Güzellik rutinleri

Doa istiyorum ama gratiste de Watsondada bulamam bnce oraya gidince olanları atıp fikrinizi alacağım
Evet oralarda yok İnternetten alman gerekir. Gene aynı döngüye gireceğiz yani Şaka bir yana bence bu sefer doktora gidip onu dinle bence. Umarım cildin hayalinden bile güzel olur yeni yaşında

Evet oralarda yok İnternetten alman gerekir. Gene aynı döngüye gireceğiz yani Şaka bir yana bence bu sefer doktora gidip onu dinle bence. Umarım cildin hayalinden bile güzel olur yeni yaşında
Doktor randevusu bulamıyorum cnm en kötü ihtimal tonik alırım nemlendirici mi değişirim leke serumu alırım c vitaminden vazgeçerim olur biter

Tşk cnm
Çok mantıklı

Simple nemlendiriciside bnde baya sivilce yapıyor bnce değiştirmem gereken konular var

Simple nemlendiriciside bnde baya sivilce yapıyor bnce değiştirmem gereken konular var
Yaa tüh kötü olmuş. Başaklar için karar vermek çok zor etrafımdan biliyorum. Sakınan göze çöp batıyor biraz da. Cildin çok hasassa bezen yoğun onarma almak gerekiyor yoksa ne kullansan olmuyor. Centella, yeşil çay, aloe vera, seramit bunlara bakmak gerek. Temizleyiciyi de nazik seçerek.

Temizleyici aslında mükemmel kokusu da harika gıcır gıcır yapıyor ama bnce nemlendirici yeterli gelmediği için kötu yapıyor bnce o baştaki resimlerde attığım kuruluk yok bnce daha iyi gibi o resmini attığım meşhur tonigi alıp birde o şekilde kullancam hala devam ederse sivilce mecburen başka nemlendirici alcam

sorun o zaten temizleyici gıcır gıcır yapmamalı parfümde kokmamalı . frudianın sadece pembe renk serisinde krem ve tonik olanının güzel olduğunu onunda sadece kuru cilde uygun olduğunu söylemiştim diğerlerinin ph yüksek olduğunu hatta winston da söylemişti . geçen gün frudia temizleme jelinin resmini gösterdin kafamı vuracak duvar aradım sebo nemlendirici içinde senin kullanabileceğinin hangisi olduğunu söylemiştim senin nemlendiriciden çok seruma ihtiyacın var şuan ya da serum formunda kremlere

temizleyici jel olarak sen gelenes termal yıkama jeli karma ciltler olanı veya eczane ürünü bioderma hassas ciltler için olanı kullanmak zorundasın . nemlendirici olarakda bak geçen gün kova hatunu dedi önerdiğim effctha kremin trendyolda satılandan ne kadar memnun kaldığını , ya bir eczaneden rica edeceksin bulunduğun şehirden depodan getirtecek ya da purestin niacinimade serumunu nemlendirici olarak kullanacaksın ,farkettiysen ne desem tersini yaptığın için bir türlü istediğin sonucu alamıyorsun, hem zaman kaybediyorsun hem kendini yoruyorsun hem bozduğunu onarmak zorunda kalıyorsun hemde bu olmadı şunu da deneyeyim diyerek daha çok masraf yapıyorsun.

sana cildine uygun olanları şuan ihtiyacın olanı link bırakıcam son kez
birini bulamazsan diğerini alırsın
yıkama jeli olarak ya bu
yada bu eczanede satılıyor

nemlendirici olarak ya bu serumu kullan whatsonda satılıyor

ya da eczaneden rica et depodan getirtsin şu kremi

2 haftada bir de enzim peeling yapacaksın o da şu ve whatsonda satılıyor

birde yağ bazlı temizleyici alacaksın cosmedin yağlı ciltler için olanını , sen yağ bazlı temizleyiciyle çift aşamalı temizlik yapmadığın sürece cildin asla aydınlanmaz sivilcen geçmez haberin olsun

Tşk cnm çok aydınlatıcı bilgi oldu bn ozaman temizleyici mi yenileyeyim odedigin effect nemlendirici bulamiyorum getirmelerini rica ettim yok dediler onun yerine purestin niacinimade nemlendirici olarak alayim çok tşk ederim

Son düzenleme:
Alacağım zaman frudayi attım kimse alma demedi cnm nerden bileyim almış oldum daha o markanin yanina yaklaşmam o ayrı konu

öncesinde yazılmıştı eczaneye gittiğin günlerde konuşulmuştu
Eczanedeki ürünler pahalı gelince gratise döndüm Ogün foto yolladım ters bişi yazan olmayınca aldım unutmuşum sanırım neyse zararın neresinden dönersem kardır çok tşk ederim

Son düzenleme:
Kızlar benim cildim gibi saçlarım da kuru ve yazın ekstra kurudu döküldü. Üstüne düşemedim de ama 10 yıl önce kullandığım hc ürünlerine sans vermek istedim bitkisel içerikli hepsi. Şunları aldım bugün kullandım valla ilk kullanımda etkisini gördüm sanki yarın da yagini sürüp bekleticem.

N nscckts dimeticone gördüm ama sonlarda sanki bir de kokusu gerçekten bitkisel o yüzden takilmadim

Bi de büyük sise vücut bakım yağı hediye göndermişler

Parti kur oy verelim aylak reizzzz

S Skinkeyrlover kankisto alıntını bulamadım. Bu arada evet peptit bitince elimdeki ya barulab ya medik8 ya sc gözumu karartıp elimi titrete titrere alabilirimmm

Ha duştan sonra tester gelen mizon lemon bilmem ne peeling jelini denedim cok iyi oldu ya yumuş yumus. Tabi her düştüğüm testerin kendisini alacak değilim ama iyiymiş yani

Dünden beri dediğin gibi nemli cilte uyguluyorum nemlendiriciyi ay cok harika oluyor
O elmacik kemiği alti ile çene kemiği arasinda ki o daha normal olan cilt yapısına ilaç gibi geldi valla...
Hayatimin nemlendiricisini sanıyorum ki buldum ❤
N nscckts

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…