vatana millete hayırlı olsunOzaman bunu alıyorum cnm henüz bir yağ bazlı temizleyicim yok ama bunu alicam tm cnm
Amin çok şükür diğerlerini de yavaş yavaş alırımvatana millete hayırlı olsun
artık bundan sonra yüzünü gelenesle yıkayacaksın ama dediğim gibi yağ bazlı temizleyici kullanmadan yaptığın temizlik ,temizlik değil. o yüzden cildin yine istediğin gibi olmayacak ne zaman ki çift aşamalı temizlik+niacinimade serumunu kullanırsın ondan 1 ay sonra cildinde gözle görülür fark görmeye başlarsınAmin çok şükür diğerlerini de yavaş yavaş alırım
Eski yıkama jelleri vücuduma kullancam aynen cnm Allah razı olsun diğer linklediklerinide alacagim yavaş yavaşartık bundan sonra yüzünü gelenesle yıkayacaksın ama dediğim gibi yağ bazlı temizleyici kullanmadan yaptığın temizlik ,temizlik değil. o yüzden cildin yine istediğin gibi olmayacak ne zaman ki çift aşamalı temizlik+niacinimade serumunu kullanırsın ondan 1 ay sonra cildinde gözle görülür fark görmeye başlarsın
tutupda bu süreçte şu elimdeki ürünleri kullanayım bitsin dersen başa sarar. yapma. elindeki eski yıkama jelini vücuduna kullan
Işte buna bir kolajen içilirAldım kızlar hepimize hayırlı olsun umarım şifa olur banahepinize çok tşk ederim
aksiliğe bak yaIşte buna bir kolajen içilir
Hoff bu arada demin arakadaş geldi bana kahveye svr serumu ona da denettirdim tabi yüzüne değil bilek içi deneyebildi o ama tık yok bense kokusunu alır almaz burun içim yandı üst dudağım şişti hafiften ya bence bu alerji ya...acaba neye cok merak ediyorum
O kadar dandirik dundirik ürün kullandim tık yok gel svr ye diklen delirecegummm
Neyse arkadaşa al götür dedim napim
Bakalım cildinde nasil olucak
İşte güzel diye alıyorsun uygun diye alıyorsun içindeki bir madde mahvediyor cildiIşte buna bir kolajen içilir
Hoff bu arada demin arakadaş geldi bana kahveye svr serumu ona da denettirdim tabi yüzüne değil bilek içi deneyebildi o ama tık yok bense kokusunu alır almaz burun içim yandı üst dudağım şişti hafiften ya bence bu alerji ya...acaba neye cok merak ediyorum
O kadar dandirik dundirik ürün kullandim tık yok gel svr ye diklen delirecegummm
denemeden bilinmez işte hatta senelerce kullandığın bir ürün bir anda alerji yapmayada başlayabilir .herkese dokunan sana iyi gelebilirİşte güzel diye alıyorsun uygun diye alıyorsun içindeki bir madde mahvediyor cildi
Harikasınyağ bazlı temizleyicini nasıl arındırmayı düşünüyorsun cildinden ? düşünce gücüyle mi sebo ?
İçelim tatlımIşte buna bir kolajen içilir
bunu nasıl kullanıyorsun belkide cildini kurutan bu, hyaluronik asiti direkt sürersen cildi kurutur nemli sürersen veya üstüne nem verici essence falan kullanırsan nemlendirir.o kadar rutin belirledik daha önce rutininde bundan bahsetmemiştin rutin belirlerken kullanılan herşeyin önemi var
Bunu banyodan sonra sürüyordum üstüne nemlendirici ama Bayadır kullanmıyorum bu eski yıkama jelleri nemlendiriciyi alırken kullanmıyordum daha önce kullanıyordum yani atayım dedim sizebunu nasıl kullanıyorsun belkide cildini kurutan bu, hyaluronik asiti direkt sürersen cildi kurutur nemli sürersen veya üstüne nem verici essence falan kullanırsan nemlendirir.o kadar rutin belirledik daha önce rutininde bundan bahsetmemiştin rutin belirlerken kullanılan herşeyin önemi var
başka süprizler de var mı
Simplenin nemlendiricisini önceden bende kullandım ilk başta iyi geldi ama 1-2 ay sonra bi tık fazla gelmeye başlamıştı bakalım sende nasıl çalışacakBunlar dışında yüzüme birşey surmeyecegim dediklerini alana kadar
Iste ben ona uyuz oldum o yüzden değiştircemBu arada eve geldim yüzümü yıkadım hafif bir yapış yapışlik var onun dışında güzel temizledi kizlar firudayla da kollarımı vücudumu yıkadım misler gibi oldum.nemlendiriciye surucem şimdi
termal etki ya nem veriyorIste ben ona uyuz oldum o yüzden değiştircemsinir bozucu bir film bırakıyor gibi bir his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?