Gürültü yüzünden polise ihbar ettim, o evde yaşananlar çok farklıymış.

Bu yazılan olaylar olmuyor değil arkadaşlar, neden şüpheye düştünüz ki? küçücük torununu, kız kardeşini hamile bırakanı mı ararsın, öz kızını pazarlayan anneyi mi ararsın, sheçk bünyesnde olup birahanede çalıştırılmak üzer alıkonan 14-15 yaşındaki kızları mı ararsın... her türden cinsi sapık bolca insan var memlekette. Ben küçük şehirde yaşıyorum ve bu olay da gayet olabilecek bir olay yani neyini tuhaf karşıladınız...eşim 18 yaş altına bakıyor işten geldiğinde neler anlatıyor her gün aklım fikrim oynuyordu eskiden ama şimdi ne olsa normal gelmeye başladı.
her tecavüz her cinayet haberlere mi düşüyor sanıyorsunuz...
Bu şekilde pek çok olaylar oluyor medyaya sızdırılmıyor. Mesela sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumlarının hali fena neler oluyor...11 -12 yaşlarındaki kızlara neler yapılıyor.. sakin zannedilen küçük bir ilde yaşıyoruz biz üstelik istanbulu düşünemiyorum bile...o yüzden konu sahibi bana hiç de yalan söylüyor gibi gelmedi.
Bu olayda da polis gürültü şikayeti üzerine gitmiş adrese, elbette altında bir şey aramayabilir, gürültü şikayeti çok sık olan bir şeydir. müzik sesi diye şikayet edilmiş. Şüphelenip de eve bakabilirdi tabii çünkü yeterli şüphe oluşmuşsa savcılıktan kararına gerek yok arama için. ama bakılmamış maalesef.

Doğrulatamazlar zira ne münasebet, buna ihtiyaç yok. Ne hakla benden bu bilgileri isteyebiliyorlar yani? Zaten konuyu açma sebebim farkındalık yaratmakken neden birilerini inandırmaya uğraşayım? Ya da neden yalan söyleyeyim ben? Ne kadar ayıp bişey bunun bir insandan istenmesi. İnanmayan insan konuma gelip de vakit harcamasın o zaman yani.

Adamlar niye kacsin ki? Simdi butun komsularca bagirti duymadik dendigi icin kiz riza gostermis oldu zaten. Fazla surmez ilk mahkemede salinirlar.

tabiki iyi olmuş ben kötü olmuş demedim ki canım keşke herkes duyarlı olsa

ben polisin görevini iyi yaptığını savunduğum gibi her meslekte olduğu gibi boşvercie olabileceklerini zaten baştan yazdım onlarıda vicdanı sorgulasın dedim zaten

benim yorumuma çemkirmek dediysen gerçekten üzülürüm ama gerçekten üzülürüm

ben asılsız ihbarlara şu denli kızıyorum oyalıyorlar o an belki daha önemli bir durum olur bu konudaki gibi tecavüz hırsızlık ve belki gerçekten bir yere bomba olabilir.oyalmak adına yapılıyor bu anlamda dedim

Alinganliktan degil aslinda ..
Biz konuya inanmiyoruuuuzzz diye birbirini gaza getirmislerdi uyeler..
İsin garip tarafi kocasina olay sorgulatan uye artik bu son kocam kiziyor demisti..
Yani bir cok kez kocasinin meslegini kotuye kullanip herkese acik bir forumda herhangi bir olay konusunda bilgi ve ayrinti vermis yanii..
Simdi burda da boyle olunca artik pess dedim..

Halkin hassasiyetini de anliyorum cok kotu bir donem geciriyor Turkiye..
Gun gecmiyor ki yeni bir felakete uyanmasin..
Herkes uzgun, herkes hircin.

Allah askina neden her icinde polisin ihmalkarligindan bahseden konuya damlayip "tü seni yalanci ver cabuk bilgilerini kocama tegit ettirecegim "moduna giriyorsunuz anlamis degilim.

Genelleme yapilip tum polis teskilati boyledir deseler bir nebze haklisiniz bende kizarim ama cok merak ediyorum hangi akilla bilmem kac bin polis memurunun hepsinin isini dogru durst yaptigina kefil olabiliyorsunuz

Ben polis kiziyim yillarca lojmanda yasadim polis amcalarla sohbet ederek buyudum ama ne ben ne de babam her polis isini dort dortluk yapar diye bir iddiada bulunmayiz. Ogretmenim kendi meslektaslarimla ilgilide ayni iddiada bulunmam. Emin olun doktorlarda bulunmaz. Cesit cesit insan var isini iyi yapanda var yapmayanda.

Birde internet aleminde kimsenin kimseden kimlik bilgisi istemeye hakki yoktur. Kocaniz polis memuru siz degilsiniz. Ne kadar ozdesim kurduysaniz artik kocanizin meslegiyle.

Ben babama desem ki baba su su bilgilere baksana dogrulugu var mi diye yuru gut devletin bilgisayarini senin icin mi mesgul edecegim der hayati bir konu yoksa.

Yani ben anlamıyorum, ben polis olucam, eşim bana diyecek ki şu bilgileri al da bak bakalım böyle bi olay olmuş mu diye, ben de işi gücü bırakıp onunla uğraşacağım öyle mi? Garip yani. Ne olduğunu, kim olduğunu bilmiyorum gelmiş bana teyit ettireceğim diyor bir de karalıyor yani. Umrumda değil valla, öyle düşünen insan bana inanmasın zaten, lazım değil.
Geçen sene de bir karı koca kavgasına şahit olduk, annemlerle balkonda oturuyorduk. Çat çut tokat sesleri, ağlama ve bağırışma sesleri geliyordu. Anneannem çıktı bas bas bağırıyor eve doğru, "ne yapıyorsunuz siz, kavga mı ediyorsunuz, şimdi polis çağırıyorum, bırak o kızı!" falan diye. Adam çıktı balkona, anneannem direkt adama "oğlum sen karını mı dövüyorsun, çocuğunu mu dövüyorsun" diye bağırmaya devam etti. Adam da kem küm etti, yok dövmüyorum falan diye. Anneannem "vallahi duymayayım bir daha, sen kimseye işkence edemezsin" falan dedi. Bütün komşular balkona çıkmıştı. Çoğu zaman insanlar duymazdan geliyorlar maalesef.

bak arkadaşım galiba anlatamadım ülkemizde şuan polisler şehit olurken askerler şehit olurken böyle bir konu açarsan konu zaten direk siyasete gider.bunuda yazdım

belki üç kez yazdım konun gerçekse bile yanlış zaman yanlış saat oldu ülke durumundan ötürü bilmem anlatbildim mi

senide az çok siyasette tanıyorum ve bu olaylar olduğundan beri siyasette yoksun

bende yorumları yazarken hem konu hem durum hemde senin durumuna göre yazdım ama kırıldım diyorsun ya sen bilirsin de tek taraflı olmuyor bunlar bunuda bilmelisin

Evet polislere yüklenmek doğru değil, bir tane çürük elma var diye diğerlerini de atıyor muyuz yoksa yiyor muyuz mesela. Aynı şey.

Bana gelip şu borçlu kaçtı bir adresini bul diyenler oluyor. Ne munasebet varsa bir derDin yargıya müracaat et, adli veya idari yargı yoluyla adres tespiti iste diyorum. Akrabam gelse yapmam. Kaldı ki sanal ortam kaç kişi okuyor burayı şikayet etse biri uğraşıp dururlar.

Ben zaten siyasete çok takılan birisi değilim başkasıyla karıştırmış olabilir misiniz? Öyle bir ihtimal var mı? Uzun zamandır siyasette yokum, bi seçim zamanı biraz bişeyler yazdım ama içlerinde polislere yönelik bişey yazdığımı hatırlamıyorum. Bu olaylar evet oluyor ve ben siyasette yokum evet çünkü ben tv dahi seyretmiyorum, haber bile okumuyorum. Neden? Moralim bozuluyor. Her acıyı paylaşıyorum ve yüreğimde hissediyorum, haber okumuyor ya da siyasette yazmıyor olmak benim olanları desteklediğim anlamına gelmiyor ki. Ayrıca, ben siyaset konularına yazsam süresiz ban yerim bu siteden. Ama senin gerçekse bile demen nedir yani, ben neden böyle bişey uydurayım, doğuda acı olaylar yaşarken batıda yaşanan acı olayların üstünü mü örtelim yazık yani bu ülkenin doğusu da batısı da insan. Ben çok mu rahat oturuyorum sanki evimde? Ben polis kötülemiyorum, şüphelenilen her durumda polisi aramak lazım diyorum, e bunu da azıcık aklı olan insan bile anlar yani durumdan kastım yalan ihbar demek değil. Sen polis kötülüyorsun diyorsun, olmuyor öyle.

Evet cidden çok garip yani sen inanabiliyor musun bir kıza tecavüz ediyorlar yani, olacak iş değil cidden. :)

Adamlar niye kacsin ki? Simdi butun komsularca bagirti duymadik dendigi icin kiz riza gostermis oldu zaten. Fazla surmez ilk mahkemede salinirlar.
Olursa şaşırmam yani o kadar müzikten bile rahatsız olmayan insanlar yahu insanız sonuçta, müzik desen bangır bangır, normal insan olsa "başlarım sizin keyfinize" deyip gerekeni yapardı. Polisi arayan tek kişi benim o da müzikten dolayı yani, tecavüzden şüphelendiğim için değil.

Inanmiyorum ... polisede guven kalmadi artik..Ci ama gercek.. bizim sokakta bile karisini doven adam icin neredeyse tum komsular ayri ayri polisi aramis olmalarina ragmen tek allahin kulu gelmedi.. aramamislarir diyeceksinjz ama ben de aradim konustum adres verdim... boyle olaylarda polisimize guvenmeyecegiz de kime guvenecegiz allah askina?
Cokkkk uzucu bir olay.. adi oislikler bir de muzik mi acmislar.. Allahim kimseye gostermesin oyle acilari

Zaten zanlılar sokakta değiller, yakalandılar, almak istedikleri bilgileri polisler aldılar. Yani burada teyit ettirmenin bu olaya ne faydası olacak? Ayıptan başka bişey değil. Lazım değil inanmasın o yani.

Aynen öyle, müzik açmışlar. Kız bağırsa da duyulması imkansız ya da çok zordu yani.

Kız adına çok üzüldüm. Eğer şikayet üzerine gelen polisler isini gerektiği gibi yapsa idi belkide şimdi bir kızın hayatı kurtulmuş bu acı olayı yaşamamis olacaktı.

Konu sahibi senin adına da üzüldüm burada kendini ifade etmeye çalışmak birilerine kendini inandırmaya çalışmak inan deveye hendek atlatmaktan daha zor.

Burada kimse polisi falan kötülemiyor işini hakkıyla yapmayan kim varsa o konuşuluyor şu gereksiz alinganliklari bir kenara atin artık.

Aynen öyle, müzik açmışlar. Kız bağırsa da duyulması imkansız ya da çok zordu yani.
Hadi onu gectim de bi erkek babayigittemi yoktu mahallwnizde gidip kapilaeina dayanacak..herkes kapisini penceresini kapatip oturuyor..bana dokunmayan yilan bin yasasin kafasinda.. ama birgun donup dolasip o yilanin kendilerini sokma ihtimalini dusunmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…