Merhaba ben size birşey danışmak istiyorum.önerdiğiniz ürünleri aksatmadan iki aydır düzenli olarak kullanıyorum iki haftada bir enzim peeling,sabah suyla yıkıyorum yüzümü yeterli geliyor genelde hep evdeyim güneş kremimi aksatmadan sürüyorum.Akşam çift fazlı temizlik sabah akşam niacinamide kullanıyorum.ama lekelerim arttı yine.lekeye çok meyilli cildim var niye öyle oluyor anlamıyorum korunduğum haldeyağlı ve akneye alerjiye meyilli bende hiç sivilce yapmayan yağlandırmayan tek o krem oldu, yapan çok güzel yapmış iyiki yapmışlar ve hakettiği ilgiyi görmeyen çoğu kişinin bilmediği bir krem ,keşfedilirse fiyatı artar korkumdan stokladım eczane depodan 3 tane getirtdim
merhaba , belki hormonal bir sebeptir sadece güneş leke yapmaz ,doğum kontrol hapından tutunda örneğin yüzünüzü ne kadar korursanız koruyun bacak kol gibi diğer alanlar korunmasız güneşe maruz kalıyorsa vücutda melanin üretildiği için yine lekelenirsiniz, yüzünüz en meyilli olduğu için korunsanızda yüzden bu sebeple lekelenebilirsiniz, ya da hiç güneş kremi kullanmayıp 1 senedir kullanıyor olsanızda öncekilerin birikmesi bu sene yüze vuruyor olabilir birçok sebebi var . şuan korunmanız lekelerin koyulaşmasını engeller en azından .yazın ve sıcak havalarda herkes lekelenmeye meyillidir ,sizi tetikleyen demek ki birşey var. ya da güneş kremini az sürüyor olabilir misiniz 2 parmak kuralı olacak ya da 1 tatlı kaşığı dolusu kadar olacak ortalama o ürünü yüze yedireceksiniz az sürmemelisiniz güneş kremini.Merhaba ben size birşey danışmak istiyorum.önerdiğiniz ürünleri aksatmadan iki aydır düzenli olarak kullanıyorum iki haftada bir enzim peeling,sabah suyla yıkıyorum yüzümü yeterli geliyor genelde hep evdeyim güneş kremimi aksatmadan sürüyorum.Akşam çift fazlı temizlik sabah akşam niacinamide kullanıyorum.ama lekelerim arttı yine.lekeye çok meyilli cildim var niye öyle oluyor anlamıyorum korunduğum halde
söylediklerinizi dikkate alıyorum iki parmak kuralını uyguluyorum,tesettürlüyüm açıkta kalan bir bölgem yok dışarı çıkınca ellerime de sürüyorum.hormonal mı bilemiyorum iki ay önce baktırdığımda bir problem yoktu.çocukluğumda güneş kremi kullanmadım önemini bilmiyordum bu kadar yaygın değildi 10senedir düzenli kullanıyorum yine de bu kadar dikkat edip hala lekelerin artmasına çok üzülüyorummerhaba , belki hormonal bir sebeptir sadece güneş leke yapmaz ,doğum kontrol hapından tutunda örneğin yüzünüzü ne kadar korursanız koruyun bacak kol gibi diğer alanlar korunmasız güneşe maruz kalıyorsa vücutda melanin üretildiği için yine lekelenirsiniz, yüzünüz en meyilli olduğu için korunsanızda yüzden bu sebeple lekelenebilirsiniz, ya da hiç güneş kremi kullanmayıp 1 senedir kullanıyor olsanızda öncekilerin birikmesi bu sene yüze vuruyor olabilir birçok sebebi var . şuan korunmanız lekelerin koyulaşmasını engeller en azından .yazın ve sıcak havalarda herkes lekelenmeye meyillidir ,sizi tetikleyen demek ki birşey var. ya da güneş kremini az sürüyor olabilir misiniz 2 parmak kuralı olacak ya da 1 tatlı kaşığı dolusu kadar olacak ortalama o ürünü yüze yedireceksiniz az sürmemelisiniz güneş kremini.
Anladım ilginize,böyle detaylı açıklamanıza teşekkür ederim.ben lekelerin azalmasını zaten bu kadar kısa sürede beklemiyordum sizin dediğiniz gibi 2sene tanımıştım kendime ama niacinamide baskıladığı için belki artış olmaz diye heveslenmiştim.durmak yok aynı istikrarla devam.cilt altımızda bir işletme olduğunu düşünelim , bu zamana kadar hiç rutin olmamış hiç doğru korunmamış cilt altında kaçak var ,hasarlar var gözle görünmediği için farkında olmadan yaşanmış bir zaman sonra bu kişiden kişiye değişir kimisinin alt hasar kota 30 yılda dolar kimisinin 70 yılda. kota dolduğu an deri üstüne cilde yansımaya başlar. yüzde leke gördüğünüzde alt katmanına doğru ziyaret edin taaaa bebeklik çağından beri gelen etkilerin yıllar içinde cilt üstüne tepki verdiği anlaşılır. 2 aydır düzenli rutin zaten aslaaaa leke açmaz niacinimade 2. ayda daha yeni çalışmaya başlar en az 2 sene gerekir lekeleri azaltmak için geçirmek için belki bir ömür . o yüzden en baştan hiç lekelenmemek için çocukluk çağından beri korunmak gerekir. vücutda 1 leke çıkmayagörsün 1 tane leke demek melanin salgılanıyor demek, o zehir gibidir ve çok inatçı aksi huysuzdur baskılaması zor .
Pek dışarı çıkmadığım için gece rutinine arbutin eklememin bir sakıncası olur mu?cilt altımızda bir işletme olduğunu düşünelim , bu zamana kadar hiç rutin olmamış hiç doğru korunmamış cilt altında kaçak var ,hasarlar var gözle görünmediği için farkında olmadan yaşanmış bir zaman sonra bu kişiden kişiye değişir kimisinin alt hasar kota 30 yılda dolar kimisinin 70 yılda. kota dolduğu an deri üstüne cilde yansımaya başlar. yüzde leke gördüğünüzde alt katmanına doğru ziyaret edin taaaa bebeklik çağından beri gelen etkilerin yıllar içinde cilt üstüne tepki verdiği anlaşılır. 2 aydır düzenli rutin zaten aslaaaa leke açmaz niacinimade 2. ayda daha yeni çalışmaya başlar en az 2 sene gerekir lekeleri azaltmak için geçirmek için belki bir ömür . o yüzden en baştan hiç lekelenmemek için çocukluk çağından beri korunmak gerekir. vücutda 1 leke çıkmayagörsün 1 tane leke demek melanin salgılanıyor demek, o zehir gibidir ve çok inatçı aksi huysuzdur baskılaması zor .
bir sakıncası olmaz ekleyebilirsinizPek dışarı çıkmadığım için gece rutinine arbutin eklememin bir sakıncası olur mu?
annenizin cildinde lekeler var mı genetik mi yani ? ya da doğum hamilelik gibi bir geçmişiniz var mı bundan dolayı mı başladı ilk leke ne zaman başladı önemli kısım bu ,genetik ve hormonal lekelerin tedavisi için doktor desteği gerekiyorsöylediklerinizi dikkate alıyorum iki parmak kuralını uyguluyorum,tesettürlüyüm açıkta kalan bir bölgem yok dışarı çıkınca ellerime de sürüyorum.hormonal mı bilemiyorum iki ay önce baktırdığımda bir problem yoktu.çocukluğumda güneş kremi kullanmadım önemini bilmiyordum bu kadar yaygın değildi 10senedir düzenli kullanıyorum yine de bu kadar dikkat edip hala lekelerin artmasına çok üzülüyorum
Annemde leke yok ,doğum geçmişim var öncesinden vardı lekeler.10sene önceki fotolara baktığımda o zamanda leke varmış.defalarca doktora gittim sonuç alamadım ya yazın ortasında soyucu kremler veren oldu yazın kullanılmaması gerektiği halde ya da ağır tedavi uygulayan oldu red ettim ama kişiye göre değil sorunlarımız farklıyken 3arkadaşımla gittğimiz doktor aynı tedaviyi uyguladı.çok yoruldum hem maddi hem manevi ama vazgeçmeyeceğimannenizin cildinde lekeler var mı genetik mi yani ? ya da doğum hamilelik gibi bir geçmişiniz var mı bundan dolayı mı başladı ilk leke ne zaman başladı önemli kısım bu ,genetik ve hormonal lekelerin tedavisi için doktor desteği gerekiyor
hay allah ya boşa zaman kaybı olmuş 10 senede çok ciddi azalırdı halbukiAnnemde leke yok ,doğum geçmişim var öncesinden vardı lekeler.10sene önceki fotolara baktığımda o zamanda leke varmış.defalarca doktora gittim sonuç alamadım ya yazın ortasında soyucu kremler veren oldu yazın kullanılmaması gerektiği halde ya da ağır tedavi uygulayan oldu red ettim ama kişiye göre değil sorunlarımız farklıyken 3arkadaşımla gittğimiz doktor aynı tedaviyi uyguladı.çok yoruldum hem maddi hem manevi ama vazgeçmeyeceğim
Çift koruma yapıyor musunuz? Lekeli ciltler için gerçekten süper bir şey. Nisa da yukarıda bahsetmişti. Bir araştırma yapılmış. Ciltte leke olunca güneş o lekeyi adacık olarak görüyor ama tinted bir şey olunca cilt tek renk oluyor adacık olarak lekeyi görmüyor. Bir de içinde kimyasal filtre içeren güneş kremi kullanıyorsanız kimyasal filtreler ciltte ısınma yapabiliyor ve ısınma lekeleli ciltte çok istenen bir şey değil. Fiziksel filtreler de çok konforlu değil ama size uyanını bulursanız süper olur. Meyan kökü de lekelere iyi geliyor hem onu sap formunda c vitmaini de içeren babenin c ampülleri çok güzel.Kullandım süper. Tekrar almayı düşünüyorum. Ben kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum acwell in licoris serisi var toniği, essensı, serumu artık size hangisi uyarsa bakabilirsiniz. Bütçe ayırırım derseniz skinceuticals phloretin cf ürünü kullanmadım ama çok beğeniliyor. Skinceuticalsta discoloration defense serum da beğenen de var beğenmeyen de ama o da gene ön plana çıkıyor.Traneksemik asit de etkili. Skin 1004 madacascar brightening ampül var onda var. The inkey listin de traneksemik serumu var.Cos de baha traneksemik serumu var. Onun arbutin ve azeleik asit serumları da var onlar da iyi gelir. Cilt bariyeri ne kadar güçlüyse o kadar dayanıklı oluyorbariyernizi güçlendirseniz o da çok fark yaratır. Bu konuda seramit süperdir. Yeşil çay da olur, Centella da, aloe vera da.Liliana Hanım paylaşmıştı geçenlerde. Alovera hassasiyet karşıtı olmasının yanı sıra pigmentasyon baskılama ve geçirmeden etkili olduğu. Aromaticanın aloe vera jeli örneğin candır.Arbutinle birlikte kullanınca birbirlerinin etkilerini de arttırıyorlarmış. Çay polifenolleri de pigmentasyon baslıklama ve geçirmede çok etkilemiş. Örnek benton Green Tea toner.Annemde leke yok ,doğum geçmişim var öncesinden vardı lekeler.10sene önceki fotolara baktığımda o zamanda leke varmış.defalarca doktora gittim sonuç alamadım ya yazın ortasında soyucu kremler veren oldu yazın kullanılmaması gerektiği halde ya da ağır tedavi uygulayan oldu red ettim ama kişiye göre değil sorunlarımız farklıyken 3arkadaşımla gittğimiz doktor aynı tedaviyi uyguladı.çok yoruldum hem maddi hem manevi ama vazgeçmeyeceğim
Yüz yıkama jeli yerine termal misel temizleme suyunu alsam olurmu onun fiyatı daha uygun cnm uyarmı makyajli makyajsiz cildimehay allah ya boşa zaman kaybı olmuş 10 senede çok ciddi azalırdı halbuki
siz rutine arbutini ekleyin mutlaka dermoskinde iyi purestde ikisinden de memnun kalırsınız isterseniz dönüşümlü kullanın isterseniz biri bitince diğerini kullanın ama ikisinide deneyin derim
Kiz biri makyaj temizleme suyu diğeri yüz yikama jeli benzer olsalar da birbirinin yerini tutamaz ,jel al jel
Tm cnm jeli aliyorumKiz biri makyaj temizleme suyu diğeri yüz yikama jeli benzer olsalar da birbirinin yerini tutamaz ,jel al jel
Hadin hayırlı olsunTm cnm jeli aliyorum
yağ bazlı temizleyicini nasıl arındırmayı düşünüyorsun cildinden ? düşünce gücüyle mi sebo ?Yüz yıkama jeli yerine termal misel temizleme suyunu alsam olurmu onun fiyatı daha uygun cnm uyarmı makyajli makyajsiz cildime
Ozaman bunu alıyorum cnm henüz bir yağ bazlı temizleyicim yok ama bunu alicam tm cnmyağ bazlı temizleyicini nasıl arındırmayı düşünüyorsun cildinden ? düşünce gücüyle mi sebo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?