Gürültü yüzünden polise ihbar ettim, o evde yaşananlar çok farklıymış.

Umarım herkesin her sorunuyla da ilgilenirler.

ya hastamısınız siz ya hala derdiniz ne. tamam süper sizin polis akrabalarınız kaka değil sizinkiler ayrı sizinkilere laf yok. bi bitmediniz be

Nerde kötülemişim pardon? Yaptıkları kötü bişey, iyi bişey mi vatandaşa yardım etmemek? Polisin gözü önünde cinayet işlense ve polis bişey yapmasa ne yapalım o zaman, oh ne iyi yaptı polis yardım etmemekle mi diyelim? Pes yani. Ben kötülemiyorum ama vatandaşa yardımcı olmadılar bunu anlamak çok mu zor. Senin yardıma ihtiyacın olsa ve polis yardım etmese yine böyle mi düşünürsün?

Polis yakınları duygusal davranıyor ama kişi kendinden bilir işi derler, yakınları vatandaşa yardımcı olmuyor da o yüzden mi üstlerine alınıyor bu insanlar? Gelmiş bana kötülüyorsun diyor yani, kötüleme derdinde olsam çok daha farklı şekilde anlatırım. Ortada işini yapmayan polislere rağmen ben polise ihtiyacımız var, onlardan yardım isteyin diyorum. Keşke 10 kere arasaydım yani.

ya açıklama yapmayın cidden bence gerek yok yani ben okurken bile sinirleniyorum size yazılanları. Bu zihniyetler değişmezzzzzz

Ben şikayetimi ederim, hatta bundan sonra başlarının etini yiyeceğim polislerin "ilgilenin" diye, eğer yine ilgilenilmezse. Ben polisten başka kime şikayet edebilirim ki? Kimim var benim onlardan başka?

Konu sahibi tum polisleri kotulemiyor. Kotuleyecek olsa kendi aramaz, arama geregi bile duymadim kimse ilgilenmez nasilsa der. Her meslegin icinde iyi,kotu,ilgili,ilgisiz,sorumlu,sorumsuz binlerce insan var. Basimiz derde girdiginde aman polis imdat diyorsak demek ki karalanacak bir meslek degil bu. Kendinden odun veren, canini hice sayan polislerimiz yok mu? Cok var. Supheli gordugunu durduran bu canli bonba midir, yaninda silah tasir mi bana ne olur diye didik didik eden polislerlimiz yok mu? Tabi ki var. Meslek hayatim boyunca cook yardimi dokunan polisler oldu, cok guven veren insanlar oldu. Tersi de oldu. Bu demek degil ki basim dara dustugunde polis cagirmayacagim. Polis, asker olmazsa bu ulkenin hali ne olur. İnsan haklari bakimindan en gelismis ulkelerin hali ne olur hatta. Ben polisleri severim, gorunce kendimi guvende hissederim, bir yakinim da polis, mukemmel bir polis hemde. Alinganlik yapmayin cicisler :)

ya açıklama yapmayın cidden bence gerek yok yani ben okurken bile sinirleniyorum size yazılanları. Bu zihniyetler değişmezzzzzz
Evet artık yapmayacağım ve direkt olarak kib'leyeceğim konuyu saptırdıkları ve polemik yaratmaya çalıştıkları için.

Polisler görevlerini adam gibi yapmıyor.

Gözlerinin önünde bir kadın kocası tarafından bıçaklanmıştı hiçbir şey yapmadılar.

Genel anlamda TC muz cumhuriyeti olmaya yelken açalı çok oldu, ne adalet var ne düzen. Allah beni beladan korusun diye dua etmekten başka yapacak bir şey yok zira başınıza bir iş gelirse Allaha emanetsiniz ancak.

Ben de yurtdışında duyduğum benzer bir olayı Söyleyeyim.

Tecavüz edilmek istenen kız evden çıkamıyor kaçamıuor diye Komşuları polise haber versin diye son ses Müzikleri Açıyor. Komşuların rahatsız olup polis araması ve eve polis gelmesiyle kurtuluyor.

Nihayet bir kişi daha doğru anladı beni. :) Dün gece açıkçası biraz korktum ben de ararken çünkü acaba sert mi konuşacaklar falan diye, aradım, telefonu açan memur çok tatlıydı. Hatta adresi doğrulamam için bana birkaç tane de soru sordu. Ne bir tersleme, ne sert bir üslup vs hiçbişey yok, hiçbir olumsuzluk yok. Sonra tak diye 10 dk içinde geldi adamlar. Geldiler, yapmalarını beklediğim şeyi yapmadılar ve gittiler. Ben ağzım açık bakakaldım. Sonra aradım, başka bir memur çıktı. Söyledim, o da çok güzel ilgilendi. Önce bulamamışlar falan dedi, ben de geldiklerini falan söyledim. Hemen gönderiyorum tekrar dedi. Bu yani. Ben neden karalayayım polisi? Polisi karalayan, kötüleyenler benim gözümde vatan haini gibi bişey, o derece yani. Gezi olayları sırasında bile ben kızmadım polise çünkü emir yukarıdan geliyor adamlara.

Vay, bu gerçekten çok güzelmiş, keşke bizde de böyle olsa.

Haberlere kotu ornekleri yansiyor. Ne polisler var baba gibi, candan, samimi, yardimci olmak icin ugrasan. Genel algi boyle oldu ne yazik ki sen de haklisin ama cogunluk oyle degil. Bize yansitilan bu sadece.

Haberlere kotu ornekleri yansiyor. Ne polisler var baba gibi, candan, samimi, yardimci olmak icin ugrasan. Genel algi boyle oldu ne yazik ki sen de haklisin ama cogunluk oyle degil. Bize yansitilan bu sadece.
Ne yazık ki öyle. Polis demek güven demektir, ne olursa olsun polise güvenirim ve yardım istemeye devam ederim. 2 kişi 5 kişi işini yapmamış olabilir, hepsi öyle değil.

Benzer bir olay Almanya'da olduydu. 2 madde bağımlısı manyak bir kızı öldürmek için kaçırıyorlar, ellerini ağzını bağlıyorlar. Herifler sızınca kız bir şekilde TV kumandasına ulaşıp son ses açıyor komşular polis çağırsın diye. Polis kızı kurtarmıştı.

Keşke benim de zamanında beni taciz eden öğretmenimi şikayet etmeye cesaretim olsaydı kimbilir seneler içinde kimleri kimleri taciz etmeye devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…