İhtimal dahilinde evet ama işte bana sabah söylenen şey kız tecavüz şikayetiyle gitmiş vs oldu zaten beynimden vurulmuşa döndüm yani tecavüz, çığlık, sesi bastırsın diye açılan müzik... Taşlar yerine oturdu. Ne yaşandı bilemem ama her açıdan hoş değil.
Artık derinini araştırma işi polislere kalmış durumda. Evin içinde ne yaşandı bilemeyiz ama tecavüz suçlusunun sertbest bırakıldığı bir ülke burası. Kıza tecavüz etseler o evde ne işin vardı derler. Ya da neden açık giyindin falan derler. Bunları söyleyen de bizim halkımız, içimizdeki insanlar.Tabi ki hoş değil kabul edilemez ama iyi araştırmak lazım
Artık derinini araştırma işi polislere kalmış durumda. Evin içinde ne yaşandı bilemeyiz ama tecavüz suçlusunun sertbest bırakıldığı bir ülke burası. Kıza tecavüz etseler o evde ne işin vardı derler. Ya da neden açık giyindin falan derler. Bunları söyleyen de bizim halkımız, içimizdeki insanlar.
amaaan ben inanmıştım konuya. söylediğiniz detaylarda mantıklı aslında. peki bir insan durduk yere niye polisi kötülerki? adamlar sarhoşuyla hırsızıyla uğtaşıyor her gece karılarını çocuklarını evde borakıp pisliğin her türlüsüne göğüs geriyor. yazıktır be. konu sahibide yapmaz o kadarını heralde. hemde hiç sebep yokken.Sabah konu actin tepki aldin konun kapattirildi hirs yaptin kendini aklamak icin bunu uydurdun. Cunku elestiri mesajlarinin hicbirine cevap vermiyosun. Semt bildir sorgulatacagim diyene cevabin yok. Kurgun da sacma. Neden mi?
Adamlar kiza tevuz etse agzini baglar giki cikamaz yuksek ses muzikle mi bastircak
Kiza tecavuz edip hemen birakiyolar kiz hemen polise kosuyo hemen polis eve baskin. Adam tecavuzu kendi evinde mi yapacak yapsa kizi birakir mi bu nasil sacmalik hepsi sabah oldu bitti
Polis baska binadan birini nasil hemen tespit edip ifadeye aliyo ne belli sen kimsin
Bir de iki konudur polisi kotuluyosun devletin memuruna hakaretler ediyosun iftira atiyosun halki galeyana getiriyosun
Buradan tek bir insan bile savciliga bir sikayette bulunsa i.p adresinden kimligin desifre olur, devletin kolluguna hakaretten hakkinda kamu davasi acilir. Gecmis olsun basin buyuk belada
Neden inanılmaz olsun ki bu? Tecavuz edilen her kadın öldürülüyor mu? Geçenlerde ormanda 4 kişinin tecavüzüne uğrayan kızı bırakmışlardı, görüntülerin var birine söylersen rezil ederiz seni diye tehdit etmişlerdi. Yıllarca bu yolla tecavüze uğrayan insanlr var. Sadece kadınlar değil erkekler de var. İmkansız bir şey değil bu. İnsanların korkularını kullanıp sindirdiklerini sanıyorlar.Sabah konu actin tepki aldin konun kapattirildi hirs yaptin kendini aklamak icin bunu uydurdun. Cunku elestiri mesajlarinin hicbirine cevap vermiyosun. Semt bildir sorgulatacagim diyene cevabin yok. Kurgun da sacma. Neden mi?
Adamlar kiza tevuz etse agzini baglar giki cikamaz yuksek ses muzikle mi bastircak
Kiza tecavuz edip hemen birakiyolar kiz hemen polise kosuyo hemen polis eve baskin. Adam tecavuzu kendi evinde mi yapacak yapsa kizi birakir mi bu nasil sacmalik hepsi sabah oldu bitti
Polis baska binadan birini nasil hemen tespit edip ifadeye aliyo ne belli sen kimsin
Bir de iki konudur polisi kotuluyosun devletin memuruna hakaretler ediyosun iftira atiyosun halki galeyana getiriyosun
Buradan tek bir insan bile savciliga bir sikayette bulunsa i.p adresinden kimligin desifre olur, devletin kolluguna hakaretten hakkinda kamu davasi acilir. Gecmis olsun basin buyuk belada
Bu konudan mı bahsediyorsunuz yani benim açtığım konudan mı yoksa o Kitty'den mi?
Hakaret? İftira? Nerde var hakaret ve iftira?Sabah konu actin tepki aldin konun kapattirildi hirs yaptin kendini aklamak icin bunu uydurdun. Cunku elestiri mesajlarinin hicbirine cevap vermiyosun. Semt bildir sorgulatacagim diyene cevabin yok. Kurgun da sacma. Neden mi?
Sabah aldigi tepkileri sindirememis genc kafasi. Kendince tepkililere ders veriyo bak ben hakliymisim diye. Ya bi grup adam kendi evlerinde kiza tecavuz edip kizi salacak evde baskin beklicekler polis gelip ucunu alacaklar bu ne sacma kurgu.amaaan ben inanmıştım konuya. söylediğiniz detaylarda mantıklı aslında. peki bir insan durduk yere niye polisi kötülerki? adamlar sarhoşuyla hırsızıyla uğtaşıyor her gece karılarını çocuklarını evde borakıp pisliğin her türlüsüne göğüs geriyor. yazıktır be. konu sahibide yapmaz o kadarını heralde. hemde hiç sebep yokken.
Konu gerçek. İnanmayan kendisi bilir. Semt ver sorgulatacağım diyen insana laf anlatmam ben, isteyen istediğini yazsın.amaaan ben inanmıştım konuya. söylediğiniz detaylarda mantıklı aslında. peki bir insan durduk yere niye polisi kötülerki? adamlar sarhoşuyla hırsızıyla uğtaşıyor her gece karılarını çocuklarını evde borakıp pisliğin her türlüsüne göğüs geriyor. yazıktır be. konu sahibide yapmaz o kadarını heralde. hemde hiç sebep yokken.
Aaaa boyle mi dediler yok artik yaaaBilgileri verecekmişim, teyit ettirecekmiş, doğru değilse beni şikayet edecekmiş olaya bak. Bir de polisler ölse de rahatlasan dedi. Bu nasıl bir laftır?
Sabah aldigi tepkileri sindirememis genc kafasi. Kendince tepkililere ders veriyo bak ben hakliymisim diye. Ya bi grup adam kendi evlerinde kiza tecavuz edip kizi salacak evde baskin beklicekler polis gelip ucunu alacaklar bu ne sacma kurgu.
Ama bu islerin sakasi yok devletin kolluguna hakaretin bedelini odetirler. Tek bir kisi yarin sabah savciliga gidip bir sikayet dilekcesi yazsa o ipdeki universite ogrencisi bu sahis forum bilgileri ortada, sikayetcinin dava acmasina bile gerek yok hakkinda kamu davasi baslar devletin kolluguna hakaret iftira
Hakaret ve iftira nerde var söyler misiniz?Sabah aldigi tepkileri sindirememis genc kafasi. Kendince tepkililere ders veriyo bak ben hakliymisim diye. Ya bi grup adam kendi evlerinde kiza tecavuz edip kizi salacak evde baskin beklicekler polis gelip ucunu alacaklar bu ne sacma kurgu.
Ama bu islerin sakasi yok devletin kolluguna hakaretin bedelini odetirler. Tek bir kisi yarin sabah savciliga gidip bir sikayet dilekcesi yazsa o ipdeki universite ogrencisi bu sahis forum bilgileri ortada, sikayetcinin dava acmasina bile gerek yok hakkinda kamu davasi baslar devletin kolluguna hakaret iftira
Gercekten semt bildir teyit ettirecegim diyenlere konu sahibi bilgi vermelimiydi sizce?Sabah konu actin tepki aldin konun kapattirildi hirs yaptin kendini aklamak icin bunu uydurdun. Cunku elestiri mesajlarinin hicbirine cevap vermiyosun. Semt bildir sorgulatacagim diyene cevabin yok. Kurgun da sacma. Neden mi?
Bak ben soyluyorum bu forumda tek bir insan yarin seni savciliga sikayet etsin, istersen bu kurgu hikayen dogru olsun, senin hakkinda her turlu devlet memuruna hakaretten kamu davasi acilacak. Iste o kadarHakaret? İftira? Nerde var hakaret ve iftira?
Semt bildir sorgulatacağım diyen tabi cevap vermem. Ne sıfatla ve ne hakla benden o bilgileri istiyor da sorgulatıyor? Onun bunu yapmaya yetkisi yok ki. İki üç kişi inanmadı diye kendimi paralayamam, umrumda da değil. İnanmazsan inanma, hakaret etmediğim halde hakaret ettin diyene ben laf anlatmam. KONUMU SAPTIRMA.