- Konu Sahibi minnosumbenim
-
şimdi kızlar bazılarınız tavsiye veriyosunuz sorun kiminleyse onunla çöz, gülerek laf sok anında cevabını ver vs diye, bende bunlara aynen katılıyorumda, fesat kv olaydan sonrada gidip oğluna bire beş katıp anlatabilir,burda taktik şu mu: şikayet eden o olsun, erkeğine göre değişiyo işte bu, kimileri anne şikayetini kaale alır kimileri almaz, ben nerdeyse 9 aylık evliyim uzaktayım zaten ama aynı ile gidincede kv ile aynı ortamda tek kalmam,buna özen gösteririm eşimde yanımda olur, o ortamda bişey denirse anında cevabımı veriyorum, eşimde haklıyı haksızı "şimdilik" biliyo, biz 10 senedir birlikteyiz belki beni iyi tanıdığından, biliyoki ben bir susup iki susup üçüncüde patlarsam kimsenin ağzında tat tuz kalmaz, o yüzden birikmeden söylememi tercih eder, ama her erkek bir değil, tek bi stratejide yok o yüzden, bide 7 ayda işin taktik ve stratejiye dökülmesi zaten çok kötü
Hayır
Eşi de varken söylenmeli ne söylenecekse, bu durumda kayınvalide şkayet etse bire bin katsa bile 'anne bende ordaydım abartıyosun' diyebilecek kendi de gördüğünden.
zaten hiç yalnız kalmadım ki ben kv ile çünkü eşim bana ailesini anlatırdı herseyi çok abartırlar filn die bişey söylerimde abartır die eşim varken söyledim hep ama ona annesini söylediği laflar normal geldi ben tersliyo oldum hep ben suçlu oldum hep ben hatalı oldum hep ben
Hayır
Eşi de varken söylenmeli ne söylenecekse, bu durumda kayınvalide şkayet etse bire bin katsa bile 'anne bende ordaydım abartıyosun' diyebilecek kendi de gördüğünden.
o kadar kırıldım ki yüzünü dahi görmek istemiyorummm çok fazla doluyum aileme dün diyoki kusuru vardı kzının anne ben onu kusurdan bile görmedim anamı babamı karşıma aldım onun yaptığına bak diyo ( ailemden hiç kimse annesinin beni istemediğini bilmiyodu) o lafı söyleyince zaten babam arabadan indi çok kötü oldummm bunları duyuncaaa ne geregi vardı ki iiyi bişey mi söylediğini sandı acaba
ben şimdilik bu yolu izliyorum bakalım
bide benim bu konuda en çok takıldığım şey hastalığın gündeme getirilmesi ve bunun bi kusur olarak dile getirilmesi, hemde ailenin önünde ben sizin kızınızı aldım şükredin tarzı bi üslupla bunun yapılması, bunu yapan insan kötü insandır,hasta insana Allah şifasını versin denir, hastalık atlatanada Allah o günleri bi daha yaşatmasın denir bizde
Zaten buna göre , bende kusurlu sayılırım.
Bende ciddi bi rahatsızlık atlattım.
Bu konuda ben bi kusurlu görüyorum, o da konu sahibi değil eşi. Şiddet, küfür, sinsilik..
cudana gidemedim arabanın içindeydik hızlıca aracı sürüyo çekilemedim de yanında oturuyorum direk evimizin önünden bastı götürdü annemlere ... abim yok küçük erkek kardeşim var o da başka şehirde babam öyle sert bi insan deildir yumşak huylu vurup kıran bi insan deildir annem desen çok sessizdir öyle iki lafı birleştirip cvp ermez içine atar herseyi akşama dayımımı çağırsam en iyyi o blirr durumu anlatsam ?? offf
nemesis benim en çok o zoruma gitti nie öyle söylediki yoksa takıyomuydu kafasına istemiyomuydu acaba nie dillendirdi sanki dediğin gibi bi lütuf da bulunmuş gibi offf ya o kadar moralim bozukki işten izin alsam gitsem diyorum bu seferde evde napcam kafayı yerim
ilkduyansenol
kimse annesiyle ilgili iyi yada kötü konuşulmasını istemez.şimdi ben annemle fısırdayarak konuşsam eşim her mutfağa gittiğinde, eşimde bana deseki ne konuştunuz annenle diye sorsa tabi bunu birde söleme şekli vardır.ben eşimin fesatçı şekilde sormasını anlarım suratından hareketlerinden kızarımda yani,ama birde tamamen art niyetsiz sorma vardır hiç bişey havadan sudan der geçiştirirsin.eşinin bukadar kızması bukadar laf sölemesi bana çok normal gelmedi atladığın bişeyler olabilirmi?
hayır canım olay tamamen böyle oldu hatta soruş şeklim bile aşkımla başladı ama daha önceden annesi herseye karıştığı için çook kavgalar ettik ya en basiti bak gecen oldu biz cam balkon yaptırcaz misafirler var akrabaları onların yanında diyoki kvde ben şöyle şöyle olmasını istiyorum yani öyle olsun şöyle yapılsın filn anlatıyo ben böyle şeylere sinirleniyorum sanane be kadın oturacak benim nasıl isterlerse öyle yaptırsınlar diyemiyo herseyde böyle bi mobilya alcaz ben şöyle olmasının istiyorum böyle olsun ne tartışmalar ne kavgalar eşim olcak insan birde çok sinirli nie böyle dedi desem sinirden çıldırıyo oldu artık konuşamıyoduk dedim senin en büyük sorunun konuşamamak bi olayı konuşup çözüme getirirsin ama sen yapamıyosun kııp döküyosun herseyi derdim hiç böyle bi insan deildi ne zamn ailesi devreye girdi böyle olduk
Aynen Cudana babam kafasını kopartır bana el kaldıracak adamın.
Gerçi bende kopartırım ya o ayrı.
Kız aileleri dağ gibi olmalı kızlarının arkasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?