Doa istiyorum ama gratiste de Watsondada bulamam bnce oraya gidince olanları atıp fikrinizi alacağımC vitmaininden vazgeçemedin sen illa alacaksınHangisini düşünüyorsun?
Evet oralarda yok İnternetten alman gerekir. Gene aynı döngüye gireceğiz yaniDoa istiyorum ama gratiste de Watsondada bulamam bnce oraya gidince olanları atıp fikrinizi alacağım
Doktor randevusu bulamıyorum cnm en kötü ihtimal tonik alırım nemlendirici mi değişirim leke serumu alırım c vitaminden vazgeçerim olur biterEvet oralarda yok İnternetten alman gerekir. Gene aynı döngüye gireceğiz yaniŞaka bir yana bence bu sefer doktora gidip onu dinle bence. Umarım cildin hayalinden bile güzel olur yeni yaşında
Tşk cnmEvet oralarda yok İnternetten alman gerekir. Gene aynı döngüye gireceğiz yaniŞaka bir yana bence bu sefer doktora gidip onu dinle bence. Umarım cildin hayalinden bile güzel olur yeni yaşında
Tşk cnmEvet oralarda yok İnternetten alman gerekir. Gene aynı döngüye gireceğiz yaniŞaka bir yana bence bu sefer doktora gidip onu dinle bence. Umarım cildin hayalinden bile güzel olur yeni yaşında
Çok mantıklıSanırım belediye başkanı olacak olsam
Şehre güneş kremi panelleri kurma sözü verirdim.
Birde ihtiyaç sahiplerinin ayda bir kez saçlarını kestirebilecekleri traş olabilecekleri kaş bıyık aldırabilecekleri merkezler kurardım.
Simple nemlendiriciside bnde baya sivilce yapıyor bnce değiştirmem gereken konular varEvet oralarda yok İnternetten alman gerekir. Gene aynı döngüye gireceğiz yaniŞaka bir yana bence bu sefer doktora gidip onu dinle bence. Umarım cildin hayalinden bile güzel olur yeni yaşında
Yaa tüh kötü olmuş. Başaklar için karar vermek çok zor etrafımdan biliyorum. Sakınan göze çöp batıyor biraz da. Cildin çok hasassa bezen yoğun onarma almak gerekiyor yoksa ne kullansan olmuyor. Centella, yeşil çay, aloe vera, seramit bunlara bakmak gerek. Temizleyiciyi de nazik seçerek.Simple nemlendiriciside bnde baya sivilce yapıyor bnce değiştirmem gereken konular var
Temizleyici aslında mükemmel kokusu da harika gıcır gıcır yapıyor ama bnce nemlendirici yeterli gelmediği için kötu yapıyor bnce o baştaki resimlerde attığım kuruluk yok bnce daha iyi gibi o resmini attığım meşhur tonigi alıp birde o şekilde kullancam hala devam ederse sivilce mecburen başka nemlendirici alcamYaa tüh kötü olmuş. Başaklar için karar vermek çok zor etrafımdan biliyorum. Sakınan göze çöp batıyor biraz da. Cildin çok hasassa bezen yoğun onarma almak gerekiyor yoksa ne kullansan olmuyor. Centella, yeşil çay, aloe vera, seramit bunlara bakmak gerek. Temizleyiciyi de nazik seçerek.
sorun o zaten temizleyici gıcır gıcır yapmamalı parfümde kokmamalı . frudianın sadece pembe renk serisinde krem ve tonik olanının güzel olduğunu onunda sadece kuru cilde uygun olduğunu söylemiştim diğerlerinin ph yüksek olduğunu hatta winston da söylemişti . geçen gün frudia temizleme jelinin resmini gösterdin kafamı vuracak duvar aradım seboTemizleyici aslında mükemmel kokusu da harika gıcır gıcır yapıyor ama bnce nemlendirici yeterli gelmediği için kötu yapıyor bnce o baştaki resimlerde attığım kuruluk yok bnce daha iyi gibi o resmini attığım meşhur tonigi alıp birde o şekilde kullancam hala devam ederse sivilce mecburen başka nemlendirici alcam
Tşk cnm çok aydınlatıcı bilgi oldu bn ozaman temizleyici mi yenileyeyim odedigin effect nemlendirici bulamiyorum getirmelerini rica ettim yok dediler onun yerine purestin niacinimade nemlendirici olarak alayim çok tşk ederimsorun o zaten temizleyici gıcır gıcır yapmamalı parfümde kokmamalı . frudianın sadece pembe renk serisinde krem ve tonik olanının güzel olduğunu onunda sadece kuru cilde uygun olduğunu söylemiştim diğerlerinin ph yüksek olduğunu hatta winston da söylemişti . geçen gün frudia temizleme jelinin resmini gösterdin kafamı vuracak duvar aradım sebonemlendirici içinde senin kullanabileceğinin hangisi olduğunu söylemiştim senin nemlendiriciden çok seruma ihtiyacın var şuan ya da serum formunda kremlere
temizleyici jel olarak sen gelenes termal yıkama jeli karma ciltler olanı veya eczane ürünü bioderma hassas ciltler için olanı kullanmak zorundasın . nemlendirici olarakda bak geçen gün kova hatunu dedi önerdiğim effctha kremin trendyolda satılandan ne kadar memnun kaldığını , ya bir eczaneden rica edeceksin bulunduğun şehirden depodan getirtecek ya da purestin niacinimade serumunu nemlendirici olarak kullanacaksın ,farkettiysen ne desem tersini yaptığın için bir türlü istediğin sonucu alamıyorsun, hem zaman kaybediyorsun hem kendini yoruyorsun hem bozduğunu onarmak zorunda kalıyorsun hemde bu olmadı şunu da deneyeyim diyerek daha çok masraf yapıyorsun.
sana cildine uygun olanları şuan ihtiyacın olanı link bırakıcam son kez
birini bulamazsan diğerini alırsın
yıkama jeli olarak ya bu
yada bu eczanede satılıyor
Bioderma Sensibio Foaming Gel Moussant 200 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bioderma Sensibio Foaming Gel 200 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
nemlendirici olarak ya bu serumu kullan whatsonda satılıyor
The Purest Solutions Gözenek, Siyah Nokta ve Akne (Sivilce) Giderici Bakım Serumu Niacinamide 5% + Zinc Pca 1% 30 ml | Rossmann
The Purest Solutions Gözenek, Siyah Nokta ve Akne (Sivilce) Giderici Bakım Serumu Niacinamide 5% + Zinc Pca 1% 30 ml ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
ya da eczaneden rica et depodan getirtsin şu kremi
EffectHA Cream Yağlı ve Karma Ciltler Nemlendirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EffectHA Cream Yağlı & Karma Ciltler Için Nemlendirici Bakım Kremi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2 haftada bir de enzim peeling yapacaksın o da şu ve whatsonda satılıyor
The Purest Solutions Enzim Toz Yüz Temizleyici Azelaic Asit 55 gr | Rossmann
The Purest Solutions Enzim Toz Yüz Temizleyici Azelaic Asit 55 gr ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
birde yağ bazlı temizleyici alacaksın cosmedin yağlı ciltler için olanını , sen yağ bazlı temizleyiciyle çift aşamalı temizlik yapmadığın sürece cildin asla aydınlanmaz sivilcen geçmez haberin olsun
Alacağım zaman frudayi attım kimse alma demedi cnm nerden bileyim almış oldum daha o markanin yanina yaklaşmam o ayrı konusorun o zaten temizleyici gıcır gıcır yapmamalı parfümde kokmamalı . frudianın sadece pembe renk serisinde krem ve tonik olanının güzel olduğunu onunda sadece kuru cilde uygun olduğunu söylemiştim diğerlerinin ph yüksek olduğunu hatta winston da söylemişti . geçen gün frudia temizleme jelinin resmini gösterdin kafamı vuracak duvar aradım sebonemlendirici içinde senin kullanabileceğinin hangisi olduğunu söylemiştim senin nemlendiriciden çok seruma ihtiyacın var şuan ya da serum formunda kremlere
temizleyici jel olarak sen gelenes termal yıkama jeli karma ciltler olanı veya eczane ürünü bioderma hassas ciltler için olanı kullanmak zorundasın . nemlendirici olarakda bak geçen gün kova hatunu dedi önerdiğim effctha kremin trendyolda satılandan ne kadar memnun kaldığını , ya bir eczaneden rica edeceksin bulunduğun şehirden depodan getirtecek ya da purestin niacinimade serumunu nemlendirici olarak kullanacaksın ,farkettiysen ne desem tersini yaptığın için bir türlü istediğin sonucu alamıyorsun, hem zaman kaybediyorsun hem kendini yoruyorsun hem bozduğunu onarmak zorunda kalıyorsun hemde bu olmadı şunu da deneyeyim diyerek daha çok masraf yapıyorsun.
sana cildine uygun olanları şuan ihtiyacın olanı link bırakıcam son kez
birini bulamazsan diğerini alırsın
yıkama jeli olarak ya bu
yada bu eczanede satılıyor
Bioderma Sensibio Foaming Gel Moussant 200 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bioderma Sensibio Foaming Gel 200 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
nemlendirici olarak ya bu serumu kullan whatsonda satılıyor
The Purest Solutions Gözenek, Siyah Nokta ve Akne (Sivilce) Giderici Bakım Serumu Niacinamide 5% + Zinc Pca 1% 30 ml | Rossmann
The Purest Solutions Gözenek, Siyah Nokta ve Akne (Sivilce) Giderici Bakım Serumu Niacinamide 5% + Zinc Pca 1% 30 ml ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
ya da eczaneden rica et depodan getirtsin şu kremi
EffectHA Cream Yağlı ve Karma Ciltler Nemlendirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EffectHA Cream Yağlı & Karma Ciltler Için Nemlendirici Bakım Kremi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2 haftada bir de enzim peeling yapacaksın o da şu ve whatsonda satılıyor
The Purest Solutions Enzim Toz Yüz Temizleyici Azelaic Asit 55 gr | Rossmann
The Purest Solutions Enzim Toz Yüz Temizleyici Azelaic Asit 55 gr ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
birde yağ bazlı temizleyici alacaksın cosmedin yağlı ciltler için olanını , sen yağ bazlı temizleyiciyle çift aşamalı temizlik yapmadığın sürece cildin asla aydınlanmaz sivilcen geçmez haberin olsun
öncesinde yazılmıştı eczaneye gittiğin günlerde konuşulmuştuAlacağım zaman frudayi attım kimse alma demedi cnm nerden bileyim almış oldum daha o markanin yanina yaklaşmam o ayrı konu
Eczanedeki ürünler pahalı gelince gratise döndüm Ogün foto yolladım ters bişi yazan olmayınca aldım unutmuşum sanırım neyse zararın neresinden dönersem kardır çok tşk ederimöncesinde yazılmıştı eczaneye gittiğin günlerde konuşulmuştu
Parti kur oy verelim aylak reizzzzSanırım belediye başkanı olacak olsam
Şehre güneş kremi panelleri kurma sözü verirdim.
Birde ihtiyaç sahiplerinin ayda bir kez saçlarını kestirebilecekleri traş olabilecekleri kaş bıyık aldırabilecekleri merkezler kurardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?