gururum onurum o kadar incindi ki :,(

Hayır
Eşi de varken söylenmeli ne söylenecekse, bu durumda kayınvalide şkayet etse bire bin katsa bile 'anne bende ordaydım abartıyosun' diyebilecek kendi de gördüğünden.

Hayır
Eşi de varken söylenmeli ne söylenecekse, bu durumda kayınvalide şkayet etse bire bin katsa bile 'anne bende ordaydım abartıyosun' diyebilecek kendi de gördüğünden.

zaten hiç yalnız kalmadım ki ben kv ile çünkü eşim bana ailesini anlatırdı herseyi çok abartırlar filn die bişey söylerimde abartır die eşim varken söyledim hep ama ona annesini söylediği laflar normal geldi ben tersliyo oldum hep ben suçlu oldum hep ben hatalı oldum hep ben

Zor olacak ama sabretmen lazım bir süre bırak kadın ne derse desin.Senin evi terk etmen,oğluyla tartışman hoşuna gidecektir yapma.Zaten amacı bu kayınvalidenin.Ya kişilik meselesi ama bence biraz arsız olmak lazım ha sen olabildin mi diyeceksiniz olamadım.Arsız olacaksın çünkü ancak o zaman değerin biliniyor etrafımdan gördüğüm bu.Bu saatten sonra iyi geçinmeye çalışma ve şikayette etme nötr olmalısın.Damarına basarsa cevabını verirsin.

Bence gercekten kv senin hakkinda konusuyordu ,
Esin seni saf sandi , anlamayacagini dusundu,
sen sorunca anladigini anladi ve sinirden kudurdu ...

Diyelim ki gercekten boyle ...
akilli adamin yapacagi sey karisina, ailesine saydirmak degil ,
o an bir sozle lafi cevirmek olmaliydi ...
Olay da bu asamaya gelmezdi ...

Sunu yap, bunu yap demem
ama birilerinin esinin aklina basina getirmesine ihtiyac var ...

Abin falan yok mu ?
sana vurmus, kufur etmis ,
dinsizin hakkindan imansiz gelir , iyi bir dayak yemesi lazim ki,
bir daha o el kalktiginda 40 kere dusunsun ...

Ayrica sen o an, yani sana vurdugu an kendin cekip gitmeliydin ,
seni evine birakmasina bile ortam yaratmamaliydin...

Hep soylerim
ERKEGIN ADAM OLDUGU YERDE, KADIN HER ZAMAN HANIMEFENDIDIR...

Senin eşin bana normal gelmiyo
Yazması hoş değil ama düşüncelerim bu yönde

Ufacık bişeyde kıyamet koparması da normal değil en ufacık bişeyi koz olarak kullanması da
Hep suçu sende bulması, bunların yanında devede kulak kalıyo maalesef.

Hayır

ben şimdilik bu yolu izliyorum bakalım
bide benim bu konuda en çok takıldığım şey hastalığın gündeme getirilmesi ve bunun bi kusur olarak dile getirilmesi, hemde ailenin önünde ben sizin kızınızı aldım şükredin tarzı bi üslupla bunun yapılması, bunu yapan insan kötü insandır,hasta insana Allah şifasını versin denir, hastalık atlatanada Allah o günleri bi daha yaşatmasın denir bizde

Çok ağır şeyler yaşamışsın canım. Arkadaşların dediği gibi bir süre uzak kalmalısın. Uzak kaldığın bu süre içinde de iyice düşün. Sonuçta en doğru kararı sen vereceksin ama ne karar verirsen ver arkasında dur. Umarım istediğin olur.

Bu adamın nesini sevdin canım sorabilir miyim?
İnsan karısı için bu lafı eder mi kusuru vardı da aldım ne demek.
Bir anne baba bu lafı unutur mu?
Bundan sonra barışsanız bile annen baban için eşin diplerde olur çok da haklılar!
Sen üzülme diye susarlar ama sevgi, saygı beklemesin artık.
Ben olsam babanın yerinde çok daha beterini yapardım beyfendilik yapmış
arabadan inmekle bırakmış.

kimse annesiyle ilgili iyi yada kötü konuşulmasını istemez.şimdi ben annemle fısırdayarak konuşsam eşim her mutfağa gittiğinde, eşimde bana deseki ne konuştunuz annenle diye sorsa tabi bunu birde söleme şekli vardır.ben eşimin fesatçı şekilde sormasını anlarım suratından hareketlerinden kızarımda yani,ama birde tamamen art niyetsiz sorma vardır hiç bişey havadan sudan der geçiştirirsin.eşinin bukadar kızması bukadar laf sölemesi bana çok normal gelmedi atladığın bişeyler olabilirmi?

Zaten buna göre , bende kusurlu sayılırım.
Bende ciddi bi rahatsızlık atlattım.

Bu konuda ben bi kusurlu görüyorum, o da konu sahibi değil eşi. Şiddet, küfür, sinsilik..

cudana gidemedim arabanın içindeydik hızlıca aracı sürüyo çekilemedim de yanında oturuyorum direk evimizin önünden bastı götürdü annemlere ... abim yok küçük erkek kardeşim var o da başka şehirde babam öyle sert bi insan deildir yumşak huylu vurup kıran bi insan deildir annem desen çok sessizdir öyle iki lafı birleştirip cvp ermez içine atar herseyi akşama dayımımı çağırsam en iyyi o blirr durumu anlatsam ?? offf

nemesis benim en çok o zoruma gitti nie öyle söylediki yoksa takıyomuydu kafasına istemiyomuydu acaba nie dillendirdi sanki dediğin gibi bi lütuf da bulunmuş gibi offf ya o kadar moralim bozukki işten izin alsam gitsem diyorum bu seferde evde napcam kafayı yerim

Madem bu kadar masum şeyler konşuluyormuş , neden sen geldiğinde susup yokken fısıldaşmaya devam ediyorlar.
Hiç inanmadım eşine , kv bal gibi doldurmuşte doldurmuş eşini.
Yoksa niye eşin bir anda küfüre, şiddete döksün işi.
Ailene kadar küfretsin.
Kusurlu ne demek. Kimin garantisi var hastalık yaşamayacağına dair.
Şimdi sıkı basman lazım, ailenin desteğide tabi.
Paandoranın kutusu açıldı bir kere.
Hatasını anlamadan, sende ona tekrarlanmayacağına dair itimat etmeden dönme geriye.

terazini dengede tutucaksın eğer evliliğine devam ediceksen bu terazi malesef hep kadın tafaından dengede tutuluyo zaten.bu dönemde de bence hiç çocuk falan düşünme evliliğin rayına oturmadan.

Son düzenleme:

Zaten buna göre , bende kusurlu sayılırım.
Bende ciddi bi rahatsızlık atlattım.

Bu konuda ben bi kusurlu görüyorum, o da konu sahibi değil eşi. Şiddet, küfür, sinsilik..

eşi psikolojik yönden kusurlu asıl,valla sabah sabah tüylerim dikeldi gene

ah canım tahmin edebiliyorum, aklıma direk bize anlattığın şeyler geldi, ki o zaman bu konu yoktu, eşin seni sürekli ailesine götürmek istiyodu, sorunların çıtası yükseliyo giderek

ilkduyansenol
kimse annesiyle ilgili iyi yada kötü konuşulmasını istemez.şimdi ben annemle fısırdayarak konuşsam eşim her mutfağa gittiğinde, eşimde bana deseki ne konuştunuz annenle diye sorsa tabi bunu birde söleme şekli vardır.ben eşimin fesatçı şekilde sormasını anlarım suratından hareketlerinden kızarımda yani,ama birde tamamen art niyetsiz sorma vardır hiç bişey havadan sudan der geçiştirirsin.eşinin bukadar kızması bukadar laf sölemesi bana çok normal gelmedi atladığın bişeyler olabilirmi?

hayır canım olay tamamen böyle oldu hatta soruş şeklim bile aşkımla başladı ama daha önceden annesi herseye karıştığı için çook kavgalar ettik ya en basiti bak gecen oldu biz cam balkon yaptırcaz misafirler var akrabaları onların yanında diyoki kvde ben şöyle şöyle olmasını istiyorum yani öyle olsun şöyle yapılsın filn anlatıyo ben böyle şeylere sinirleniyorum sanane be kadın oturacak benim nasıl isterlerse öyle yaptırsınlar diyemiyo herseyde böyle bi mobilya alcaz ben şöyle olmasının istiyorum böyle olsun ne tartışmalar ne kavgalar eşim olcak insan birde çok sinirli nie böyle dedi desem sinirden çıldırıyo oldu artık konuşamıyoduk dedim senin en büyük sorunun konuşamamak bi olayı konuşup çözüme getirirsin ama sen yapamıyosun kııp döküyosun herseyi derdim hiç böyle bi insan deildi ne zamn ailesi devreye girdi böyle olduk

Sizin aileyi yumusak bulmus bu adam ...

Yani mesela benim esim bana vurmus olsa ve babam ogrense, inan su an baska sehirdeler, aninda biner gelir tekme tokar dalar yani

Kiz aileleri kesinlikle yumusak olmayacak bence... Gerektiginde kizimizin kilina zarar gelirse ceker aliriz imaji verecekler ...

Ama Turkiyede genelde tam tersi
aman damat el ustunde olsun, aman kizimiz dayak da yese evidir yuvasidir ,
cok yanlis bence ...

Valla bu konu vesilesiyle babama bir kez daha hurmetlerimi sunuyorum :)

Sen de madem oyle dayin var, onu sok devreye ki duracagi yeri bilsin esin...

Aynen Cudana babam kafasını kopartır bana el kaldıracak adamın.
Gerçi bende kopartırım ya o ayrı.
Kız aileleri dağ gibi olmalı kızlarının arkasında.

canım demekki eşin ailesi ile ilgili bişey konuşmanı istemiyor yerine göre kv lafını vericeksin.sende bu adamla evliliğe devam ediceksen konuşma, içinede atma birisyle paylaş bura olur bir arkadaşın olur farketmez.bende kv zerre kadar sevmem ama saygım vardır eşimin annesi olduğu için,mesela benim ufaklık arka koltukta oturmayı sevmez kv demde miğdem bulanıyor diye bizim arabaya bindiğinde asla arkaya oturmaz.geçen hafta işte eşimle küsüm ya eve dönüyoruz ufaklık dondurma yiyicem diye tutturdu bende akıtır falan diye arka koltuğa geç ozaman dedim neyse yengemin kucağına verdim.bana diyokki anne miğdem bulanıyo diyo ,bende dedimki aman babaannene çekme dedim bizim arabada öne oturur dedim tatile giderken 45 numarada gider ozaman miğdesi bulanmaz dedim çıt yok eşimde.ben haklı yere kırgın olduğum için ses çıkaramadı yani yeri ve zamanına göre lafını söleyeceksin canım

Aynen Cudana babam kafasını kopartır bana el kaldıracak adamın.
Gerçi bende kopartırım ya o ayrı.
Kız aileleri dağ gibi olmalı kızlarının arkasında.

değil işte dayım da öyle biri deil ama konuşur lafını sokar agır konuşur babam lar yüzyüze bakcaz die bişey demedi istemiyolar yüz göz olup kötü olmayı bi de olayları tam anlayamadılar daha çünkü ben aileme hiç aksettirmedim yaşanan olayları kavgaları annem bilir ama kv yi sevmediğimi herseye karıştığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…