Güzellik rutinleri

Celenes markasinin hem yağlı bazlı temizleyicisi mi hem su bazlı temizleyicisi varmış doğrumu kızlar

Skinkeyr Junkiecüğim barulab ben de kullanmadım. Çok merak ediyorum. Yeni paketlenmesi gelmiş onun da. Aynı güneş kreminili gibi beyaz olmuş o da. Güneş kremini denemiştğn değil mi ben denemedim. Çok iyi yorumlar da duydum ama Çisem de dahil olmak üzre 4 kişiden şeyi de duydum başta iyiydi bayıldım ama bazen cildimde kızarma, hassasiyet yaptı diye. Bazen de yapmadı diye. Benim cildimin de hasas kalması ısınması kolaydır. Aslında almayı düşünüyordum bir şerh koydum. Bence o mantıklı gayet. Tabii uygun değil ama medik8 e göre daha sürdürülebilir. Scde peptit yok de mi. Benim bildiğim öyle retesturingi mi kastentin acaba. O peptit değil tabii de güzel ama bilemedim ya o kadar komedonun yoksa tabii tek olayı o değil ama yine de asıl olayı da o senin üçün olmasa da olur gibi.Güzel retinal peptit yeto. Bir de arada glikolik patlatan. Bilemedim ama çok severim tabii ben. Duydum o enzim peeling i bir kaç kişiden ve evet sevilmişti. Kanks sen de sevdiysen iyidir.

Glikolik iyi gelir mi dersin ya she vec denemedim. Yani retinal yanına hafta nin belli günlerinde aha için sadece glikolik mı bulundursam fiddy için de bha.

Hee s.c nin discoluration serumu mu ne oydu bi de senin çok sevdiğin activator var.

Medik8 liquid peptit e bakem hele kaç tl cikk

Hiçbir şey değilmiş cagggnimm 30 ml bi de. bi de sadece ptt avm de görüldü kendi sitesi yok muydu

Barulab güneş kremi efsane surmenle emilmesi bir oluyor hemen nemli nemli görünüyor

Alacağım zaman frudayi attım kimse alma demedi cnm nerden bileyim almış oldum daha o markanin yanina yaklaşmam o ayrı konu
Alsında o markanın yanına yaklaşmam şeklinde değil.Her markanın iyi kötü kendine uyan ürünü olur olmaz yani. Pembe serisi Nisanın dediği gibi çok güzel. Ben serumunun 2.sindeyim. Keremden bitirdim. Çok güzeldirler. Mor olanın toniği da seviliyor çok ben kullanmadım. Sarı olanın toniği de fena bulunmaz genelde. Biraz parfümlü ama gözeneğe iyi geliyor diyorlar. Lip balmım hele efsanedir. 2 tane bitirdim. 1 tane de kardeşime aldım o da başak senin kadar olmasın ama zor beğenen birisi o da bayıldı. Ama temizleyiciler phsi yüksek diye demiştim eminim. Çünkü Çisem de almıştı ve öyle demişti. Çünkü almayı düşünmüştüm öyle dediğine eminim.

Hiçbir şey değilmiş cagggnimm 30 ml bi de. bi de sadece ptt avm de görüldü kendi sitesi yok muydu

Barulab güneş kremi efsane surmenle emilmesi bir oluyor hemen nemli nemli görünüyor
Vardı ya kendi sitesi bir de merkezler de var daha uyguna bulabilirsin. Bazı insankarı bazen kızartıp bazen kızartmamış yapısını vet herkes çok beğenmiş zaten.

Tonik dedin de...bugün tam bunu düşündüm bir tonik eklememişim rutine diye,kimine göre de elzem birsey değil .
Kimine göre de olmazsa olmaz gibi birşey
Sizler nasıl düşünüyorsunuz?

Glikoliğe benim cildimin garip bir tepkisi var. Doktor kontrolünde ilaç formda a vitmaini türevi kullandım ona vermediği tepkiyi yüzde 0.5 Glikoliğe verdi. Benimki garip Retesturinge ise hafiçw bile tepki vermeyince çok yüksek glikoliğin yaptığını yapınca benim için mantıklı oldu o. Denemeden bilemezsin dene bakalım tester hazır. Sc discolorationı ben de denedim. Aslında merak ettiğim bir ürün ama çok fazla overrated yorumu okuyunca birr soğuma geldi bana ya sanki Abd versiyonunda kojik asit varmış. Avrupada yokmuş galiba. İlk başta var mı yok mu falan 1 yıl önce bayağı bir konuşulmuştu. Sonra kendileri yok dedi falan. Ama bilemedim niacinamid, hepes falan var gene. Memnun olan da çok tabii. Ben de emin olamadım değer mi diye ama gene alırım belki

Tonik dedin de...bugün tam bunu düşündüm bir tonik eklememişim rutine diye,kimine göre de elzem birsey değil .
Evet bazı kişiler diyor ki eskiden gerekliydi çünkü temizleyicilerim phsi yüksekti ve tonik onu dnegeliyorsu ve artık temizleyicilerde phsi düşükler çok ve elzem değil genelde doktor ve eczacılar röyle diyor. Ben bir skincare junkie olarak çok seviyorum valla Kullanıyorum yani ama kullanmadığım dönem de oldu mu oldu sadec c serum üstüne bir krem ve güneş kremi gibi.Genelde kore toniklerinğ essense karını kullanıp nemi arttıyorum emilimi arttırıyorum. Bir de asidik tonik ler de var. Onlar da güzel. Bazı kişiler de olmazsa olmaz diyor.

Ben celenesi pek sevemedim cosmedin karma ciltler için olan temizleyiciyi alicam tabi N nscckts de onaylarsa
gelenesi sevemediysen cosmedi seversin kuruya dönük karma ya cildin cosmedle daha iyi anlaşır
toniği sadece haftada bir fiddy yönteminde salisilik asit için kullanıyorum kuru ciltler için nem vermek maksadıyla essence tarzı tonikler faydalı olabiliyor şart değil kesinlikle

bu ürün çok kaliteli iyi günlerde kullan içeriği çok güzel

yağlı ve akneye alerjiye meyilli bende hiç sivilce yapmayan yağlandırmayan tek o krem oldu, yapan çok güzel yapmış iyiki yapmışlar ve hakettiği ilgiyi görmeyen çoğu kişinin bilmediği bir krem ,keşfedilirse fiyatı artar korkumdan stokladım eczane depodan 3 tane getirtdim

morlu olanını kullanmıştım ben yağlı cildimi biraz kurutmuştu ama fena değildi pembe olanı kuru ciltli olsam kesin kullanırım o seride en iyisi pembeli olan toniği essense gibi kremi harika, kremini omuzlarıma dekolteme falan sürmüştüm ipek gibi yapıyor yağlı ciltli olduğum için bana maalesef fazla gelmişti sarılı olanda aydınlatma özelliklikdi sanırım onunda en çok toniği seviliyor

Sen bayağı yağlısın hakikaten Ben karmayım bana o kadar da yoğun gelmedi pembiş seri. Bazı ürünler bana da fazla gelir ama bu serisi gelmedi. Mor seni bile kuruttuysa cıs yani korktum

Saatler geçse de parıl parıl parlatmayan ilk nemlendiricim desem
Sayende gün gelecek 400-500'e alcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…