Güzellik rutinleri

effectha kremde ihtiyacın olan serumun içerikleri var aslında ,fazladan ek birşeye ihtiyacın var mı ki
Serum alışkanlığım hic yok ya hani cilt alışsin diye bide yaş 33 olucak hani bakım olsunn babında...retinole veya peptite baslarsam kasım gibi on hazırlık olsun gibi diye de düşündüm de
Benim bir serumum olmasın mi ya

Bunu alayım mı sence fazla mı olur effectha ile

bence purestden peptit retinole başlayabilirsin sabah effecha sürersin akşam retinol ,restinol kullanmadığın akşam da peptit şeklinde kullanabilirsin , miadaki içerikler kullandığın kremde var zaten aloevera hariç . sırf onun için krem alma bence yine de sen bilirsin tabii

Bu ikisini alicam dimi
sadece gece serumlan diyorsun yani...

Kullanımları haftada iki kez dimi her ikisinin

Ve serumlardan sonra effectha kullaniyormuyum?

Alıntı yapmayı unutmuşum
Yukarda meramımı sordum svr den daha fazla acitmazlar umarım

evet bunlar ,
retinol 1 ay seni yorabilir sivilce kusturup pul pul kabuk soyulmasına hassasiyete neden olabilir ,
en aza indirmek için sandiviç tekniği denilen önce nemlendirici 15 dk bekle sonra retinol 15 dk bekle tekrar nemlendirici şeklinde kullanımı öneriyorlar önce haftada 1 akşam başlayıp sonra haftada 2 en fazla haftada 3 kullanımını öneriyorlar ve akşamları. retinol kullanılmadığı gün peptit direkt kullanılabilir o yapılandırıcı güçlendirici. sabahları zaten full nemlendiricini kullanırsın.

Tamamdır bana bol şans
Vakit ayırdığın için ayrıca teşekkür ederim

Canım aslında retinolle birlikte peptitlerde kullanılir hatta cvit , aha bha gibi asitler dışında her içerikle aynı rutinde kullanılabilir diye aklımda kalmış ama yanlış mi? Ben mesela kış için retinale uygun bi güzel peptit arayışı içindeyim winston ile de konusmustuk.

Sen irritasyon olursa neyden olduğu belli olsun diye mi retinolu tek bırakmaya çalıştın ilk etapta

Bugün çok yorgun olmama rağmen sadece güneş kremi olan yüzümü yıkamadan yatmaya niyetlenmistim ama gene dayanamadim temizledim peptit sürdüm üstüne ginseng öylece uyuycam.iyi geceler herkese

ooo süper simdiden kutlu mutlu olsun dogum gününinsallah bu kez en güzel ürünleri kararsız kalmadan alırsın Sebbocum :)

evet bir sorun yaşarsa neyden yaşandığı bilinsin diye

Hadi insallahhh :))
Bunun toniginide alacağım param yeterse c vitamini de alacağım nemlendiricimide temizleyicimide bitince yenileyeceğim isana yağ bazlı temizleyici yada cosmedi bulabilirsem alacağım

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-17-23-10-24-038_trendyol.com.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Sen de artık bir skincare junkiesin

Bunun toniginide alacağım param yeterse c vitamini de alacağım nemlendiricimide temizleyicimide bitince yenileyeceğim isana yağ bazlı temizleyici yada cosmedi bulabilirsem alacağım
C vitmaininden vazgeçemedin sen illa alacaksın Hangisini düşünüyorsun?

Medik8 liquid peptite yükseğiz dostlar Tek taraflı bir aşk olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…