Gürültü yüzünden polise ihbar ettim, o evde yaşananlar çok farklıymış.

Bak ben soyluyorum bu forumda tek bir insan yarin seni savciliga sikayet etsin, istersen bu kurgu hikayen dogru olsun, senin hakkinda her turlu devlet memuruna hakaretten kamu davasi acilacak. Iste o kadar
Hakaret nerde gösterir misiniz? Hakareti gösterin ben gidip kendim teslim olacağım.
Nerde hakaret? Bekliyorum.
İftirayı da bekliyorum bu arada.

Gercekten semt bildir teyit ettirecegim diyenlere konu sahibi bilgi vermelimiydi sizce?
Anlattigi hikaye dogru olsaydi belki insanlar sikayetci olmazdi. Ama bu kiz polise hakaret ediyor suclu bunu sindiremeyen polis yakinlarini tatmin de edemiyo yalan cunku. Icine sinmeyen biri yarin kalkar gider verir sikayeti. Yani bu zaten hakaretten dava gorecek. Iftira boyutu baska.

Konu sahibini bilmem ama kk uyelerine gecmis olsun bi okb havasi var herkeste bi ben buldumculuk bi hafiyecilikler yalancilikla suclamalar falan... yazik issizlik boyle biseyse demek ki...

Bilmiyorum ilk konunun tamamını okudun mu ama hafiyelikle alakası yok bunun. Diğer üyeler konu sahibine ilk konuda buyuk tepki gösterdi. Polisin baska işi mi yok sen nasıl böyle yaparsın falan gibisinden. Konu sahibi de o verilen tepkilere karsılık bakın ben haklı cıktım amacıyla konu acmıs gibi geldi bana. İşsizlikle falan ne alakası var? Gidip arastırmadım etmedim o konuyu okudum bu konuyu okudum inanmadım bu kadar basit.
İnanıp inanmamak benim kendi görüşümdür kimi ilgilendirir?
Zorla banlattıracaklar insanı ya polemikten.

Anlattigi hikaye dogru olsaydi belki insanlar sikayetci olmazdi. Ama bu kiz polise hakaret ediyor suclu bunu sindiremeyen polis yakinlarini tatmin de edemiyo yalan cunku. Icine sinmeyen biri yarin kalkar gider verir sikayeti. Yani bu zaten hakaretten dava gorecek. Iftira boyutu baska.
Hakareti halen göstermediniz bana. Nerde var hakaret? İftira nerde?
Neden gösteremiyorsun hani hakaret?

Hakaret nerde gösterir misiniz? Hakareti gösterin ben gidip kendim teslim olacağım.
Nerde hakaret? Bekliyorum.
İftirayı da bekliyorum bu arada.
Senin iki konun da bastan asagi kolluk kuvvetlerine hakaret. Dava acilirsa gorursun suc unsurlarini bildirirler tek tek endiselenme. Hatta milleti iftirayla galeyana getirip onlari da devletin memuruna hakaret ettiriyosun. Iyi cesaret. Bakalim duyarli bi vatandas cikip yarin savciliga bi dilekce verecek mi

Bilmiyorum ilk konunun tamamını okudun mu ama hafiyelikle alakası yok bunun. Diğer üyeler konu sahibine ilk konuda buyuk tepki gösterdi. Polisin baska işi mi yok sen nasıl böyle yaparsın falan gibisinden. Konu sahibi de o verilen tepkilere karsılık bakın ben haklı cıktım amacıyla konu acmıs gibi geldi bana. İşsizlikle falan ne alakası var? Gidip arastırmadım etmedim o konuyu okudum bu konuyu okudum inanmadım bu kadar basit.

Haa ben bu kisimlari bilmiyodum bak balim. Dengesizlik sezdiyseniz. Dur ozelden yazim sana bebusum.

Yahu kizlar gercek veya degil ne fark eder sonucta boyle olaylar yasanmiyomu bu ülkede ?
Ayrica sanal ortamda kisisel bilgilerini vermek ne kadar dogru ?
Konu sahibi tabiki semt adi isteyenlere cevap vermicek ne bekliyosunuzki... :KK12:

Yani hikaye dogruysa tecavuzculer aptalmis cidden, sessiz sessiz isini gormek varken gelin beni yakalayin der gibi tum mahalleyi ayaga kaldirmak :KK70:
Bir de konu sahibi kizma ama sabah ki konuda kimse rahatsiz olmuyor falan demistin ben de acaba bu sesleri bir tek sen mi duyuyorsun halusinasyon olmasin diyecektim. Nihayetinde o kadar gurultuye tahammul gosterecek sabirli bir toplum degiliz.
Tamam kiz cigligi olsa polisi aramazlar ama gurultuye hayatta tahammul edemez bizimkiler :)

asude bahar o kişi sen ol o halde
kişi bir tek kendine yalan söyleyemez konu doğrudur yanlıştır bilemem mantık hataları bence de var,mantıklıbir kafaya göre, ama ülkede hersey mantık silsilesine göre işlemiyo

Bak ben soyluyorum bu forumda tek bir insan yarin seni savciliga sikayet etsin, istersen bu kurgu hikayen dogru olsun, senin hakkinda her turlu devlet memuruna hakaretten kamu davasi acilacak. Iste o kadar
Mesajlarına arada girip bakıyorum bi biz mi göremedik hakareti? Merak ettim alıntılar mısınız?

Sabah aldigi tepkileri sindirememis genc kafasi. Kendince tepkililere ders veriyo bak ben hakliymisim diye. Ya bi grup adam kendi evlerinde kiza tecavuz edip kizi salacak evde baskin beklicekler polis gelip ucunu alacaklar bu ne sacma kurgu.

Ama bu islerin sakasi yok devletin kolluguna hakaretin bedelini odetirler. Tek bir kisi yarin sabah savciliga gidip bir sikayet dilekcesi yazsa o ipdeki universite ogrencisi bu sahis forum bilgileri ortada, sikayetcinin dava acmasina bile gerek yok hakkinda kamu davasi baslar devletin kolluguna hakaret iftira
Harika bir senaryo yazdin yok genc kafasiymis da sindirememis de tebrikler kk yeni bir senarist kazandi sayende

Senin iki konun da bastan asagi kolluk kuvvetlerine hakaret. Dava acilirsa gorursun suc unsurlarini bildirirler tek tek endiselenme. Hatta milleti iftirayla galeyana getirip onlari da devletin memuruna hakaret ettiriyosun. Iyi cesaret. Bakalim duyarli bi vatandas cikip yarin savciliga bi dilekce verecek mi
Git nereye şikayet ediyorsan et, yok ortada hakaret falan. Polis yakınları da beni ilgilendirmiyor ki tatmin etmeye çalışayım. Git sen et şikayetini bakalım sonucu da bildir. Hayret bişey ya. O kadar yazılandan bunu anladıysan pes. Git et şikayetini hadi bekliyorum. Hakaretmiş, iftiraymış. Git et şikayetini.

Sen sikayet etsene o zaman konu sahibini madem bu kadar eminsin neyi bekliyorsun?

Git nereye şikayet ediyorsan et, yok ortada hakaret falan. Polis yakınları da beni ilgilendirmiyor ki tatmin etmeye çalışayım. Git sen et şikayetini bakalım sonucu da bildir. Hayret bişey ya. O kadar yazılandan bunu anladıysan pes. Git et şikayetini hadi bekliyorum. Hakaretmiş, iftiraymış. Git et şikayetini.
Vaktim olursa ederim endiselenme iki cumlelik bi dilekce yazacagim gerisi sende zaten

Polisin işi vatandaşına yardım etmektir, ben de polisin işiyim, nokta.

Sabah konu actin tepki aldin konun kapattirildi hirs yaptin kendini aklamak icin bunu uydurdun. Cunku elestiri mesajlarinin hicbirine cevap vermiyosun. Semt bildir sorgulatacagim diyene cevabin yok. Kurgun da sacma. Neden mi?

Adamlar kiza tevuz etse agzini baglar giki cikamaz yuksek ses muzikle mi bastircak

Kiza tecavuz edip hemen birakiyolar kiz hemen polise kosuyo hemen polis eve baskin. Adam tecavuzu kendi evinde mi yapacak yapsa kizi birakir mi bu nasil sacmalik hepsi sabah oldu bitti

Polis baska binadan birini nasil hemen tespit edip ifadeye aliyo ne belli sen kimsin

Bir de iki konudur polisi kotuluyosun devletin memuruna hakaretler ediyosun iftira atiyosun halki galeyana getiriyosun

Buradan tek bir insan bile savciliga bir sikayette bulunsa i.p adresinden kimligin desifre olur, devletin kolluguna hakaretten hakkinda kamu davasi acilir. Gecmis olsun basin buyuk belada
Bende şimdi senin mesajını okuyunca gercekten şikayetçi olanın konu sahibi oldugunu nerden bildiler diye düşündüm o_O bayada üzülmüştüm ya insallah yalandır o zaman ne diyelim.

Bende şimdi senin mesajını okuyunca gercekten şikayetçi olanın konu sahibi oldugunu nerden bildiler diye düşündüm o_O bayada üzülmüştüm ya insallah yalandır o zaman ne diyelim.
E yuh yani, adamlardaki sistemden de mi haberiniz yok, ben daha ikinci arayışımda çıkan memur bana evet az önce de aramıştınız dedi. Her şeyi kaydediyorlar ne demek nerden bildiler? 1980de değiliz, 2015'teyiz.

X