tatlibikiz namıdiger 'asigimasikk' :) Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2014 19.711 17.815 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi Wurstria #261 Neyi tartisiyosunuz ya ? Bi kıza tecavüz edilmiş !!!
W Wurstria Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Ocak 2015 14.178 25.547 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi Wurstria #262 O okypete Konunun kapatılmasını rica ediyorum, söyleyeceğimi söyledim, teşekkürümü de ettim, mesajımı da verdim. Bundan sonrası konunun kapanması. :)
O okypete Konunun kapatılmasını rica ediyorum, söyleyeceğimi söyledim, teşekkürümü de ettim, mesajımı da verdim. Bundan sonrası konunun kapanması. :)
W Wurstria Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Ocak 2015 14.178 25.547 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi Wurstria #263 tatlibikiz .!.: Neyi tartisiyosunuz ya ? Bi kıza tecavüz edilmiş !!! Genişletmek için tıkla... Doğru söyleyip söylemediğimi. :)
tatlibikiz .!.: Neyi tartisiyosunuz ya ? Bi kıza tecavüz edilmiş !!! Genişletmek için tıkla... Doğru söyleyip söylemediğimi. :)
tatlibikiz namıdiger 'asigimasikk' :) Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2014 19.711 17.815 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi Wurstria #264 Wurstria .!.: Doğru söyleyip söylemediğimi. :) Genişletmek için tıkla... Niye böyle bi şey uydurasin ki hayret bi şey ya Ülkenin insanlari değil kafası da gitmiş Sen üstüne düşeni yaptın ihbar ettin orda bi tecavüz olduğunu bilsen daha fazlasini yapardın kendini suçlama olur mu
Wurstria .!.: Doğru söyleyip söylemediğimi. :) Genişletmek için tıkla... Niye böyle bi şey uydurasin ki hayret bi şey ya Ülkenin insanlari değil kafası da gitmiş Sen üstüne düşeni yaptın ihbar ettin orda bi tecavüz olduğunu bilsen daha fazlasini yapardın kendini suçlama olur mu
W Wurstria Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Ocak 2015 14.178 25.547 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi Wurstria #265 tatlibikiz .!.: Niye böyle bi şey uydurasin ki hayret bi şey ya Ülkenin insanlari değil kafası da gitmiş Sen üstüne düşeni yaptın ihbar ettin orda bi tecavüz olduğunu bilsen daha fazlasini yapardın kendini suçlama olur mu Genişletmek için tıkla... Tamam, suçlamam. Suçlamam da işte, 2 kere aramak da az yani keşke 5 kere falan arasaydım.
tatlibikiz .!.: Niye böyle bi şey uydurasin ki hayret bi şey ya Ülkenin insanlari değil kafası da gitmiş Sen üstüne düşeni yaptın ihbar ettin orda bi tecavüz olduğunu bilsen daha fazlasini yapardın kendini suçlama olur mu Genişletmek için tıkla... Tamam, suçlamam. Suçlamam da işte, 2 kere aramak da az yani keşke 5 kere falan arasaydım.
RazEy Herkes kendi içine baksın.... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Nisan 2013 2.679 2.089 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi Wurstria #266 Wurstria .!.: Doğru söyleyip söylemediğimi. :) Genişletmek için tıkla... Burdakilere kalsa bilinçaltında tecavüz fantazisi var onu yazdan :) gerçi bak diyen de çıkabilir aman aman
Wurstria .!.: Doğru söyleyip söylemediğimi. :) Genişletmek için tıkla... Burdakilere kalsa bilinçaltında tecavüz fantazisi var onu yazdan :) gerçi bak diyen de çıkabilir aman aman
tatlibikiz namıdiger 'asigimasikk' :) Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2014 19.711 17.815 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi Wurstria #267 Wurstria .!.: Tamam, suçlamam. Suçlamam da işte, 2 kere aramak da az yani keşke 5 kere falan arasaydım. Genişletmek için tıkla... Olan olmuş yapıcak bi şey yok o kizin durumu hakkında bi bilginiz var mi
Wurstria .!.: Tamam, suçlamam. Suçlamam da işte, 2 kere aramak da az yani keşke 5 kere falan arasaydım. Genişletmek için tıkla... Olan olmuş yapıcak bi şey yok o kizin durumu hakkında bi bilginiz var mi
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.715 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi Wurstria #268 Wurstria .!.: O okypete Konunun kapatılmasını rica ediyorum, söyleyeceğimi söyledim, teşekkürümü de ettim, mesajımı da verdim. Bundan sonrası konunun kapanması. :) Genişletmek için tıkla...
Wurstria .!.: O okypete Konunun kapatılmasını rica ediyorum, söyleyeceğimi söyledim, teşekkürümü de ettim, mesajımı da verdim. Bundan sonrası konunun kapanması. :) Genişletmek için tıkla...