- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
- Konu Sahibi minnosumbenim
-
keşke bizim çevremizde de zamanında bize akıl verecek birileri olsaydı keşke.............
senin kusurun vardı o seni alarak lütufta bulundu öylemi, bu ne çeşit bi terbiyesizlik, evlenmeseydi, evdemi kaldıydın o olmasa, terbiyesiz adam!
hastalık bu, Allahın kime ne zaman vereceği belli olmaz
a1 hafta önce 13 yılda ilk kez küfürlü bir tartışma yaşayan biri olarak ben eşimi tanıyorum ve sinirli olduğunda ilk kez karşılık verdim küfür etti yani ters tepti,duymak istemediğim şeyler söyledi.2 gün boyunca taaki o yanıma gelip konuşana kadar aramadım yüzüne dahi bakmadım.zaten memleketine gitmişti buda iyi geldi ikimize dönüşte ise hırsımı alamadım baktım baya bir relax olmuş sürekli konuşmak için laf çarptı yine konuşmadım.dün akşam da haklı olarak bişeylere kızdı bana bende tam cevap verecekken sus kötü şeyler duymak istemiyosan dedi çok sinirliyim dedi,gittim mutfağa kahve içtim radyo dinledim 1 saat sonra kendi yanıma gelip sırnaştı.yani sana tavsiyem nabzını kendini çok iyi kontrol etmelisin aileni tartışmalarınıza şahit bırakmamalısın o ortamı yaratmamalısın,kendi gelip özür dileyene kadar sakın gitme,sendede suç var annesini kötülemekle iyi etmemişsin.sakın birdaha aynı hatayı yapma,kiminle sorunun varsa onunla çöz.
a
nnesine kötü ne söylemişki,aşkım annen sana ne söylüyodu demiş
arkadaslar hepinize cvp verdiğniz için çok tşk ederim iş yerindeyim hhemen cvp yazamıyorum
kusur dediği şey bende tümör hastalığı vardı 18 yaşına kadar tedavi gördüm bitti gitti hafif bi belirtisi var yüzümde kimse fark etmiyo bileee o an onu söylediğinde çok kötü oldummm
içimde çook büyük kızgınlık hayalkırıklığı var ne yüzünü görmek ne sesini duymak istiyorum ailemin yanında kalmak istiyorum bi süre ama kıyafetim hiç yok eve gidip almam lazım karşılaşırsak diye gitmekde istemiyorum napcam gidip alıyım mı
inceldiği yerden koparsa da kopsun o lafları duyup üzüleceğime yokluğuna üzülürüm daha iyi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?