- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.694
- 798
Serum alışkanlığım hic yok ya hani cilt alışsin diye bide yaş 33 olucak hani bakım olsunn babında...retinole veya peptite baslarsam kasım gibi on hazırlık olsun gibi diye de düşündüm deeffectha kremde ihtiyacın olan serumun içerikleri var aslında ,fazladan ek birşeye ihtiyacın var mı ki
bence purestden peptit retinole başlayabilirsin sabah effecha sürersin akşam retinol ,restinol kullanmadığın akşam da peptit şeklinde kullanabilirsin , miadaki içerikler kullandığın kremde var zaten aloevera hariç . sırf onun için krem alma bence yine de sen bilirsin tabiiSerum alışkanlığım hic yok ya hani cilt alışsin diye bide yaş 33 olucak hani bakım olsunn babında...retinole veya peptite baslarsam kasım gibi on hazırlık olsun gibi diye de düşündüm de
Benim bir serumum olmasın mi ya
Bunu alayım mı sence fazla mı olur effectha ile
mia klinika Yaşlanma Karşıtı Ve Nemlendirici Hyalüronik Asit Ve Kolajen Serumu - Fiyatı, Yorumları
mia klinika Yaşlanma Karşıtı Ve Nemlendirici Hyalüronik Asit Ve Kolajen Serumu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Alıntı yapmayı unutmuşumbence purestden peptit retinole başlayabilirsin sabah effecha sürersin akşam retinol ,restinol kullanmadığın akşam da peptit şeklinde kullanabilirsin , miadaki içerikler kullandığın kremde var zaten aloevera hariç . sırf onun için krem alma bence yine de sen bilirsin tabii
evet bunlar ,Bu ikisini alicam dimi
sadece gece serumlan diyorsun yani...
The Purest Solutions Peptide Compex Serum Cilt Bakım Serumu 30 ml Fiyatı - Trendyol
The Purest Solutions Cilt Yenileyici Ve Yaşlanma Karşıtı, Onarıcı Peptit Cilt Bakım Serumu 30 ml (PEPTİDE COMPLEX) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl The Purest Solutions Kırışıklık Karşıtı, Onarıcı Retinol (a Vitamini) Gece Serumu 30 Ml (1% Retinol + Ceramide) - Fiyatı, Yorumları
The Purest Solutions Kırışıklık Karşıtı, Onarıcı Retinol (a Vitamini) Gece Serumu 30 Ml (1% Retinol + Ceramide) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kullanımları haftada iki kez dimi her ikisinin
Ve serumlardan sonra effectha kullaniyormuyum?
Tamamdır bana bol şansevet bunlar ,
retinol 1 ay seni yorabilir sivilce kusturup pul pul kabuk soyulmasına hassasiyete neden olabilir ,
en aza indirmek için sandiviç tekniği denilen önce nemlendirici 15 dk bekle sonra retinol 15 dk bekle tekrar nemlendirici şeklinde kullanımı öneriyorlar önce haftada 1 akşam başlayıp sonra haftada 2 en fazla haftada 3 kullanımını öneriyorlar ve akşamları. retinol kullanılmadığı gün peptit direkt kullanılabilir o yapılandırıcı güçlendirici. sabahları zaten full nemlendiricini kullanırsın.
rica ederimTamamdır bana bol şans
Vakit ayırdığın için ayrıca teşekkür ederim
Canım aslında retinolle birlikte peptitlerde kullanılir hatta cvit , aha bha gibi asitler dışında her içerikle aynı rutinde kullanılabilir diye aklımda kalmış ama yanlış mi? Ben mesela kış için retinale uygun bi güzel peptit arayışı içindeyim winston ile de konusmustuk.bence purestden peptit retinole başlayabilirsin sabah effecha sürersin akşam retinol ,restinol kullanmadığın akşam da peptit şeklinde kullanabilirsin , miadaki içerikler kullandığın kremde var zaten aloevera hariç . sırf onun için krem alma bence yine de sen bilirsin tabii
ooo süperKizlar 28 Ağustos doğum günüm benimkiler kolye yaptıracakti altın dedimki onun yerine kozmetik cilt bakımı alışverişi yapalım dedim çok heyecanlıyım güzel ürünler alacağım gratisten Watsondan inşallah
Bu sefer direk alacağım cnmooo süpersimdiden kutlu mutlu olsun dogum günün insallah bu kez en güzel ürünleri kararsız kalmadan alırsın Sebbocum :)
Hadi insallahhh :))Bu sefer direk alacağım cnm
Hatta alacağımı atıyımHadi insallahhh :))
evet bir sorun yaşarsa neyden yaşandığı bilinsin diyeCanım aslında retinolle birlikte peptitlerde kullanılir hatta cvit , aha bha gibi asitler dışında her içerikle aynı rutinde kullanılabilir diye aklımda kalmış ama yanlış mi? Ben mesela kış için retinale uygun bi güzel peptit arayışı içindeyim winston ile de konusmustuk.
Sen irritasyon olursa neyden olduğu belli olsun diye mi retinolu tek bırakmaya çalıştın ilk etapta
Bunun toniginide alacağım param yeterse c vitamini de alacağım nemlendiricimide temizleyicimide bitince yenileyeceğim isana yağ bazlı temizleyici yada cosmedi bulabilirsem alacağımHadi insallahhh :))
Sen de artık bir skincare junkiesinKizlar 28 Ağustos doğum günüm benimkiler kolye yaptıracakti altın dedimki onun yerine kozmetik cilt bakımı alışverişi yapalım dedim çok heyecanlıyım güzel ürünler alacağım gratisten Watsondan inşallah
C vitmaininden vazgeçemedin sen illa alacaksınBunun toniginide alacağım param yeterse c vitamini de alacağım nemlendiricimide temizleyicimide bitince yenileyeceğim isana yağ bazlı temizleyici yada cosmedi bulabilirsem alacağım
Medik8 liquid peptite yükseğiz dostlarCanım aslında retinolle birlikte peptitlerde kullanılir hatta cvit , aha bha gibi asitler dışında her içerikle aynı rutinde kullanılabilir diye aklımda kalmış ama yanlış mi? Ben mesela kış için retinale uygun bi güzel peptit arayışı içindeyim winston ile de konusmustuk.
Sen irritasyon olursa neyden olduğu belli olsun diye mi retinolu tek bırakmaya çalıştın ilk etapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?