Aynen canim sen gorevini yaptin ve hepimizi uyardin benzer durumlarda ne yapmamiz gerektigine dair onemli olan da buBen olanı söyledim ortada karalama falan yok. Git uygula ne istiyorsan. Sen başka bir konuda da bana sarmıştın, içi boş şeyler yani, ben küçük bir kızım ama sen koskocaman bir kadın gibi konuşmuyorsun aynayı biraz kendine tut.
Harbiden miSenin hakaret mesajin yok baktim harbiden, konu sahibinin iki konusunda da bir suru mesaji var cepten coklu alinti yapamiyorum ac bak
Benim içim rahat, herkesin düşüncesi de kendine.Aynen canim sen gorevini yaptin ve hepimizi uyardin benzer durumlarda ne yapmamiz gerektigine dair onemli olan da bu
Ben birine bosa laf etmem demek ki hak etmissin. Ben bi ogrencinin para cezasi almasini da istemem sicilinin bozulmasini da. Para odese ailen odeyecek sen degil, siciline islese kariyer yapamayacaksin bos yere emeklerin ziyan olacak. Zaten ilk basta sikayet edecegim de demedim dikkat et biri eder dedim. Suc yaptigin, sakasi yok bunun. Kendin illa git sikayet et diye gaza getirdin herkes sahitBen olanı söyledim ortada karalama falan yok. Git uygula ne istiyorsan. Sen başka bir konuda da bana sarmıştın, içi boş şeyler yani, ben küçük bir kızım ama sen koskocaman bir kadın gibi konuşmuyorsun aynayı biraz kendine tut.
Dalga geçiyor dalga. Dedim ya bana daha önce de sataştı o, ben cevap vermedim pek, istediğini alamadı şimdi burada. Ben hakaret etmiş olsaydım bi o mu uyanık, buradaki diğer üyeler farkında değil mi benim o hakaretlerimin? Tekrar söylüyorum, nerde varsa hakaret tek tek gösterin.Harbiden mi
Ya sabir tovbe tovbe
Bak ben soyluyorum bu forumda tek bir insan yarin seni savciliga sikayet etsin, istersen bu kurgu hikayen dogru olsun, senin hakkinda her turlu devlet memuruna hakaretten kamu davasi acilacak. Iste o kadar
Allah allah ortada somut bi karalama var onu da sikayet etsin bunu da etsin sunu da etsin ne yani
Bi de ben sikayet etmeyi dusunmuyodum bana gore kucuk bi kiz gaza gelmis yazmis bosa tazminat odesin istemem sonucta yazik ana babasi para odeyecek para bunun cebinden cikmayacak, ben sadece uyardim halki galeyana getirmesin diye ama hepiniz gaza getirdiniz beni git sikayet et diye, konu sahibi de cok israr etti, isten izin alabilirsem ugrayacagim
Kardeşim şikayet etmek gibi bir hakkın varsa ne duruyorsun? Şikayet etme olayı onun bunun lafına bakmaz ki. Gelip bana konuştuğun şeyler ayıp. Çok çirkin bir üslup. Ben de seni şikayet edeceğim. Şikayet etme olayı kimsenin ettiği lafa bakmaz yani. Bu sana son mesajım.Ben birine bosa laf etmem demek ki hak etmissin. Ben bi ogrencinin para cezasi almasini da istemem sicilinin bozulmasini da. Para odese ailen odeyecek sen degil, siciline islese kariyer yapamayacaksin bos yere emeklerin ziyan olacak. Zaten ilk basta sikayet edecegim de demedim dikkat et biri eder dedim. Suc yaptigin, sakasi yok bunun. Kendin illa git sikayet et diye gaza getirdin herkes sahit
O zaman biri şikayetçi olsun özellikle polis de polis diye tutturup konuya inanmayan birileri yapsın bu şikayeti tüm kk da görelim bu konu doğru mu yalan mı?
Yok be canim yaaa sabahtan beri isi gucu biraktim konuyu takip ettim gordum yani neyin ne oldugunu bosver sen gayet de edepli terbiyeli cevaplar verdin hakaret unsuru olacak birsey olsaydi coktan ceza almistin zatenDalga geçiyor dalga. Dedim ya bana daha önce de sataştı o, ben cevap vermedim pek, istediğini alamadı şimdi burada. Ben hakaret etmiş olsaydım bi o mu uyanık, buradaki diğer üyeler farkında değil mi benim o hakaretlerimin? Tekrar söylüyorum, nerde varsa hakaret tek tek gösterin.
Güzel kardeşim varsa bir hakaretim, kötü sözüm lütfen burada bunu gözümüze gözümüze sokun. Gerçekten yapın bunu yani. Başkasının ettiği hakaret varsa beni bağlamaz ama hakaret olduğu takdirde site yönetimi ceza veriyor zaten.Kadesa savcılık güler böyle bir olayda şikayet edilirse
Konu içerisinde alenen polise hakaret eden var mı bilemem..Ama konu sahibesi hakaret falan etmedi.
Umarım kızın canı güvendedir.Ne igrenc insanciklar var ya Allah boylelerinden korusun herkesi..
O degilde yinede kiza bi zarar vermemisler sukur sabah cikip polise bildirmis. Normalde olduruyorlar tecavuzden sonra o ahlaksizlar
Aynen aynen ki ben çok ceza alan biriyim yani zaten öteki konuma toplasan 5 cevap anca yazmışımdır, bunda da varsa hakaret önce site uçurur zaten beni. O üye daha önce benimle uğraşmıştı zaten.Yok be canim yaaa sabahtan beri isi gucu biraktim konuyu takip ettim gordum yani neyin ne oldugunu bosver sen gayet de edepli terbiyeli cevaplar verdin hakaret unsuru olacak birsey olsaydi coktan ceza almistin zaten
Allah allah ortada somut bi karalama var onu da sikayet etsin bunu da etsin sunu da etsin ne yani
Bi de ben sikayet etmeyi dusunmuyodum bana gore kucuk bi kiz gaza gelmis yazmis bosa tazminat odesin istemem sonucta yazik ana babasi para odeyecek para bunun cebinden cikmayacak, ben sadece uyardim halki galeyana getirmesin diye ama hepiniz gaza getirdiniz beni git sikayet et diye, konu sahibi de cok israr etti, isten izin alabilirsem ugrayacagim