Linke gözattim da sanki yaptırma istegim gitti hepsi birbirinden çirkin vücutlar.
A cup tan bu ölçüye gelmek harika gerçekten.Ben beğendimpinksadecim bak benim istediğim göğüs tam olarak şu,linkini atıyorum
Breast Augmentation Photos, Patient 3, Pacific Plastic Surgery / Elite Cosmetic Clinic
mrb flzflz arkadaşım senin fikrin.. saygı duyarım bence gayet başarılı ve doğal olmuş öncesine bakılınca.
pinksadecim bak benim istediğim göğüs tam olarak şu,linkini atıyorum
Breast Augmentation Photos, Patient 3, Pacific Plastic Surgery / Elite Cosmetic Clinic
Merhaba kızlarmaşallah çok iyim artık herşeyi tek başıma yapabiliyorum. Artık yarın iş e başlıyorum gerçi güzeldi evde dinleniyordum ama bu kadar tembellik yeter :)) hala biraz ödem ve morluklarım var sol da inşallah zamanla onlarda geçicek sporcu sütyenini hala kullanıyorum diğerleriyle henüz rahat edemiyorum taşırken sırtım ağrıyor :) tek sıkıntım tam iyileşmediği için alışverişe çıkamadım ve dekolte giyemiyorum şimdilik gizlemeye devam ediyorum
A cup tan bu ölçüye gelmek harika gerçekten.Ben beğendim
Doktoruna bu fotoğrafı gösterebilirsin.375 cc kullanılmış hastaya,yuvarlak protezBu şekilde bir gögüs istiyorsan,öncesi halin Senln şu andaki gögüs yapınla aynı ise 375 cc nin altına fazla inmesin doktorun ..Umarım böyle güzel bir sonuca ulaşırsın sende
Linke gözattim da sanki yaptırma istegim gitti hepsi birbirinden çirkin vücutlar.
Teşekkür ederim canım :) toplamda 2700 tl ye mal oldu. İçerisinde ameliyat ücreti, protezin ücreti, bir gece hastane yatak ve ilaçlar var. Ama duyduğum kadarıyla zam gelmiş diyorlar. Gerçi ben daha yeni oldum sayılır bugün 14.günüm.
evet o vücüutlar benimde hevesimi kırmadı değil. ama yaptırmak zorundayım ve korkuyorummmmm
bence fotoğraflar kötü çekilmiş tek taraftan o yüzden hepsi çekici değil gerçekten ben yaklaşık 20 tanesine falan baktım en güzeli 8.ydi
evet çok yeni sayılır en fazla 1000 tl ye kadar fark eder zaten. ama sen nasılsın, iyileşme süreci zor oldu mu? ben kesin olacağım ama korkularım zaman daraldıkça artmaya başladı. destek lazım bana... hem çok istiyorum çok heyecanlıyım hem de çoook korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?