Ya şöyle bi durum var, tepkilere sinir oldum evet çünkü olay çok başka yerlere çekilmişti. Beni azarladılar resmen. Ben vatandaş olarak polisten yardım istedim ve yardımcı olmadılar. Ve buna rağmen beni suçlayanlar oldu. Korkaksın sen, kendin gitseydin diyen bile oldu inanabiliyor musun? Onların tartışması yüzünden konu gitti zaten. Ben konumda deseydim ki müzik çalıyor ama altından başka şey çıkacak diye deseydim ve çıksaydı evet o zaman bakın ben haklıyım derdim ama ben sarhoşlar kafayı çekip müzik açtılar sandım. Olayı öğrenince şok oldum, ben burada konuma yazan üyelere mesaj attım haberdar olsunlar diye ama sonra düşündüm ki, olay müzik diye başladı ve altından bambaşka bişey çıktı. Bundan sonrası yargının işi. Belki de ceza bile almazlar, bunu ben bilemem. Ben polisi kötülemiş olsam neyse ama kötülemedim, neden haklılık savaşı vereyim ki.. Hatta konuda bazı üyeler bu olayın altında başka şeyler olabileceğini söylediler, ben de düşük de olsa ihtimal verdim ve sonra... Sonrası şok işte. Olay gerçek, şaka gibi geliyor ama gerçek. Buna inanmak neden zor ki, kaç kadın öldürüldü, kaç kadına, çocuğa tecavüz edildi, suç oranı yüksek bir ülke burası. Tabi inanın mahallesinde olması farklı bir his. Ha gerçeklik olayı şöyle, şimdi bunlar kafayı çekip birlikte olmuşlardır ve kız sabah kendi kendine gidip bana tecavüz ettiler der, aslında tecavüz değildir de tecavüz ettiler falan der mesela, ben onu bilemem. Benim duyduğum şey bu. Kız sabah tecavüz şikayetiyle gidiyor karakola. Çok detay vardır da ben fazlasını öğrenemedim yani vermiyorlar detay.