Jeuvenile niacinamide serum kullanıyorum geçen indirimden 2 tane 100 TL ye geldi Arbutin serum lekeler için iyi onu da doa dan uygun , dermoskin te çok iyi yeni kullanıyorum tonik missha çok güzel tonikleri , maruderm de çok güzel indirimleri takip et C vitamini kullanmıyorum şahsen ama Luv it çok seviliyor bak istersen sen şuan neler kullanıyorsunTm cnm peki bana tavsiye edebileceklerini söylermisin tonik c vitamini ve leke serumu kaldı alacağım karma yağlı cildim var
ben the purest solutions ve revolution markalarından alıyorum hep.jeuvenile ve doa kozmetik de iyidir.fiyatlarına bak al.Tm cnm peki bana tavsiye edebileceklerini söylermisin tonik c vitamini ve leke serumu kaldı alacağım karma yağlı cildim var
Şuan sadece bunları kullanıyorum cnm çok tşk ederim dediklerine bakacağım Gratis ve Watsonsda bulunur sanırımJeuvenile niacinamide serum kullanıyorum geçen indirimden 2 tane 100 TL ye geldi Arbutin serum lekeler için iyi onu da doa dan uygun , dermoskin te çok iyi yeni kullanıyorum tonik missha çok güzel tonikleri , maruderm de çok güzel indirimleri takip et C vitamini kullanmıyorum şahsen ama Luv it çok seviliyor bak istersen sen şuan neler kullanıyorsun
4 oda ve ebeveyn banyo temizledim.evin yarısı duruyor hala toz içinde.yarın da salon diğer banyo koridoru temizleyeyim.ertesi gün balkonlar mutfak.son gün tekrar tüm ev derkennn kakılmış gibi olmuşummmmm yahuu.bana bir katya lazım acilinden.
kolay gelsin ,hem sıcak hemde insanı oyalayacak birsürü şey olunca zorlaşıyor normal ,yine de evin yarısını bitirmişsin maşallah sana4 oda ve ebeveyn banyo temizledim.evin yarısı duruyor hala toz içinde.yarın da salon diğer banyo koridoru temizleyeyim.ertesi gün balkonlar mutfak.son gün tekrar tüm ev derkennn kakılmış gibi olmuşummmmm yahuu.bana bir katya lazım acilinden.
buraya takılmadım bitirdim valla.bir sürü de lego yıkadım banyoda.toz olunca araları fırçayla bile temizleyemedim.harry potter ların tüm sülalesini evini barkını yıkadım bugün.kolay gelsin ,hem sıcak hemde insanı oyalayacak birsürü şey olunca zorlaşıyor normal ,yine de evin yarısını bitirmişsin maşallah sana
buraya takılmadım bitirdim valla.bir sürü de lego yıkadım banyoda.toz olunca araları fırçayla bile temizleyemedim.harry potter ların tüm sülalesini evini barkını yıkadım bugün.
çocuğun tüm kitaplarını da ayıkladım.yaşına uygun olmayanları yan bloktaki komşu kıza vereceğim okusun.okul kıyafeti de buldum yepyeni onları da vereceğim.boşa almasınlar.ooo asıl el oyalayan en zor kısmı bitirmişsin yarın işin hemen biter o zaman
çok iyi düşünmüşsünçocuğun tüm kitaplarını da ayıkladım.yaşına uygun olmayanları yan bloktaki komşu kıza vereceğim okusun.okul kıyafeti de buldum yepyeni onları da vereceğim.boşa almasınlar.
satmadığım şeyleri ona veririm hep.tatlı bir kız.annesini de severim.ne versem okuyor bir de cin gibi kız.çok iyi düşünmüşsün
svr senin için şart değil canım cildin normale döndüğü için ,yağ bazlı temizleyiciyi de gördüğün yerde alırsın zaten
alırsın sen de yavaş yavaş.ben her hafta avm ye gittiğim için ucuz bulduklarımı topluyorum.yoksa alamazdım bu kadarDarısı bana inşallah banada lazım o bolluktan sadece üç ürünüm var
ok almayayım svr.bir protex sabun mu alsam ne.lekelere birebirmiş yasvr senin için şart değil canım cildin normale döndüğü için ,yağ bazlı temizleyiciyi de gördüğün yerde alırsın zatenyves rocherında yağ bazlı temizleyicisi var kampamyalarında kaçırmazsın
Bnde param biriktikçe gidiyorumalırsın sen de yavaş yavaş.ben her hafta avm ye gittiğim için ucuz bulduklarımı topluyorum.yoksa alamazdım bu kadar
ayyy sus sus hatırlatmaok almayayım svr.bir protex sabun mu alsam ne.lekelere birebirmiş ya
İsana yağ bazlı temizleyici onu al canım sonrasında tonik ve serum ve krem de aldın mı yavaş yavaş artırırsın ürünleri peptitli serum olarak maruderm e bak çok güzel o daŞuan sadece bunları kullanıyorum cnm çok tşk ederim dediklerine bakacağım Gratis ve Watsonsda bulunur sanırım
isana konusunda ben hep tereddütlüyümdür.kaliteli gelmiyor nedense gözüme.hele simple markasının ürünleri.bir serumunu aldım sürer sürmez yüzüm yanmaya başladı kıpkırmızı oldu.tonla serum kullanırım tek bu markada oldu.İsana yağ bazlı temizleyici onu al canım sonrasında tonik ve serum ve krem de aldın mı yavaş yavaş artırırsın ürünleri peptitli serum olarak maruderm e bak çok güzel o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?