- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
- 88
Benim yay evet bir özgürlük seyahat etme yalnızlık kafası var var ama bir yandan terazilik sosyallik var bir yandan oğlaklar da var haritamda disiplin çalışmaBakin ay burcu yengeç ve ben bence de böyleyim
Ay Burcu Hesaplama Burcunuzdaki Ay Ne Anlama Geliyor?
Kendinizin veya bir başkasının iç dünyasını keşfetmek için, Ay burcu hesaplama aracını kullanabilirsiniz. Şayet Ay burcum ne? diye merak ediyorsanız doğum tarihi bilgilerinizi forma girmeniz yeterli. Ardından Ay Burcumu Göster butonuna tıklayın. İşte hepsi bu kadar.www.astroasist.com
Ben de pek su grubu yok terazi de yüzeysel bulunur zaten yay da eğlen coş falanCok komiğim bence de
Var 3 ay reformar yaptım. Benim sıkıntılarım çok aslında bel fıtığı, boyun fıtığı, skolyoz, bruksizm falan hepsi bağlantılı karışık konularReformer plates deneyimin var mi Winst?
Gitmeyi düşündüğüm spor salonunda o da var ama yapabilir miyim ya da ritmi hızlı sporlardan ya da işte vücut agirligimizla yaptığımız pilates hareketleri kadar etkili olur mu
Aaa biraz önce fark ettim Teoxan turuncu kasaya dermoeczaneme falan da gelmiş gelmiş ama fiyatlarCok komiğim bence de
merhaba ,emziriyorsanız leke açıcı ürünler önerilmiyorN nscckts Merhaba, bu konuya arada bakıyorum da sizin bilgili olduğunuzu düşünerek sormak istiyorum, bana da yardımcı olur musunuzYüzüm çok sorunlu, lekeli, özellikle bıyık bölgemdeki leke çok kötü görünüyor. Ayrıca gözeneklerim de var. Fondöten de sürekli kullanmak istemiyorum. Belki daha önce çözümünü yazmışsınızdır, bebeğim olduğu için hepsini okumaya vaktim olmuyor pek
hayır emzirmiyorummerhaba ,emziriyorsanız leke açıcı ürünler önerilmiyor
leke işi biraz sıkıntılı maalesefhayır emzirmiyorum
Lekeliymis mi bu kadın da bilmiyordum.
Evet benim cildimde oyleymis. Bu rutin bnm icinde iyi midir. Biodermayi onermisti ecz acayip hassas bi cildim varmis. Sabah gunes kremi aksam serum arti nemlendirici sürüyorum sadece niacinimide arbutin cvit vsr ama kullanmıyorum.şunu da söyleyeyim @CocoParisien yüksek ihtimal aslında gerçek cilt tipiniz yağlı değil ama uygulama dolayısıyla fazla sebum üretiyor bu ürünleri kullanınca cildinizin aslında yağlı olmadığını karma olduğunu göreceksiniz hatta 1 sene sonra kuruya dönük karma olduğunu göreceksiniz . genelde hep öyle olur
Bende yay ım bayılıyorumBence tam bakım burçları yani tanıdığım tüm terazi ve yaylar kendine bakmayı seven kadınlar
size eczacı ne dediyse onu yapmalısınızEvet benim cildimde oyleymis. Bu rutin bnm icinde iyi midir. Biodermayi onermisti ecz acayip hassas bi cildim varmis. Sabah gunes kremi aksam serum arti nemlendirici sürüyorum sadece niacinimide arbutin cvit vsr ama kullanmıyorum.
eskiden vardı lekesi ilk takipçilerinden biriyim :)Lekeliymis mi bu kadın da bilmiyordum.
Lekeler oluşmadan melazmayi baskılamak için de kullanmak lazim aslında.
Arbutinin yanında traneksamik asit azeleik asit de eklenmeli diye aklımda kalmış bi de yanlış hatırlamıyorsam aha ve bha dan daha etkili glikolik asitmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?