• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe meme büyütme ameliyatı korkuyorum... :( yardım edin

pinksadecim bak benim istediğim göğüs tam olarak şu,linkini atıyorum
Breast Augmentation Photos, Patient 3, Pacific Plastic Surgery / Elite Cosmetic Clinic
A cup tan bu ölçüye gelmek harika gerçekten.Ben beğendim ;)
Doktoruna bu fotoğrafı gösterebilirsin.375 cc kullanılmış hastaya,yuvarlak protez ;) Bu şekilde bir gögüs istiyorsan,öncesi halin Senln şu andaki gögüs yapınla aynı ise 375 cc nin altına fazla inmesin doktorun ..Umarım böyle güzel bir sonuca ulaşırsın sende ;)

mrb flzflz arkadaşım senin fikrin.. saygı duyarım bence gayet başarılı ve doğal olmuş öncesine bakılınca.

Aslcem senin kendinde olmasını istedigin slikon için demedim. Ztn fotografların içinde birkaçtane güzel var. Digerleri için dedim ben yanlış anladıgını sanıyorum.

Merhaba kızlar ;) maşallah çok iyim artık herşeyi tek başıma yapabiliyorum. Artık yarın iş e başlıyorum gerçi güzeldi evde dinleniyordum ama bu kadar tembellik yeter :)) hala biraz ödem ve morluklarım var sol da inşallah zamanla onlarda geçicek sporcu sütyenini hala kullanıyorum diğerleriyle henüz rahat edemiyorum taşırken sırtım ağrıyor :) tek sıkıntım tam iyileşmediği için alışverişe çıkamadım ve dekolte giyemiyorum şimdilik gizlemeye devam ediyorum :(

Merhaba kızlar ;) maşallah çok iyim artık herşeyi tek başıma yapabiliyorum. Artık yarın iş e başlıyorum gerçi güzeldi evde dinleniyordum ama bu kadar tembellik yeter :)) hala biraz ödem ve morluklarım var sol da inşallah zamanla onlarda geçicek sporcu sütyenini hala kullanıyorum diğerleriyle henüz rahat edemiyorum taşırken sırtım ağrıyor :) tek sıkıntım tam iyileşmediği için alışverişe çıkamadım ve dekolte giyemiyorum şimdilik gizlemeye devam ediyorum :(

Tekrar geçmiş olsun canım maşallah :nazar: çok sevindim işe başlamana kafanı biraz dağıtmış olursun onlarda normal seyirlerinde iyileşmeye devam ederler ve çok kısa süre sonra gizlemekten vazgeçersin :52:

A cup tan bu ölçüye gelmek harika gerçekten.Ben beğendim ;)
Doktoruna bu fotoğrafı gösterebilirsin.375 cc kullanılmış hastaya,yuvarlak protez ;) Bu şekilde bir gögüs istiyorsan,öncesi halin Senln şu andaki gögüs yapınla aynı ise 375 cc nin altına fazla inmesin doktorun ..Umarım böyle güzel bir sonuca ulaşırsın sende ;)

evet bende öyle düşünüyorum..375 cc yapmasını isteyeceğim doktordan.umarım uygun görür;)

Teşekkür ederim canım :) toplamda 2700 tl ye mal oldu. İçerisinde ameliyat ücreti, protezin ücreti, bir gece hastane yatak ve ilaçlar var. Ama duyduğum kadarıyla zam gelmiş diyorlar. Gerçi ben daha yeni oldum sayılır bugün 14.günüm.

evet çok yeni sayılır en fazla 1000 tl ye kadar fark eder zaten. ama sen nasılsın, iyileşme süreci zor oldu mu? ben kesin olacağım ama korkularım zaman daraldıkça artmaya başladı. destek lazım bana... hem çok istiyorum çok heyecanlıyım hem de çoook korkuyorum

bence fotoğraflar kötü çekilmiş tek taraftan o yüzden hepsi çekici değil gerçekten ben yaklaşık 20 tanesine falan baktım en güzeli 8.ydi

Fazla bakmamak da fayda var ilk tıklandığında açıln foto güzel, ilerledikçe bir iki tane var gerisini boşver :37: :52:

arkadaşlar ben yıllarca üzüldüm göğüslerim yok diye ama o resimlere bakınca neler varmış hayatta dedim.silikon taktırırız olur biter.gercekten o kadar boş yere üzülüyoruz ki göğsümüz yok diye.hayatta çaresi olmayan hastalıklar var.ya öyle birseyimiz olsaydı neyapacaktık.herzaman şükretmek gerek allah çaresi olmayan hastalık vermesin..

evet çok yeni sayılır en fazla 1000 tl ye kadar fark eder zaten. ama sen nasılsın, iyileşme süreci zor oldu mu? ben kesin olacağım ama korkularım zaman daraldıkça artmaya başladı. destek lazım bana... hem çok istiyorum çok heyecanlıyım hem de çoook korkuyorum

teşekkür ederim canım iyim bugün 19.günüm iş e başladım. Her şeyi tek başıma yapıyorum. Sol tarafımda biraz ödem ve morluk var hala ama geçmek üzere sanırım bundan dolayı sol kolumu çok kullanamıyorum sağ taraf kadar aktif değilim yani biraz daha dikkat ediyorum tabi. Ameliyattan çıktıktan sonraki ilk 5-6 saat sürekli canım acıyor dedim gerçekten de acıyordu :) normalde iğneye karşı fobim var ama ağrılarımdan dolayı iğneyi görünce mutluluktan gözlerim ışıldıyordu :) ilk 3 gün zorluydu sonrasında her geçen gün daha da iyileşmeye başladım. Seni çok iyi anlıyorum bende heyecan yoktu ama acayip korku vardı hep kafamda son anda ameliyattan kaçmayı planlıyordum aşırı korkuyorum canımda çok tatlı. Ama kaçmadım oldu ve bitti 19 gün geçti ben bile hala inanamıyorum nasıl yaptığıma. Ağrılar geçiyor iğnelerle ilaçlarla.. bir gün geliyor ağrın kalmamış hiç ilaç içme gereği duymuyorsun. ;Benim gibi iğneden bile korkan biri bile yaptırdıysa herkes yaptırabilir :))) açık konuşayım benim canımı sıkan, yoran tek şey; çok uzun ve meşakatli bir süreç. Her şeyi yalnız yapabiliyorum ama eskisi gibi değil yavaş yavaş dikkat ederek. Henüz dekolte giyemiyorum, alışverişe çıkamadım çünkü tam anlamıyla iyileşmedi. Uyurken hafif yan dönmeye başladım ama tam döndüğümde ağrı giriyor ve uyanıyorum :( Daha cicişlerime kutlama bile yapamadık arkadaşlarla çünkü alkol yasak :( zaten hoplayıp zıplayamıyorum :( zor ve uzun bir süreç AMA önümüzdeki yaz giyeceğim bikinileri, alacağım desteksiz dantelli çamaşırları, dekolte kıyafetleri düşündükçe kendimi iyi hissediyorum ;) :) taş gibi duruyorlar maşallah :) Seni kandırmayacağım zor olacak ama inan hepsi geçiyor ve sonuç mükemmel. Hiç korkma tatlım eğer bu ameliyatı gerçekten istiyorsan bir an önce olmalısın ;)

Merhaba Bayanlar. Doktorum yurt dışına çıkmış ulaşamıyorum kendisine. Size bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim. 19.günüm bantlar çoktan çıktı. Çıkar çıkmaz 2 gün bir krem verdi doktorum onu kullandım. İz kremine başlayabilir miyim artık acaba yoksa 1 ayın dolmasını mı bekleyeceğim?? Konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşlar paylaşırsanız çok sevinirim.

Back