İnsanlar artık nasıl olsa polis dikkate almaz diye düşünüp hiçbir şey için haber bile vermiyorlar. Herkes çok vurdumduymaz.ben diğer konuyu okumadım çünkü tr'de olağan birşey dikkate alınmama önemsenmeme...
şerefsizler ne olursa olsun en kötü cezayı alırlar umarım..
Umarım en ağır cezayı alırlar ne demek yani tecavüz...Ağzım açık okudum ne diyeceğimi şaşırdım. Allahın cezası umarım belasını bulur!
Umarım hatalı olan herkes cezasını çeker.O polislerin ihmalkarligi nelere sebep oldu belkide. Kizi kurtarabilirlerdi pislik heriflerin elindenÇok üzüldüm Allah belalarini versin aci çeke çeke gebersin o yaratiklar.
Bana da yalanmış gibi, şakaymış gibi geliyor hala daha...iğrenç insan
inanamıyorum
Bu olaya polis bulaşmayacak da kim bulaşacak, mahalledeki Mahmut abi mi? Yazıklar olsun vallahi. Kim bilir hangi niyetle çekip gittiler...Ben konuyu görmüştüm ve polislerin hemen ayrılmasının sebebi acaba evde yaşanan bir olaya bulaşmak istememeleri mi diye geçmişti aklımdan.
Kızı tanımıyorum ama oldukça gençmiş sanırım, 20 yaşında falan, emin değilim.O kizin durumunu dusundukce gozlerim doluyo serefsizler Allah hepsinin belasini versin
Ben gerçekten sarhoş olup müzik açmışlar sandım çünkü yaşanmaz böyle olaylar yani oturduğum yerde pek. Gerçi geçen gece de hırsızlık olayı olmuştu. Polisin görevi vatandaşla ilgilenmek, zaten hepsinin ayrı birimi var yani, çatışmadaki adamı çağırmıyoruz ki biz, o gece bu olayla kim ilgileniyorsa onun gelip yardımcı olmasını bekliyoruz.Ben konunu okudugumda bu isin icinde bisey oldugunu anlamistim, yorum yapmadim pek o yuzden. Yapilan yorumlarda senin yasadigin olay degil farkli seyler tartisilmaya baslandi. Simdi anliyoruz ki polisin isi basindan askin bunlarla mi ilgilenecek dememek lazim. Senin konun bana buyuk ders oldu. Bundan sonra gozumu dort acarim boyle bisey olursa, cunku yasanan gercekten cok korkunc.
Aynen aynen anlattım olduğu gibi, geldiler dedim, arabadan inip ayakta dikildiler dedim, 1 dk geçmeden atlayıp gittiler dedim. Haklarında işlem yapacaklarını söylediler.inanmiyorum! Birde o polisleride ihbar etseydiniz! geldiler ama gittiler deseydiniz yani!
Bir kişi bile ihbar etmemiş, çığlık falan da duymamış.Ufff cok uzuldum vicdansizlar o polislerede cok kizdim
Ama bizim toplum olarak daha fuyarli olmamiz
Gerektiginin bir gostergesi bukeske diger komsularda
Sizin gibi duyarli olsaydi
Gelmemiş olsalar anlarım ama geldiler, dinlediler ve gittiler. Kızın ailesini ve kendisini düşünemiyorum bile. Tecavüz benim en çok rahatsız olduğum şeylerden biri. Umarım cezasını çekerler.sabah konuna mesaj yazdım..
memleket o kadar karışık ki ve bu karışıklığı kullanan o kadar kötü niyetli insan var ki mesela trafik kazası oldu deyip ihbar edildi ve biri yaralı biri şehit polis haberleri geldi
yerli yersiz ihbarlar oluyordur eminim ve istanbulda gece olaylar çok oluyor polislerin bazıları o olay yerlerine gidiyor derken durum böyleyken polisler geç gelmiş yada müdahale geç olmuş olabilir.
keşke ülkemiz böyle olmasaydı ve tam zamanında gelseydi polisler.
ha bütün bunlara rağmen gerçekten görevini ihmal edipte gelmemişler se oda o polislerin vicdanı sorgulasın...
olaya gelince allah kimseye yaşatmasın,o pislikler dilerim en agır cezaya çarptırılırlar...
kızın neler yaşadığını düşünmek ve onun psikolojini düşünmek çok acı
iyi bir yardım alır ve düzelir tek dileğim bu allahım yardımcısı olsun
Aynen bende zerre kadar inanmıyorumTaşlanmayacaksam ben bu konuya inanmadım ya. Polisler sabah eve gelmişler suçu işleyenleri falan goturmusler falan nasıl yani orada beklemişler mi tecavuzculer ?
Sabah ki konuda bakın ben haklıymışım işte demek için açılmış gibi.
Kız ifadesinde çığlık attığını, yardım istediğini ama sesini duyuramadığını belirtmiş. İfadesi alınan diğer komşular zaten o binada bulunanlar, yanındakiler bir de ben. Benimki ben ihbarda bulunduğum için. Zaten mağdur belli mağdur eden belli. Yakalanmış onlar.Bir de böyle bir olay oldugunda polisler diğer apartmandaki komsuları alıp ifadeye mi götürür bunu da yeni duyuyorum. Aynı apartman olsa bir nebze.
Bu konunun takipçisi olun lütfen.Aynen aynen anlattım olduğu gibi, geldiler dedim, arabadan inip ayakta dikildiler dedim, 1 dk geçmeden atlayıp gittiler dedim. Haklarında işlem yapacaklarını söylediler.
Gelmemiş olsalar anlarım ama geldiler, dinlediler ve gittiler. Kızın ailesini ve kendisini düşünemiyorum bile. Tecavüz benim en çok rahatsız olduğum şeylerden biri. Umarım cezasını çekerler.