ameliyat büyük bir operasyon olduğunda da her zaman devlet hastanelerine ve doktorlarına güvenirim. Çünkü özel hastaneler gibi para için yapmıyorlar. Tabi ki özel hastanelerde de çok başarılı doktorlar var ama bir çok özel hastane ve doktor başarıya da önem veriyor paraya da. En nihayetinde o doktorlarda uzmanlığını önce devlet hastanesinde yapıyorlar tıpkı Ömer bey gibi. Ömer beyin de uzmanlığı bittiğinde kendine özel klinik açsa oda fiyatını 3 e katlar doğal olarak. Senin içinde önemli olan ameliyatının ve iyileşme sürecinin sorunsuz geçmesi ve sonucun seni mutlu etmesi. Umarım her şey tam da istediğin gibi olur Ama ailenden saklaman nasıl olur bilemiyorum canım. Pek saklanılacak gibi olmuyor anlaşılabilir açıkçası. Eğer arkadaşında vs 15 gün ailenden ayrı kalırsan evet o zaman belki saklayabilirsin

Fotoğraflarını nasıl göreceğim? çok çok merak ediyorum

arkadaşlık gönderdim kabul ettiğinde resimleri görebilirsin. Ama şimdi tam anlamda iyileştim yeni fotoğraflar yükleyeceğim. Diğerlerini ameliyattan sonra çektiğim için şiş ödemliydi.
Ben arkadaşlık isteğini göremedim, ben de sana istek göneryeyim o zaman

Slm kizlar bende burayi uzun suredir takip ediyorum yorumlara bakiyorum ama acikcasi kafam karisti bikac hafta once ömer ekinle gorusmeye gittim cok olumlu gecti ve kesin kararimi verdim kasimda ameliyat olucam ama bana kas alti damla koyariz 225 yada 250 cc dedi buradan okuduguma gore damla protezin donme ihtimali varmis bu dogrumu yardimci olun lutfen

Pinksade cim nasil gidiyor cicisler iyimi girmiyosun hic.normal hayatina dondunmu cnm hissetme durumu varmi agri filan.mrk ettim cicislerin sonhalinide gorelim pls:)

Şimdiden geçmiş olsun.
Evet ne yazık ki damla protez, yuvarlak proteze göre biraz daha meşâkatli.
Dönme riski var, ancak kimi vücutta da olmazsa olmaz olan damla. Sen itina ettiğin sürece bu durumun yaşanması çok küçük bir ihtimal.
Bende senin gibi, Dr'um bana damlayı önerdiğinde korkmuştum. Fakat şu anda, yuvarlak takılsaymış kesin protez olduğu belli olurmuş diyorum. Şayet vücut tipinden dolayı damla önerdiyse kabul etmelisin, ancak sadece kullandığı protez damla formundaysa ve yuvarlak takmıyorsa bir hekimle daha konuşmanı öneririm.

Doktorum vucut tipime bakarak bu karari verdi aslinda omer beye guveniyorum ama emin olamadigim noktalar var ornegin omer bey diren takmadan yapicaz ameliyati dedi ve bazi yerlerden okuduguma gore diren takilmazsa kapsul olusma riski varmis( suan tek derdim ameliyat sonrasinda herhangi bi problem olusurda tekrar ameliyat olmam gerekirmi buna takildim kaldim

Merhaba pinksade öncelikle geçmiş olsun ameliyatının üzerinden baya bir zaman geçti inşallah iyisindir. Bende bir kaç hafta içinde Türkiyeye gelip ameliyat olmak istiyorum ancak daha net bir karar veremedim. Bende bugün Hacettepeyi aradım Fiyat bilgisi almak için ve Ömer beyle yada Figen hanımla görüşmek istedim ama ne yazık ki yine başaramadım. Senin ameliyatın toplam 2700tl - 3000tl arası diye okumuştum ben ancak telefondaki bayan bana 5000tl - 6000tl bulur dedi çünkü protesin tanesi 1800tl arasında deyşiyormus. Bende bu konuyu hem sana danışmak istedim hemde sende Ömer beyin teli yada E-mail adresi varsa bana verebilirmisin diye sormak istedim. Ne yazık ki yüzyüze görüşme şansım yok yurt dışında yaşadığım için ancak sizin tecrübelerinizle karar vermeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…