bende sevemiyorum o kremi gözenekleri tıkıyor maalesefSimplenin nemlendiricisini önceden bende kullandım ilk başta iyi geldi ama 1-2 ay sonra bi tık fazla gelmeye başlamıştı bakalım sende nasıl çalışacak
yüzünde kalan güneş kremini düşünüyorumBu arada eve geldim yüzümü yıkadım hafif bir yapış yapışlik var onun dışında güzel temizledi kizlar firudayla da kollarımı vücudumu yıkadım misler gibi oldum.nemlendiriciye surucem şimdi
baktım netde türkiyede satışı yok bunun sen nereden aldınBunu banyodan sonra sürüyordum üstüne nemlendirici ama Bayadır kullanmıyorum bu eski yıkama jelleri nemlendiriciyi alırken kullanmıyordum daha önce kullanıyordum yani atayım dedim size
Birde parlak parlak bi surat bırakıyordu ardında aman allahım,effectha'nın gözünü seveyimbende sevemiyorum o kremi gözenekleri tıkıyor maalesef
Ha ondan mı? Guzel bir bilgi daha...termal etki ya nem veriyor
En kısa sürede yağ bazlı temizleyici Alaçam cnm o aklımdayüzünde kalan güneş kremini düşünüyorumgelenes o kadar nazik ki asla o güneş kremini çıkaramaz asla
Hediye geldi kuaför arkadaşımdanbaktım netde türkiyede satışı yok bunun sen nereden aldın
Şuan iyi gibi ama nemlendiricisi yeterli değil bitirmeye çalışıyorum başka nemlendirici alacağımSimplenin nemlendiricisini önceden bende kullandım ilk başta iyi geldi ama 1-2 ay sonra bi tık fazla gelmeye başlamıştı bakalım sende nasıl çalışacak
Celenesi değişicenmi bekleyince geçiyor o his yağ bazlı temizleyici bulursam onunla deneyeceğim bakalım nasıl olacak etkisiIste ben ona uyuz oldum o yüzden değiştircemsinir bozucu bir film bırakıyor gibi bir his
bana simple demeyinnnn.asla almam bir dahaaaabende sevemiyorum o kremi gözenekleri tıkıyor maalesef
Mhm mevcutta kullaniyorsun yaniŞuan iyi gibi ama nemlendiricisi yeterli değil bitirmeye çalışıyorum başka nemlendirici alacağım
aldım ben day to day ama şu an celenes kullandığımdan yedekte o.umarım iyidir.Ha ondan mı? Guzel bir bilgi daha...
Olsun sen bana cosmed day to day'i anlat
O böyle şeyler yapmaz dimi,neler yapar
Bnde bnde bir kere öyle hata ettim oda Ogün bir sürü nemlendirici resmi attım gittiğim yerlerde hiç birine bişi denmedi bnde uygun diye bunu aldım almaz olaydım bitsede kurtulsambana simple demeyinnnn.asla almam bir dahaaaa
olsun sana olmadığını anlamış oldun.daha iyisini alırsın bunu da el kol kremi yaparsın ziyan olmaz merak etme.indirimleri takip et.ben öyle öyle stok yaptım hep.Bnde bnde bir kere öyle hata ettim oda Ogün bir sürü nemlendirici resmi attım gittiğim yerlerde hiç birine bişi denmedi bnde uygun diye bunu aldım almaz olaydım bitsede kurtulsam
Temizleme jeli sikinti yaptı diye onu değiştim bir kullaniyim bakayim hala sikinti olursa başka nemlendiriciye gecerim önerilen burada diğerinde vücuda kullanırımMhm mevcutta kullaniyorsun yani
Kız yaz günü cekilmiyor o ya...sivilcelerinin sebebi olabilir mi
Evt bir yeni temizleyicimle kullanayım hala sikinti olursa başka alıp onu vücuda surcemolsun sana olmadığını anlamış oldun.daha iyisini alırsın bunu da el kol kremi yaparsın ziyan olmaz merak etme.indirimleri takip et.ben öyle öyle stok yaptım hep.
Hangisini almayi düşünüyorsun?Temizleme jeli sikinti yaptı diye onu değiştim bir kullaniyim bakayim hala sikinti olursa başka nemlendiriciye gecerim önerilen burada diğerinde vücuda kullanırım
Yağ bazlı temizleyici mutlaka alacağım cosmed olmasa bile başka marka da olsa Yves Rocher yağ bazlı temizleyicileri nasıl kullandinmi cnm hiçsebbo yağ bazlı temizleyici almadıktan sonra zaten cilt bakımı yapmış olmuyorsun.bend e kullanmıyordum.boşuna siyah noktalarla vs mücadele ediyordum iyi ürünler kullanmama rağmen.şimdi çift aşamalı temizlik artı haftada 1 enzim peelingle kurtuldum tıkalı gözeneklerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?