Güzellik rutinleri

Amin çok şükür diğerlerini de yavaş yavaş alırım
artık bundan sonra yüzünü gelenesle yıkayacaksın ama dediğim gibi yağ bazlı temizleyici kullanmadan yaptığın temizlik ,temizlik değil. o yüzden cildin yine istediğin gibi olmayacak ne zaman ki çift aşamalı temizlik+niacinimade serumunu kullanırsın ondan 1 ay sonra cildinde gözle görülür fark görmeye başlarsın

tutupda bu süreçte şu elimdeki ürünleri kullanayım bitsin dersen başa sarar. yapma. elindeki eski yıkama jelini vücuduna kullan

Aldım kızlar hepimize hayırlı olsun umarım şifa olur bana hepinize çok tşk ederim

Eklentiler

• IMG_20220819_182320.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 28
Eski yıkama jelleri vücuduma kullancam aynen cnm Allah razı olsun diğer linklediklerinide alacagim yavaş yavaş

Aldım kızlar hepimize hayırlı olsun umarım şifa olur bana hepinize çok tşk ederim
Işte buna bir kolajen içilir

Hoff bu arada demin arakadaş geldi bana kahveye svr serumu ona da denettirdim tabi yüzüne değil bilek içi deneyebildi o ama tık yok bense kokusunu alır almaz burun içim yandı üst dudağım şişti hafiften ya bence bu alerji ya...acaba neye cok merak ediyorum
O kadar dandirik dundirik ürün kullandim tık yok gel svr ye diklen delirecegummm
Neyse arkadaşa al götür dedim napim
Bakalım cildinde nasil olucak

aksiliğe bak ya kesinlikle içindeki birşeye alerjin var

İşte güzel diye alıyorsun uygun diye alıyorsun içindeki bir madde mahvediyor cildi

İşte güzel diye alıyorsun uygun diye alıyorsun içindeki bir madde mahvediyor cildi
denemeden bilinmez işte hatta senelerce kullandığın bir ürün bir anda alerji yapmayada başlayabilir .herkese dokunan sana iyi gelebilir

İçelim tatlım

Bnden size bir tavsiye bu serumda çok güzel aylardir kullanırım alın aldirin
Eki Görüntüle 3116084
bunu nasıl kullanıyorsun belkide cildini kurutan bu, hyaluronik asiti direkt sürersen cildi kurutur nemli sürersen veya üstüne nem verici essence falan kullanırsan nemlendirir.o kadar rutin belirledik daha önce rutininde bundan bahsetmemiştin rutin belirlerken kullanılan herşeyin önemi var

başka süprizler de var mı

Bunu banyodan sonra sürüyordum üstüne nemlendirici ama Bayadır kullanmıyorum bu eski yıkama jelleri nemlendiriciyi alırken kullanmıyordum daha önce kullanıyordum yani atayım dedim size

Bunlar dışında yüzüme birşey surmeyecegim dediklerini alana kadar

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-19-18-14-52-468_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20220806_120751.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20220804_182650.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 22
Bu arada eve geldim yüzümü yıkadım hafif bir yapış yapışlik var onun dışında güzel temizledi kizlar firudayla da kollarımı vücudumu yıkadım misler gibi oldum.nemlendiriciye surucem şimdi

Bu arada eve geldim yüzümü yıkadım hafif bir yapış yapışlik var onun dışında güzel temizledi kizlar firudayla da kollarımı vücudumu yıkadım misler gibi oldum.nemlendiriciye surucem şimdi
Iste ben ona uyuz oldum o yüzden değiştircem sinir bozucu bir film bırakıyor gibi bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…