Gürültü yüzünden polise ihbar ettim, o evde yaşananlar çok farklıymış.

Bilgileri verecekmişim, teyit ettirecekmiş, doğru değilse beni şikayet edecekmiş olaya bak. Bir de polisler ölse de rahatlasan dedi. Bu nasıl bir laftır?

Yok valla hiçbir şey yok, bu sene çok sıkıldım zaten bişey olsa da taşınsak şu muhitten...

Pes! Su yorumu yazan kişi acaba ne denli sacmaladiginin farkında mi?

Şehitleri kullanma arkadaşım ayıp!

Bu konuyu baştan sona kadar okudum diğer konuya bakmadım.
Evet her meslekte olduğu gibi polis teşkilatında da çürük yumurta yok değil.
Ayrıca konunuz da şu dikkatimi çekmedi değil
Gizli bilgilerin ( siz tanık olduğunuz halde size detay verilmeyen bilgilerin karakol ismi ver ifşa ediyim denmesini.)
K.bakmayın ama bunu diyen insanda yapan insanda görevini kötüye kullanıyordur net.
Geçmiş olsun diyorum.

Ne bu insanlardaki polis aski?
Kusura bakmayin ama bizzat kendim de sahit oldum.. en az on daire aile siddeti var diye polisi aradik..ne gelen oldu ne de giden oldu.. evet iyileri muhakkak var.. ama curuk yumurta olanlari da maalesef kabul etmek istenmese de var

Vah ki ne vah Şu an direkt bilinçakışı yapıp düşündüklerimi yazıyorum. O polis memurları zaten oraya gelirken fazla gürültüyü engellemek için geliyorlar, amaç bu. Ama ne hikmetse bir dakika kalmadan gidiyorlar . İnsan ister istemez düşünüyor acaba o sesleri duydular da uğraşmak mı istemediler diye.... Allah'a emanet yaşıyoruz biz bu ülkede hakikaten.

ben sana bir şey yazmak istemiyorum yazdıklarımı alıp bambaşka bir boyut yüklüyorsun buda karşılık polemik yapıyor.

demek sıyasete bir şeyler yazmışın neden karıştırayım ki

azıcık aklı olan anlar diyen sen ki bu hakret vari oldu.sen benim yazıdıgım bir şeyi anlamdıgın gibi kendi kendine anlam katıyorsun

şimdi alıntı yap yada yapma ben yazıcagımı yazdım.anlıyan anlar anlamıyanda uzatır da uzatır

Sağolun.
Kesinlikle vermem o tarz bilgileri ben buraya. Ayrıca yasak diye biliyorum sitede bazı bilgilerin verilmesi.

Ben kib'ledim kendisini gerçekten yazdığı yorum çok çirkin.
Valla polisi savunuyor ama gizli bilgileri istiyor buyrun burdan yakın. Sanki bizim ülkemizde herkes işini dört dörtlük yapıyor sanki hersey toz pembe. Tecavüze uğrayan kızdan çok millet polisim de polisim diye cosmus.

Bak burada bile sana inanmayan garip düşünceler varken o zavalli kıza kimse inanmaz.vah ki ne vah.

Azıcık aklı olan bile anlar meselesi şu; hani dedin ya yalan yere ihbar ediyorlar falan diye, lazım olduğunda polisi aramak gerektiğini ama tabi hangi durumun gerekli hangi durumun gereksiz olduğunu ayırt etme işini yapabilmesi açısından, doğru ihbar yapmakla yalan ihbar yapmak arasındaki farkı bilmek için zeki olmaya gerek yok demek istedim yani, çok basit bişey bunu ayırt etmek, onu söylüyorum, sana demedim onu. Hani diyorlar ya ıvır zıvır için aramayın diye, ondan.

Benim siyasete yazdığım şeyle bunun ne alakası var, burada belki bir insanın canı gidiyor ama sen benim siyasete yazdığım ve yazmadığım şeyleri öne sürüyorsun. Ben siyasette hiçbir zaman polisi kötülediğimi hatırlamıyorum, benim siyasete yazdığım şeyle ne alakası var?

Sokakta biri esnese ve şüphelenseniz arayın polisi..Zaten polisler de bunu soyler..her sikayete gelmek zorundalar..

Gecen sokakta dugun vardı..sokak dedigim site..millet uzaya gidiyor biz hala sokakta dugun yapıyoruz..yaz ayı, sıcak..kapı pencere acamadık resmen..aradım polisi sikayet ettim..beynimi mikmeye kimsenin hakkı yok..parası yoksa evinde yapsın dugununu kınasını..Artı 10 gun once babamı kaybettim, ya mevlutumuze denk gelseydi? İnsanda biraz saygı olur..

Yarım saat gecti hala gelen yok..yine aradım, hemen gonderiyoruz denildi ama gelen olmadı..3. Arayısımda ayarım kactı..karsımdaki polis yutkunamadı bile..ulan bi ekip gonderecekseniz, bu ne duyarsızlık?

Ha bu dugun icin oldu ama gectigimiz aylarda karısını hastanelik eden pisligin teki icin 4 kere polisi aradım..
Son arayısımda "öldürdükten sonra mı gelecekseniz" dedim..kadın hastanelik olduktan sonra lutfettiler..

Kimse polislere toz kondurmamazlık yapmasın..Bu ulkede isini dogru duzgun yapan polis bir elin parmagını gecmez..

Bu ulke kendini cia ajanı sanan polislerin orantısız guc ornekleriyle dolu bir ulke..

O yuzden hic hazetmem polislerden genel anlamda.

Ha bir kac hafta once aracımda, diger aractaki bi serefsiz tarafından tacize ugradım..

Valla 155 i aradım, 10 dk gecmeden yanımda iki polis bitti..ilgilendiler sakinlestirdiler, gitttiler o hanzoyu buldular v.s..isini adam gibi yapan polisler de var yani..

Kızcagıza cok uzuldum..umarım o reziller hakettikleri cezayı bulur..umarım gece o evde ne isi varmıs, dekolte giymis mi giymemis mi turunden sebeplerle kızcagız suclu cıkmaz.

Son düzenleme:
Off cok uzuldum kiza.. Ne diyecegimi bilemiyorum, insallah bunu yapan pislikler iyi bir ceza alir en azindan.

Konu sahibi senin de sabrina ve kendini ifade etme sekline hayran kaldim.
Bazi yorumlar cok sacma ve uzucu olmus onlara bile sakin cevap vermissin.

İnanmayanlardan biri olarak sunu yazayım.
Benim inanmama sebebimin polislerle alakası yok. Sen polisleri nasıl kötülersin tarzı tek yorumum olmadığı gibi, tecavuz olayına inanmamak gibi bir durum da yok ortada. Sanki ülkemizde tecavuz olmuyor mu bilmem ne yazanların önceki konudan habersiz oldugunu varsayıyorum cunku alakasız. Bilmeden gazel okuyorlar.
Ben inanmama nedenimi W Wurstria 'ya acıklamıştım zaten. Tamamen diğer konuyla alakalıydı.
Diğer uyenin istediği adres de kendini bağlar.

Ben bu zamana kadar eften pütfen sebeplerle birçok insanla polemiğe girdim, ceza aldım. Bugüne kadar KK'da birilerinin bana söylediği anlamsız şeylere hep gülüp geçtim. Ama bu ciddi bir konu ve bana söylenenler, imalar karşısında üzülüyorum. İlk defa üzülüyorum. Hiç tanımadığım insanların böyle bir konuda yalan söylediğimi ima etmeleri, "gerçekse" falan demeleri beni üzüyor.

arkadaşım siyasette ne yazdın ne dedin ne alaka neden anlamıyorsun hayret

ben seni ordan da tanıyorum dedim ne var bunda demek aklımda nickin kalmış seni siyasette de gördüm ordan da tanıyorum dedim...

ve ben sana asla polis düşmanısın kötülüyorsun demedim burda bir sürü kişi yazdı ama neden se bana taktın

sen bir yorumunda dedin ki ben haklı olma derdin de değilim ama haklıyım her şekilde haklıyım dedin
bende haklılığı aramıyorum diyorsun ama haklı olduğunu polislerin iş yapmadığını söylüyorsun tecavüz durumu ne acı ama sen polisleri şu yorumunla kötülüyorsun dedim.yani senin o yorumuna karşın haklıyım dedigin için dedim

yoksa ister kötüle ister baş tacı et

kaç aydır kk da üyeyim ilk kez seninle polemik yaşıyorum ve bir türlü anlatamıyorum anlamıyorsun of ya

Bak polisler iyi ki o eve girmemisler sonra mazallah onlara da tecavuz ederlerdi ! Saka gibi dupeduz ihmalkarlik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…