Bilgileri verecekmişim, teyit ettirecekmiş, doğru değilse beni şikayet edecekmiş olaya bak. Bir de polisler ölse de rahatlasan dedi. Bu nasıl bir laftır?Kız adına çok üzüldüm. Eğer şikayet üzerine gelen polisler isini gerektiği gibi yapsa idi belkide şimdi bir kızın hayatı kurtulmuş bu acı olayı yaşamamis olacaktı.
Konu sahibi senin adına da üzüldüm burada kendini ifade etmeye çalışmak birilerine kendini inandırmaya çalışmak inan deveye hendek atlatmaktan daha zor.
Burada kimse polisi falan kötülemiyor işini hakkıyla yapmayan kim varsa o konuşuluyor şu gereksiz alinganliklari bir kenara atin artık.
Yok valla hiçbir şey yok, bu sene çok sıkıldım zaten bişey olsa da taşınsak şu muhitten...Hadi onu gectim de bi erkek babayigittemi yoktu mahallwnizde gidip kapilaeina dayanacak..herkes kapisini penceresini kapatip oturuyor..bana dokunmayan yilan bin yasasin kafasinda.. ama birgun donup dolasip o yilanin kendilerini sokma ihtimalini dusunmezler
Ben bu actigin 2. Konuyy tamamen kendini aklamak polisi kotulemek icin actigina eminim.
Olay hangi ilde oldu hangi karakolda
Eger dogru isen yaz ozelden teyit ettirecegim.
Ama oyle bi olay yoksa da seni sikayet edecegim sanal ortamda boylr surekli tü polis kaka polis diye kelle koltukta gezen adamların itibarını zedelemeye hakkın yok senin
.
keşke su polislerin hepsi ölse de rahatlasan
Bak bugün yine şehidimiz var kına yaksim artık birileri
Ben kib'ledim kendisini gerçekten yazdığı yorum çok çirkin.Pes! Su yorumu yazan kişi acaba ne denli sacmaladiginin farkında mi?
Şehitleri kullanma arkadaşım ayıp!
Nereye gideceksin ki? Heryer de ayni durum..Yok valla hiçbir şey yok, bu sene çok sıkıldım zaten bişey olsa da taşınsak şu muhitten...
Ben zaten siyasete çok takılan birisi değilim başkasıyla karıştırmış olabilir misiniz? Öyle bir ihtimal var mı? Uzun zamandır siyasette yokum, bi seçim zamanı biraz bişeyler yazdım ama içlerinde polislere yönelik bişey yazdığımı hatırlamıyorum. Bu olaylar evet oluyor ve ben siyasette yokum evet çünkü ben tv dahi seyretmiyorum, haber bile okumuyorum. Neden? Moralim bozuluyor. Her acıyı paylaşıyorum ve yüreğimde hissediyorum, haber okumuyor ya da siyasette yazmıyor olmak benim olanları desteklediğim anlamına gelmiyor ki. Ayrıca, ben siyaset konularına yazsam süresiz ban yerim bu siteden. Ama senin gerçekse bile demen nedir yani, ben neden böyle bişey uydurayım, doğuda acı olaylar yaşarken batıda yaşanan acı olayların üstünü mü örtelim yazık yani bu ülkenin doğusu da batısı da insan. Ben çok mu rahat oturuyorum sanki evimde? Ben polis kötülemiyorum, şüphelenilen her durumda polisi aramak lazım diyorum, e bunu da azıcık aklı olan insan bile anlar yani durumdan kastım yalan ihbar demek değil. Sen polis kötülüyorsun diyorsun, olmuyor öyle.
Sağolun.Bu konuyu baştan sona kadar okudum diğer konuya bakmadım.
Evet her meslekte olduğu gibi polis teşkilatında da çürük yumurta yok değil.
Ayrıca konunuz da şu dikkatimi çekmedi değil
Gizli bilgilerin ( siz tanık olduğunuz halde size detay verilmeyen bilgilerin karakol ismi ver ifşa ediyim denmesini.)
K.bakmayın ama bunu diyen insanda yapan insanda görevini kötüye kullanıyordur net.
Geçmiş olsun diyorum.
Valla polisi savunuyor ama gizli bilgileri istiyor buyrun burdan yakın. Sanki bizim ülkemizde herkes işini dört dörtlük yapıyor sanki hersey toz pembe. Tecavüze uğrayan kızdan çok millet polisim de polisim diye cosmus.Ben kib'ledim kendisini gerçekten yazdığı yorum çok çirkin.
Azıcık aklı olan bile anlar meselesi şu; hani dedin ya yalan yere ihbar ediyorlar falan diye, lazım olduğunda polisi aramak gerektiğini ama tabi hangi durumun gerekli hangi durumun gereksiz olduğunu ayırt etme işini yapabilmesi açısından, doğru ihbar yapmakla yalan ihbar yapmak arasındaki farkı bilmek için zeki olmaya gerek yok demek istedim yani, çok basit bişey bunu ayırt etmek, onu söylüyorum, sana demedim onu. Hani diyorlar ya ıvır zıvır için aramayın diye, ondan.ben sana bir şey yazmak istemiyorum yazdıklarımı alıp bambaşka bir boyut yüklüyorsun buda karşılık polemik yapıyor.
demek sıyasete bir şeyler yazmışın neden karıştırayım ki
azıcık aklı olan anlar diyen sen ki bu hakret vari oldu.sen benim yazıdıgım bir şeyi anlamdıgın gibi kendi kendine anlam katıyorsun
şimdi alıntı yap yada yapma ben yazıcagımı yazdım.anlıyan anlar anlamıyanda böyle uzatır.
Sağolun.
Kesinlikle vermem o tarz bilgileri ben buraya. Ayrıca yasak diye biliyorum sitede bazı bilgilerin verilmesi.
Aynen aynen. Kesinlikle yapmam böyle bişeyi, yapmasın hiç kimse zaten.Verilse bile bu tecavüzcüler şans eseri bu konuyu gördüğünde ne olacak?
Tedbirli olmakta fayda var.
Ben bu zamana kadar eften pütfen sebeplerle birçok insanla polemiğe girdim, ceza aldım. Bugüne kadar KK'da birilerinin bana söylediği anlamsız şeylere hep gülüp geçtim. Ama bu ciddi bir konu ve bana söylenenler, imalar karşısında üzülüyorum. İlk defa üzülüyorum. Hiç tanımadığım insanların böyle bir konuda yalan söylediğimi ima etmeleri, "gerçekse" falan demeleri beni üzüyor.Off cok uzuldum kiza.. Ne diyecegimi bilemiyorum, insallah bunu yapan pislikler iyi bir ceza alir en azindan.
Konu sahibi senin de sabrina ve kendini ifade etme sekline hayran kaldim.
Bazi yorumlar cok sacma ve uzucu olmus onlara bile sakin cevap vermissin.
Azıcık aklı olan bile anlar meselesi şu; hani dedin ya yalan yere ihbar ediyorlar falan diye, lazım olduğunda polisi aramak gerektiğini ama tabi hangi durumun gerekli hangi durumun gereksiz olduğunu ayırt etme işini yapabilmesi açısından, doğru ihbar yapmakla yalan ihbar yapmak arasındaki farkı bilmek için zeki olmaya gerek yok demek istedim yani, çok basit bişey bunu ayırt etmek, onu söylüyorum, sana demedim onu. Hani diyorlar ya ıvır zıvır için aramayın diye, ondan.
Benim siyasete yazdığım şeyle bunun ne alakası var, burada belki bir insanın canı gidiyor ama sen benim siyasete yazdığım ve yazmadığım şeyleri öne sürüyorsun. Ben siyasette hiçbir zaman polisi kötülediğimi hatırlamıyorum, benim siyasete yazdığım şeyle ne alakası var?