Ben zaten siyasete çok takılan birisi değilim başkasıyla karıştırmış olabilir misiniz? Öyle bir ihtimal var mı? Uzun zamandır siyasette yokum, bi seçim zamanı biraz bişeyler yazdım ama içlerinde polislere yönelik bişey yazdığımı hatırlamıyorum. Bu olaylar evet oluyor ve ben siyasette yokum evet çünkü ben tv dahi seyretmiyorum, haber bile okumuyorum. Neden? Moralim bozuluyor. Her acıyı paylaşıyorum ve yüreğimde hissediyorum, haber okumuyor ya da siyasette yazmıyor olmak benim olanları desteklediğim anlamına gelmiyor ki. Ayrıca, ben siyaset konularına yazsam süresiz ban yerim bu siteden. Ama senin gerçekse bile demen nedir yani, ben neden böyle bişey uydurayım, doğuda acı olaylar yaşarken batıda yaşanan acı olayların üstünü mü örtelim yazık yani bu ülkenin doğusu da batısı da insan. Ben çok mu rahat oturuyorum sanki evimde? Ben polis kötülemiyorum, şüphelenilen her durumda polisi aramak lazım diyorum, e bunu da azıcık aklı olan insan bile anlar yani durumdan kastım yalan ihbar demek değil. Sen polis kötülüyorsun diyorsun, olmuyor öyle.