Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun.bilemedim nasıl bir çözümü var.sıcaktan olmuş olabilir mi?Kimse yokmu canlar
Hiç olmazdı bu sene iki kolumdada var bilmiyorum nedengeçmiş olsun.bilemedim nasıl bir çözümü var.sıcaktan olmuş olabilir mi?
anlayan bir arkadaş gelir yardımcı olur sebbo.benim hiç fikrim yok.krem sür biraz oralara.sıcak suyla da yıkama bir süreUmarım yardımcı olursunuz canlar
Umarım yardımcı olursunuz canlar
inan gün nasıl geçiyor anlamıyorum hep bir koşuşturma içindeyim dün gece 10 a kadar baktım koşuşturuyorum sonra kendime neden koşuşturuyorum dedim
hayırlı olsun güzel ürünler almışsınbu haftasonu watsons a uğradım revolution serumlarda indirim vardı 60 küsür tl ye caffeine solution +hyaluronic acid aldım.kore ürünü de deneyeyim diye peptaronic serum aldım.içinde peptit ve hyaluronic acid var.şişesi kocaman şaştım kaldım.kasa arkasından da 55 tl ye luıs bien leke karşıtı 50 faktör güneş kremi aldım.
bende de iş çok ama burada takıldım kaldım.birazdan başlarım ama.hava da çok sıcak.kolay gelsin sana dainan gün nasıl geçiyor anlamıyorum hep bir koşuşturma içindeyim dün gece 10 a kadar baktım koşuşturuyorum sonra kendime neden koşuşturuyorum dedimbir duş aldım kahve yapayım dedim güya keyif yapacaktım sonra bir baktım mutfak dolaplarını falan çıkarmışım
sonra yine terledim yıkandım falan böyle de saçma sapan işler peşindeyim yani
hayırlı olsun güzel ürünler almışsın![]()
akü bile değiştirebiliyorsun ha.tü tü tüü maşallahhhahsenin aküşü arabasının aküsü bitmişti netden akü almıştım geldi dün kızın arabasının aküsünü falan değiştirdim bugünde sanki uykumu alamamış gibi kalktım değişik![]()
ahsenin okulu 12:30 16:30 arası okulunun tam karşısında kütüphane var ,diyorum ki ben ya bir sınava falan hazırlanayım idari hakimlik gibi birşeyler denetmenlik de olur ya da birşeyler okuyayım ne yapayım değerlendirmek istiyorum o 4 saati yine okuyasım geldi arada olur bana öylebende de iş çok ama burada takıldım kaldım.birazdan başlarım ama.hava da çok sıcak.kolay gelsin sana da
kolay kız kopya çektimakü bile değiştirebiliyorsun ha.tü tü tüü maşallahhh![]()
Hiç duymadım bile benBu ürünleri kullanan varmı aramızda karma yağlı ciltliler tavsiye edermisiniz arkadaşlar fikirlerinize göre alacağım
Eki Görüntüle 3113913
Bir arkadaşım önerdi bana al diye o kullanıyormuş memnunmus bnde size danışmak istedim cnmHiç duymadım bile ben
Bu fiyatta daha güzel ürünler var almaBu ürünleri kullanan varmı aramızda karma yağlı ciltliler tavsiye edermisiniz arkadaşlar fikirlerinize göre alacağım
Eki Görüntüle 3113913
Tm cnm peki bana tavsiye edebileceklerini söylermisin tonik c vitamini ve leke serumu kaldı alacağım karma yağlı cildim varBu fiyatta daha güzel ürünler var alma
ben de duymadım.Hiç duymadım bile ben