• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okey Salonu üzeri Evde oturmak ve Bitmeyen Sorunlar

Herkese merhaba . Bugün uzun süredir canımı sıkan bi konuyu paylaşmak istedim. Ailemin kaldığı ev 3 katlı dükkan üzerinde bi apartman . Eve taşındıklarında böyle bi sorun yoktu . Hemen alttaki dükkan Okey- Bilardo salonu saat 9 dan akşam 12 ye kadar bitmek bilmeyen müzik sesi , okey taşlarının gürültüsü ve kafedeki yoğun insan bağırışları var. Gerçekten o kadar rahatsız ediyor ki. Birkaç kez güzelce rica ettik hani ses geliyor lütfen biraz az açın müziği diye . Bugün aradık akşam 11 de annem artık bıktı yani şikayet mi edeyim evi mi satayım dedi adam da “ burası iş yeri istediğin yere şikayet et umurumda değil “ dedi kapattı. Ya inanın bıktık birde girişteki dükkanda oto yıkama . Apartmanın konumunu görseniz asla oto yıkama açılacak bi yer değil . Oranın gürültüsünü de ayrı çekiyoruz o su sesi olduğu gibi bizim evde hele yazın kapılar açıkken duramıyoruz . Yani 1 değil 2 sıkıntı . Napacağımızı şaşırdık . Nereye şikayet edebiliriz ve sonuç alabiliriz . Gerçekten bıktık
Sürekli şikayet edeceksiniz o zaman başka yoku yok. Ama çok çekersiniz kurtulamazsınız.

Benim arkadaşımın evinin alt katı veterinerdi .kendi köpeği gece de kalıyormuş dükkan sahibinin.gece boyu havlıyormuş hayvan yalnız kalıyormuş dükkanda.çok kez polise şikayet etmişler.Hır gür olmuş epey bir gün eşi ve üniversite okuyan oğlu binaya girerken kavga çıkmış elemanlarıyla birlikte epey dövmüşler eşiyle oğlunu kaburgaları falan kırılmıştı.Geçen gün geçtim ordan halen oradaydı veteriner artık davaları ne durumda bilemiyorum ama böyle bir durumda ben satıp kurtulmayı tercih ederim hiç bulaşmaya gerek yok

Herkese merhaba . Bugün uzun süredir canımı sıkan bi konuyu paylaşmak istedim. Ailemin kaldığı ev 3 katlı dükkan üzerinde bi apartman . Eve taşındıklarında böyle bi sorun yoktu . Hemen alttaki dükkan Okey- Bilardo salonu saat 9 dan akşam 12 ye kadar bitmek bilmeyen müzik sesi , okey taşlarının gürültüsü ve kafedeki yoğun insan bağırışları var. Gerçekten o kadar rahatsız ediyor ki. Birkaç kez güzelce rica ettik hani ses geliyor lütfen biraz az açın müziği diye . Bugün aradık akşam 11 de annem artık bıktı yani şikayet mi edeyim evi mi satayım dedi adam da “ burası iş yeri istediğin yere şikayet et umurumda değil “ dedi kapattı. Ya inanın bıktık birde girişteki dükkanda oto yıkama . Apartmanın konumunu görseniz asla oto yıkama açılacak bi yer değil . Oranın gürültüsünü de ayrı çekiyoruz o su sesi olduğu gibi bizim evde hele yazın kapılar açıkken duramıyoruz . Yani 1 değil 2 sıkıntı . Napacağımızı şaşırdık . Nereye şikayet edebiliriz ve sonuç alabiliriz . Gerçekten bıktık
Annenizin araması saçma bence, adam çok mantıklı cevap vermiş orası iş yeri.
Satın, satamayacaksanız bir avukata danışın yasal olarak bir şeyler oluyor mu öğrenin. Ama adamları arayıp muhatap olmayın. Alacağınız cevap hep aynı olacak.

kesinlikle ev kiralarken /alırken dikkat edilmesi gereken hususlara eklenecek bir madde niteliğinde olmuş konun
bence en mantıklısı evi satmak
bazı temel konular var ev alırken veya kiralarken dikkat etmek gereken:

• dibinde çocuk parkı olmaması
  • altında dükkan olmaması
  • internet altyapısının olması
  • binada kimlerin yaşadığı, ne kadarının ev sahibi ne kadarının kiracı olduğu
  • dibinde oto yıkama gibi sesli işletmelerin olmaması

Back
X