Güzellik rutinleri

bu haftasonu watsons a uğradım revolution serumlarda indirim vardı 60 küsür tl ye caffeine solution +hyaluronic acid aldım.kore ürünü de deneyeyim diye peptaronic serum aldım.içinde peptit ve hyaluronic acid var.şişesi kocaman şaştım kaldım.kasa arkasından da 55 tl ye luıs bien leke karşıtı 50 faktör güneş kremi aldım.

N nscckts neredesin?sesin çıkmıyor merak ettim seni
inan gün nasıl geçiyor anlamıyorum hep bir koşuşturma içindeyim dün gece 10 a kadar baktım koşuşturuyorum sonra kendime neden koşuşturuyorum dedim bir duş aldım kahve yapayım dedim güya keyif yapacaktım sonra bir baktım mutfak dolaplarını falan çıkarmışım sonra yine terledim yıkandım falan böyle de saçma sapan işler peşindeyim yani
hayırlı olsun güzel ürünler almışsın

bende de iş çok ama burada takıldım kaldım.birazdan başlarım ama.hava da çok sıcak.kolay gelsin sana da

ahsenin aküşü arabasının aküsü bitmişti netden akü almıştım geldi dün kızın arabasının aküsünü falan değiştirdim bugünde sanki uykumu alamamış gibi kalktım değişik

bende de iş çok ama burada takıldım kaldım.birazdan başlarım ama.hava da çok sıcak.kolay gelsin sana da
ahsenin okulu 12:30 16:30 arası okulunun tam karşısında kütüphane var ,diyorum ki ben ya bir sınava falan hazırlanayım idari hakimlik gibi birşeyler denetmenlik de olur ya da birşeyler okuyayım ne yapayım değerlendirmek istiyorum o 4 saati yine okuyasım geldi arada olur bana öyle bir okuma aşkım depreşir kitap kalem kokusunu aldım ya ahsene alışveriş için şevke geldim yine .

sana da kolay gelsin

Bu ürünleri kullanan varmı aramızda karma yağlı ciltliler tavsiye edermisiniz arkadaşlar fikirlerinize göre alacağım

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-15-19-23-13-396_trendyol.com.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…