Gürültü yüzünden polise ihbar ettim, o evde yaşananlar çok farklıymış.

Taşlanmayacaksam ben bu konuya inanmadım ya. Polisler sabah eve gelmişler suçu işleyenleri goturmusler falan nasıl yani orada beklemişler mi tecavuzculer ?
Sabah ki konuda bakın ben haklıymışım işte demek için açılmış gibi.
Tecavüze uğrayan kız sabah kendisi gidip karakola şikayetçi oluyor, adresi veriyor. Polisler de eve gelip yapanları alıyor. Yapanlar neden evde beklemiş bilmiyorum o kadar detayını. Daha ne detaylar vardır da benim bildiklerim bunlar. İnanmak zorunda değilsiniz, istediğinizi düşünün. Derdim haklı çıkmak değil zaten her türlü haklıyım, işin içinde tecavüz olmamış olsa bile ben haklıyım zaten. Vatandaş olarak duyduğum rahatsızlığı şikayet ediyorum, gelen polis ilgilenmiyor. Komşunun komşuyu rahatsız etmeye hakkı yok. Zaten haklı olan benim, gürültü yüzünden şikayet edip bir de suçlu ben mi oluyorum, saçma. Ben polisten yardım istemekte özgürüm, yalan ihbar değil bişey değil bu.

Tecavüze uğrayan kız sabah kendisi gidip karakola şikayetçi oluyor, adresi veriyor. Polisler de eve gelip yapanları alıyor. Yapanlar neden evde beklemiş bilmiyorum o kadar detayını. Daha ne detaylar vardır da benim bildiklerim bunlar. İnanmak zorunda değilsiniz, istediğinizi düşünün. Derdim haklı çıkmak değil zaten her türlü haklıyım, işin içinde tecavüz olmamış olsa bile ben haklıyım zaten. Vatandaş olarak duyduğum rahatsızlığı şikayet ediyorum, gelen polis ilgilenmiyor. Komşunun komşuyu rahatsız etmeye hakkı yok. Zaten haklı olan benim, gürültü yüzünden şikayet edip bir de suçlu ben mi oluyorum, saçma. Ben polisten yardım istemekte özgürüm, yalan ihbar değil bişey değil bu.

derdim haklı çıkmak degil deyip kendini haklı çıkarıyorsun...

ve şu yazdığından daha çok şunu çıkarıyorum tecavüzden çok polisin işini yapmadığını söylemişin sabahta aynısını savundun konun kapandı

ve ben polise yönelik onları kötülemeye yönelik açtığını düşünüyorum...şu açıklama sonrası

bu konudan polıse ıftıra atma mantıgını cıkaran nasıl cıkardı ınanılmaz merak ettım
1 kelıme bıle polıse ıftıra gormedım ne munasebet kım kıme nıye ıftıra atsın kı
her yerde ıyısıde vardır kotusude
kımse genellemedı kı
haksız yanlıs karar veren hakımde var tecavuzcuye ıyı hal ındırımı uygulayan gıbı
hırsızlık yapan guvenlık gorevlısıde var
patronunu kacırıp fıdye ısteyen soforde var
ıhmalkar polısde olabılır
sadece konu sahıbıne degıl yorum yapan herkesı de zan altında bırakıyor
herkes gorevını tam yapsa zaten ucan mutlu kelebeklerle kalplı balonlarla dolu dunya olurdu !
dayanamadım artık ya

Aynen bende zerre kadar inanmıyorum
tutarsizliklari var bu sürü.
Bide benim takildigim nokta tecavuzculer polisin tekrar geri gelmesini mi beklemiş
konu sahibi sana yazdım yine yazıyorum madem guveniyosun kendine hangi il hangi karakol
Yaz görelim
Muhtemelen şikayet edeceğini düşünmüyorlardı kızın ya da bilmyorum belki uyuyorlardı içeride. Madde kullanıp sızmış olabilir, herkes kaçmaz ki. Derdim haklı çıkmak değil zaten haklıyım ben. Ben vatandaşım ve polisimizden yardım istiyorum. İnanmak zorunda değilsiniz, ben ispat etmek için değil insanları bilinçlenmeye davet etmek için açtım konuyu. Derdim polis karalamak olsa polis beni dövdü derim veya başka bişey. Yazdığımı okumamışsınız bile, ben polis kötü demiyorum. İşini yapmayan herkes kötüdür, ihmalkardır. 10 kere arayacaksın, ilgilenen biri çıkana kadar arayacaksın anlatabiliyor muyum? Mağdur belli suçu işleyen belli, ben neyi ispat edeyim. Gürültü yüzünden ettiim şikayet ve rahatsızlık konusunda da haklıyım. Olayı başka yere çekmeye devam ederseniz yönetime bildireceğim sizi. Konuyu saptırmak yasak. İnanmak zorunda değilsiniz ama burası her şeyin mükemmel işlediği bir ülke değil.

derdim haklı çıkmak degil deyip kendini haklı çıkarıyorsun...

ve şu yazdığından daha çok şunu çıkarıyorum tecavüzden çok polisin işini yapmadığını söylemişin sabahta aynısını savundun konun kapandı

ve ben polise yönelik onları kötülemeye yönelik açtığını düşünüyorum...şu açıklama sonrası
Doğru bişey mi peki polisin işini yapmaması?

bu konudan polıse ıftıra atma mantıgını cıkaran nasıl cıkardı ınanılmaz merak ettım
1 kelıme bıle polıse ıftıra gormedım ne munasebet kım kıme nıye ıftıra atsın kı
her yerde ıyısıde vardır kotusude
kımse genellemedı kı
haksız yanlıs karar veren hakımde var tecavuzcuye ıyı hal ındırımı uygulayan gıbı
hırsızlık yapan guvenlık gorevlısıde var
patronunu kacırıp fıdye ısteyen soforde var
ıhmalkar polısde olabılır
sadece konu sahıbıne degıl yorum yapan herkesı de zan altında bırakıyor
herkes gorevını tam yapsa zaten ucan mutlu kelebeklerle kalplı balonlarla dolu dunya olurdu !
dayanamadım artık ya
Polis bizim polisimiz, diğer konuda olayı teröre bağladılar, ben tek kelime yazmamıştım terörle ilgili, nereye nasıl geliyorlar anlamıyorum. Burada bişey anlatıyorum bana ispatla diyorlar. Başka bir sebepten de ihbarda bulunmuş olabilirdim, polis yardımcı olmasa üzülürüm yani ben başka kime güveneceğim? Bu ülkede polis olmasa ne olurdu halimiz? Bunun neresinde var polis karalamak?

kızın sesi sağa sola gitmesin diye açılmış son ses bangır bangır ama olaya tek taraflı bakamam ben asla şundan dolayı buda okuldan bi arkadaşım erkek arkadaşınn evine gidiyor ki sevgilisi değil cinsellik için ama çocuğun ev arkadaşı da zorla birlikte oluyor şimdi bu evde ne yaşandı gerçte ne oldu bilinmiyor ama yapılan tam bir şerefsizlik

Doğru bişey mi peki polisin işini yapmaması?

tabiki doğru değil ....

fakat aynı gün iki kez konu açıp polisi kötülediğin için heleki böyle bir zamanda senin de konuyu açmanda doğru değil.

bak konun içeriğine tecavüz var bu çok acı bir şey ama sen polisi kötüleme derdindesin bu da çok ince bir çizgi

ben gece yarisi muzik acmasa bile bagirip cagiran yuksek sesle gulusup konusan ve benim uyuma hakkimi gasp eden ust kat komsularimi once gidip cekinmeden uyardim baktim olmuyor polise sikayet ettim valla...sagolsunlar gelip uyardilar...insanlar nasil boyle yorum yapiyorlar anlamiyorum ne demek polisi mesgul etmek? bir de bangir bangir muzik diyorsunuz hem de karsi apartmandan sokaklara tasiyor size bile ses geliyorken...bana dokunmayan yilan bin yasasin mantigiyla yasadigi icin millet...suc orani bu kdar yuksek...valla ben olsam gelene kdar bile arardim siz dogru olani yapmissiniz...bu gibi durumlarda bizim de gidip uyarmamiz dogru degil aslinda baksaniza iceriden kim cikacak hirsiz mi, katil mi, tecavuzcu mu belli degil...en iyisi direkt polisi aramak...bu arada 2. sefer aradiginzda yeni ekip yollamamalari da tuhaf...
Çok pişmanım, ikinci kez aradım gelmeyince gittim yattım yani. keşke 10 kere arasaydım, muhakkak bi gelip ilgilenen olurdu. Polisten yardım istemek benim hakkım, polis olmasa ne yaparız biz?

İste buyrun iki tane insanin isini yapmamasi savsaklamasi ilgisizligi nedeniyle o kizcagizin geldigi durum ortada
Allah belalarini versin o adi heriflerin ki bir annenin evladina boyle iskence etmisler Cok uzuldum ya yazik gunah yani
Sabahki konuya da hakimdim konu her ne olursa olsun bir vatandas olarak elbette ki sikayet hakkimizi kullanacagiz ulke ne durumda olursa olsun
Allah o kizcagizin acilarini dindirsin bir an once insallah ne diyeyim icim parcalandi ya

kızın sesi sağa sola gitmesin diye açılmış son ses bangır bangır ama olaya tek taraflı bakamam ben asla şundan dolayı buda okuldan bi arkadaşım erkek arkadaşınn evine gidiyor ki sevgilisi değil cinsellik için ama çocuğun ev arkadaşı da zorla birlikte oluyor şimdi bu evde ne yaşandı gerçte ne oldu bilinmiyor ama yapılan tam bir şerefsizlik
Bak işte o dediğinizi ben bilemem, bana soruldu çünkü siz eve giren çıkan gördünüz mü diye, görmedim dedim yani zaten geç saate kadar evin ön tarafında balkonda oturdum, sonra evin arka tarafında bulunan odama geçtim, yattım. Ben yattığımda ses yoktu, uykuya dalmak üzereyken sese uyandım o derece yüksek yani. Bir de bu evle aramızda bir sokak var, dipdibe de değiliz yani. Çığlık duydunuz mu diye sordular ama olduysa bile duyabilmem imkansızdı, ha yanındaki ev duymuşsa onu bilemem.

Ben zaten sabah ki konunuzda sizi haklı buldum. Ben olsam ben de arardım polisi kimsenin gürültüsünü cekmek zorunda değilim ve polisi şu şu durumlarda aramayın gibi bir kural yok tabi ki arayabilirz. O konuyla alakalı bir problem yok. Siz haklısınız.
Sadece bu konu sabah ki aldıgınız tepkilere karsı bakın ben haklı cıktım demek için açılmış gibi geldi. Ha keşke ben haklı olsam da tecavuz yaşanmamış olsa.
Neyse, biraz daha uzarsa iş polemiğe dönecek polemik yaratmak değil niyetim.
Olay gercekse kız için çok üzüldüm, size de gecmiş olsun.

"sen gidip bakaydın" diyenler gelecek birazdan.. memleket Kara Murat cenneti gibi, sonra da manyak komşu tarafından vurulunca polisi arıyorsunuz olmaz ki!! diğer komşunuz gelip bakmalı, her şeyi devletten beklemeyin :KK53:
Mahmut abiyi çağırmak lazım bi el atsın asayişi bozanlara. :)

Ben zaten sabah ki konunuzda sizi haklı buldum. Ben olsam ben de arardım polisi kimsenin gürültüsünü cekmek zorunda değilim ve polisi şu şu durumlarda aramayın gibi bir kural yok tabi ki arayabilirz. O konuyla alakalı bir problem yok. Siz haklısınız.
Sadece bu konu sabah ki aldıgınız tepkilere karsı bakın ben haklı cıktım demek için açılmış gibi geldi. Ha keşke ben haklı olsam da tecavuz yaşanmamış olsa.
Neyse, biraz daha uzarsa iş polemiğe dönecek polemik yaratmak değil niyetim.
Olay gercekse kız için çok üzüldüm, size de gecmiş olsun.
Ya şöyle bi durum var, tepkilere sinir oldum evet çünkü olay çok başka yerlere çekilmişti. Beni azarladılar resmen. Ben vatandaş olarak polisten yardım istedim ve yardımcı olmadılar. Ve buna rağmen beni suçlayanlar oldu. Korkaksın sen, kendin gitseydin diyen bile oldu inanabiliyor musun? Onların tartışması yüzünden konu gitti zaten. Ben konumda deseydim ki müzik çalıyor ama altından başka şey çıkacak diye deseydim ve çıksaydı evet o zaman bakın ben haklıyım derdim ama ben sarhoşlar kafayı çekip müzik açtılar sandım. Olayı öğrenince şok oldum, ben burada konuma yazan üyelere mesaj attım haberdar olsunlar diye ama sonra düşündüm ki, olay müzik diye başladı ve altından bambaşka bişey çıktı. Bundan sonrası yargının işi. Belki de ceza bile almazlar, bunu ben bilemem. Ben polisi kötülemiş olsam neyse ama kötülemedim, neden haklılık savaşı vereyim ki.. Hatta konuda bazı üyeler bu olayın altında başka şeyler olabileceğini söylediler, ben de düşük de olsa ihtimal verdim ve sonra... Sonrası şok işte. Olay gerçek, şaka gibi geliyor ama gerçek. Buna inanmak neden zor ki, kaç kadın öldürüldü, kaç kadına, çocuğa tecavüz edildi, suç oranı yüksek bir ülke burası. Tabi inanın mahallesinde olması farklı bir his. Ha gerçeklik olayı şöyle, şimdi bunlar kafayı çekip birlikte olmuşlardır ve kız sabah kendi kendine gidip bana tecavüz ettiler der, aslında tecavüz değildir de tecavüz ettiler falan der mesela, ben onu bilemem. Benim duyduğum şey bu. Kız sabah tecavüz şikayetiyle gidiyor karakola. Çok detay vardır da ben fazlasını öğrenemedim yani vermiyorlar detay.

Ya şöyle bi durum var, tepkilere sinir oldum evet çünkü olay çok başka yerlere çekilmişti. Beni azarladılar resmen. Ben vatandaş olarak polisten yardım istedim ve yardımcı olmadılar. Ve buna rağmen beni suçlayanlar oldu. Korkaksın sen, kendin gitseydin diyen bile oldu inanabiliyor musun? Onların tartışması yüzünden konu gitti zaten. Ben konumda deseydim ki müzik çalıyor ama altından başka şey çıkacak diye deseydim ve çıksaydı evet o zaman bakın ben haklıyım derdim ama ben sarhoşlar kafayı çekip müzik açtılar sandım. Olayı öğrenince şok oldum, ben burada konuma yazan üyelere mesaj attım haberdar olsunlar diye ama sonra düşündüm ki, olay müzik diye başladı ve altından bambaşka bişey çıktı. Bundan sonrası yargının işi. Belki de ceza bile almazlar, bunu ben bilemem. Ben polisi kötülemiş olsam neyse ama kötülemedim, neden haklılık savaşı vereyim ki.. Hatta konuda bazı üyeler bu olayın altında başka şeyler olabileceğini söylediler, ben de düşük de olsa ihtimal verdim ve sonra... Sonrası şok işte. Olay gerçek, şaka gibi geliyor ama gerçek. Buna inanmak neden zor ki, kaç kadın öldürüldü, kaç kadına, çocuğa tecavüz edildi, suç oranı yüksek bir ülke burası. Tabi inanın mahallesinde olması farklı bir his. Ha gerçeklik olayı şöyle, şimdi bunlar kafayı çekip birlikte olmuşlardır ve kız sabah kendi kendine gidip bana tecavüz ettiler der, aslında tecavüz değildir de tecavüz ettiler falan der mesela, ben onu bilemem. Benim duyduğum şey bu. Kız sabah tecavüz şikayetiyle gidiyor karakola. Çok detay vardır da ben fazlasını öğrenemedim yani vermiyorlar detay.
Canim sen polisi kotulemis olsan keske on defa arasaydim elbet bir daha gelen ilgilenen olurdu demezdin buradaki cogu arkadas polisi kotuledin diye senle ayni fikirde olan bizlere de satasti birak bosver iyi ki son durumu paylastin hepimiz ogrenmis olduk cok gecmis olsun canim sirf polise ifade vermek bile cok zor boyle bir durumda o kizcagizin hali nedir Allah bilir cok uzuldum
Sen gorevini yaptin,o gorevini yapmayanlar da insallah agir sekilde cezalandirilirlar

Bak işte o dediğinizi ben bilemem, bana soruldu çünkü siz eve giren çıkan gördünüz mü diye, görmedim dedim yani zaten geç saate kadar evin ön tarafında balkonda oturdum, sonra evin arka tarafında bulunan odama geçtim, yattım. Ben yattığımda ses yoktu, uykuya dalmak üzereyken sese uyandım o derece yüksek yani. Bir de bu evle aramızda bir sokak var, dipdibe de değiliz yani. Çığlık duydunuz mu diye sordular ama olduysa bile duyabilmem imkansızdı, ha yanındaki ev duymuşsa onu bilemem.
Bunu kimse bilemez ki ondan tek taraflı bakamam dedim genel olarak söyledim konunuza lafım yok :) Kız belki eğlenmeye geldi farklı durumla karşılaştı istemeyince olay çıktı ha bu haklı mı çıkarır adamları asla sonuna kadar cezalarını çekmelilier

bu konuda kapanır çünkü hani kötü niyetli olmak istemem ama ne bileyim aklıma başka şeyler geliyor bir günde iki konu

madem gerçekten öyle bir şey yaşandı bunların gerçekliği için herşeyi yazmalısın

semti karakolu vb...
Ben lokasyon bilgisi vermem burada hanımefendi, inanmayan inanmaz. Lokasyon vermek demek evimin adresini vermek demek. Orayı bulan beni de bulur. İnternete güven olmaz, ifşa edilmek ve ifşa etmek istemiyorum. Ha sen yarın haberlerde görürsün belki o ayrı konu. Polis kızın şikayeti üzerine adamları yakalamış zaten, bundan sonrası onlara ait. Ama biz ülke olarak bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda yaşıyoruz. Yarın birgün ben yardım istesem ve kimse yardım istemese ne olacağını düşünmek dahi istemiyorum. İnanmamak sizin elinizde. Polisi kötülemiyorum ben, bakın ne dedim, ilgilenen çıkana kadar aramak lazım. insan hayatı çok değersiz bu ülkede. Buna rağmen polisimizi arayp yardım istemekten vazgeçmemeliyiz.

Olayın doğruluğunu yanlışlığını bilemiyorum. Ama insanları bilinçlendirmek açısından güzel bir yazı olmuş. Milletçe çevremizdeki olaylara karşı bir kanıksama, duyarsızlık durumu hakim.
Teşekkür ederim, insanlar çevresinde yaşananlara duyarlı olsunlar diye açtım, ülkede çok fazla olay oluyor, bunların bazıları duyuluyor bazıları duyulmuyor yani her olayı haberlerde ya da internette duymuyoruz ama duymamak demek yaşanmadığı anlamına gelmiyor.

Bunu kimse bilemez ki ondan tek taraflı bakamam dedim genel olarak söyledim konunuza lafım yok :) Kız belki eğlenmeye geldi farklı durumla karşılaştı istemeyince olay çıktı ha bu haklı mı çıkarır adamları asla sonuna kadar cezalarını çekmelilier
Evet kesinlikle.

burda çok fazla polis eşi var böyle bir olay olduysa hemen öğrenirler neyin ne olduğunu

yada gerçekliliğini

gerçekse inşallah cezalarını en agır şekilde çekerler
İşi gücü bıraktım yalan yere konu açıyorum zaten ben, sağolun. Çok ayıp bir ithamda bulunuyorsunuz, yazdığınız şey beni çok üzdü.

X