Nasıl da bilmiştir başak olduğunuAma tam bir başkasın canım o kadar belli ki. Başaklık konusunda master degreeyim ben
Yağ bazlı temizleyici soruyorum int arastirdimda kuru ciltler için olanı var karma yağlı için olanida varmı acabaSerum mu ,yoksa yagbazlı temizleyici tüm cilt tipi için uygun
Evt çünkü int öyle çıkıyor hep alacağım bnde inşallahisana yağ bazlı temizleyici daha kuruya dönük karmalara uygun kızlar karma ciltler özellikle kışın severek kullanır
Bak sen zor beğenen birisin sevmeyebilirsin önden uyarayım da sonra ben iyi dedim falan sorun olmasınEvt çünkü int öyle çıkıyor hep alacağım bnde inşallah
EczAbakim da okumuştum bende aynen güneş kremi üstüne bb cc krem sürmek ise yarıyormuş e tabi gün sonunda temizlemek şartıylaeğer içeriği iyiyse bazı makyaj ürünleri bakım bile yapıyor, özellikle lekeli ciltlerde güneş kremi sonrası kapatıcı öneriyorlar leke üstlerine, leke baskılanırmış bazı dermatolog ve eczacılar öneriyor aslında. önemli olan içeriği güzel ve mutlaka aşkam doğru temizlenmeli diyorlar.
Cildime iyi gelirse neden sevmiyim denemeden bilinmez cnmBak sen zor beğenen birisin sevmeyebilirsin önden uyarayım da sonra ben iyi dedim falan sorun olmasın2.sırada sevilce yapabilecek bir içerik var. Ben de yapmadı ben çok seviyorum ama sevmeyenler de çok. Aslında herkese uyabikecek olan nasific fresh herb. Ama o da hem pahalı hem de internette satılıyor. Cosmedi de ben çok severim bir tane bitirmişliğim vardır ama onu da sevmeyenler var.
ben de yok o serum bilemedim.ama kullanan herkes memnundu.sen de alerji mi yaptı acaba?simple serum da ben de yapmıştı.aynı anlattığın gibi oluyordu yüzüm.Selam kızlar nabersiniz
Ben bu svr serumu asla kullanamiyorumya alerji yapıyor yada içindeki birşey yakıyor anlamadım gitti
Sürer sürmez yıkamak zorunda kalıyorum çünkü kulaklarıma beynime kadar ateş saçılıyor ve bir kaç gün hassasiyet oluşuyor cilt altında ama görünürde birşey yok
Valla bilemedim,üzüldüm de çünkü güzel belli, 2 kere kullandim ve bizim kızlardan iltifat alıp,benim de susun lan yanıyorum demem trajikomiktiben de yok o serum bilemedim.ama kullanan herkes memnundu.sen de alerji mi yaptı acaba?simple serum da ben de yapmıştı.aynı anlattığın gibi oluyordu yüzüm.
Selam kızlar nabersiniz
Ben bu svr serumu asla kullanamiyorumya alerji yapıyor yada içindeki birşey yakıyor anlamadım gitti
Sürer sürmez yıkamak zorunda kalıyorum çünkü kulaklarıma beynime kadar ateş saçılıyor ve bir kaç gün hassasiyet oluşuyor cilt altında ama görünürde birşey yok
demek ki içindeki bir madde sende irritasyon yapıyor svr de, yağlı ciltliyim demiştin sanki öyle hatırlıyorum , eğer effechta kışın yetmez diyorsan kuruya gönük karmasın hatta kuru ciltlisin diyebilirim , svr kuru ciltlerde de yakma yapabiliyor .Valla bilemedim,üzüldüm de çünkü güzel belli, 2 kere kullandim ve bizim kızlardan iltifat alıp,benim de susun lan yanıyorum demem trajikomikti
Ürün sorunlu desem kızlardan birine denettirdim onda tik yok...galiba serumum goes to ona,daha da cesaret edemem 3.kez sürmeye
Iki gıdım asitli serum cesaretim vardı o da içime kaçtı
Onun haricinde effecthanin nemlendiricisine bayıldım ötesi bayıldım
Keşke yıllar önce karşılaşsaydıkönceden cok daha yağlı bir cilde sahiptim nemlendirilmesi kışa yetmez gibime geliyor kuru ciltli olani alirim muhtemelen o da böyle hafiflikte ise memnun kalırım
Enzym peeling daha başlayamadım doğal olarak
Eskiden tam yağlıydı hatta eczanede kiehls mağazalarında yaptırdığım testlerde de hep yağlı derlerdidemek ki içindeki bir madde sende irritasyon yapıyor svr de, yağlı ciltliyim demiştin sanki öyle hatırlıyorum , eğer effechta kışın yetmez diyorsan kuruya gönük karmasın hatta kuru ciltlisin diyebilirim , svr kuru ciltlerde de yakma yapabiliyor .
svr irritasyon yaptığı için enzim peeling yapmaman çok iyi olmuş 2-3 hafta bekle derim enzim peeling için .
Yok iyicene kuruttum yüzümübu arada svr serumu da effectha kremi de ikisi için aynı şekilde yıkandıktan sonra hafif nemliyken yüze uyguladın mıKova hatunu içinde hyaluronik asit olduğu için nemli uygulamak lazım yoksa çok kurutur
senin cildin şuan tarifine göre kuruya dönük karma svr asla kullanmamalısınEskiden tam yağlıydı hatta eczanede kiehls mağazalarında yaptırdığım testlerde de hep yağlı derlerdi
Doğum yapana kadar sivilcelerle uğraştım doğumdan sonra dengesi oturdu daha karmaya dönük bişey oldu...en azından sivilce çıkmaz oldu
Nemlendirici su an süper geliyor ama elmacık kemiği altı ile çene arasindaki hat varya oraya yetersiz kalacak gibi...t bölgesine yağlı olanı kuru bölgelerine kuru olanı mi sürsem kışın napsam
Bana serum bulalım nolursenin cildin şuan tarifine göre kuruya dönük karma svr asla kullanmamalısınyağlı akneye meyilli cilde uygun o.
effecth içinde dediğin gibi yapabilirsin tabiki ,kuru ciltler için olanı daha yoğun nem veriyor. effecth a nın içinde svr içerikleri var ama nem özelliği daha fazla ondan sevmişsin effectha yı :) neme ihtiyacın var demek ki.
Tamamdır artık aklımdaKova hatunu içinde hyaluronik asit yazan her ürünü nemli cilde uygulamasın buna mutlaka dikkat etmelisin ,nemi hapseder kremlerin verimliliğini arrttırır,eğer kuru cilde uygularsan cildin alt katmanındaki suyu çeker kurutur . nemli cilde uygula bak effectha yı aradaki farkı göreceksin :)
effectha kremde ihtiyacın olan serumun içerikleri var aslında ,fazladan ek birşeye ihtiyacın var mı kiBana serum bulalım nolur
Cidden verdigi görünüm olarak svr yi cok sevdim ya keşke uysaydı bana da ...üzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?