- 28 Kasım 2010
- 41.657
- 137.972
Bak bak hemen bak kime hakaret etmisimEderim hatta senin de hakaret mesajin varsa polise, seni de ayrica edecegim dur bakayim profiline
Mutlaka yap sikayetini de bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bak hemen bak kime hakaret etmisimEderim hatta senin de hakaret mesajin varsa polise, seni de ayrica edecegim dur bakayim profiline
Kimse inanmak zorunda değil, inanmadığı konuya neden vakit harcıyor o zaman bunlar? Gitsin etsin umrumda değil valla. Bu kadar çirkin üslupla nereye varacaksa artık... Gitsin etsin, sonucu da bekliyorum.asude bahar o kişi sen ol o halde
kişi bir tek kendine yalan söyleyemez konu doğrudur yanlıştır bilemem mantık hataları bence de var,mantıklıbir kafaya göre, ama ülkede hersey mantık silsilesine göre işlemiyo
Ben niye umrunda olayim bana hakaret etmedin ki senin muhatabin devlet zaten ben degilimGit et, umrumda bile değilsin.
Anlattigi hikaye dogru olsaydi belki insanlar sikayetci olmazdi. Ama bu kiz polise hakaret ediyor suclu bunu sindiremeyen polis yakinlarini tatmin de edemiyo yalan cunku. Icine sinmeyen biri yarin kalkar gider verir sikayeti. Yani bu zaten hakaretten dava gorecek. Iftira boyutu baska.
Ortada alıntılayacağı bişey yok ki, ben hakaret etmişim, iftira etmişim. Gitsin şikayet etsin ya hayret bişey. Gelmiş buraya konuyu karıştırmaya. Umrumda değil valla ne yaparsa yapsın.Mesajlarına arada girip bakıyorum bi biz mi göremedik hakareti? Merak ettim alıntılar mısınız?
İyide sen arayınca nüfus kayıt örnegin çıkmıyor ya telefonda, ona takılmamın sebebi bende gecenlerde Gürültüden dolayı sikayetci oldum polise. Polis ismimi soyismimi telefonumu, daire numaramı sordu hatta kapıyı ben açtım, üst kattaki komşudan sikayetci olmuştum. Ben isim vs söylemesem beni nerden bulacaklar. Tamam telefon numarasıda bi ihtimal ama bilemedim şimdi, yinede keske yalan olsa eger gerçekse kızcağıza üzüldüm bayaE yuh yani, adamlardaki sistemden de mi haberiniz yok, ben daha ikinci arayışımda çıkan memur bana evet az önce de aramıştınız dedi. Her şeyi kaydediyorlar ne demek nerden bildiler? 1980de değiliz, 2015'teyiz.
Polisin işi vatandaşına yardım etmektir, ben de polisin işiyim, nokta.
Nereye neyi şikayet edersen et umrumda değil. Yok ortada hakaret falan ama git et, heyecanla bekliyorum sonucu.Ben niye umrunda olayim bana hakaret etmedin ki senin muhatabin devlet zaten ben degilim
Bu arada lutfen hakaret ettigimiz mesajlari da burada alintila ki herkes gorsunBen niye umrunda olayim bana hakaret etmedin ki senin muhatabin devlet zaten ben degilim
Onlar zaten bir telefon numarasından, sinyalinden falan yer tespiti yapıyorlar. Adım soyadım vs ifade vermeye gittiğimde alındı ama dün gece telefon ettiğimde alınmadı. Adamların sistemi var boru değil yani.İyide sen arayınca nüfus kayıt örnegin çıkmıyor ya telefonda, ona takılmamın sebebi bende gecenlerde Gürültüden dolayı sikayetci oldum polise. Polis ismimi soyismimi telefonumu, daire numaramı sordu hatta kapıyı ben açtım, üst kattaki komşudan sikayetci olmuştum. Ben isim vs söylemesem beni nerden bulacaklar. Tamam telefon numarasıda bi ihtimal ama bilemedim şimdi, yinede keske yalan olsa eger gerçekse kızcağıza üzüldüm baya
Yahu yok ortada hiçbir şey ama ben de merak içindeyim, şikayet ettiği zaman öğreniriz nasıl olsa boşver. :)Bu arada lutfen hakaret ettigimiz mesajlari da burada alintila ki herkes gorsun
Allah allah ortada somut bi karalama var onu da sikayet etsin bunu da etsin sunu da etsin ne yaniTatmin etmek zorunda degil ki..
Tamam zoruna giden polis esi gitsin sikayet etsin..
Ama o sikayet edecek kisi objektif olup gorevini kotuye kullanan polis ve polis eslerini de sikayet etsin lutfen..
Zira polis esi olmak "ver sorgulatayim" olayi degildir ve bu da bir suctur ve o polise de meslegini kotuye kullanmaktan dava acilir boyle bir durumda..
Valla cattik aksam aksamYahu yok ortada hiçbir şey ama ben de merak içindeyim, şikayet ettiği zaman öğreniriz nasıl olsa boşver. :)
Bu üye bana başka bir konuda da saçma sapan konuşmuştu zaten, ne garezi varsa artık neyi sindiremiyorsa kendi kendine... Neyse.
Gidilsin edilsin şikayetler bakalım ne elde edeceklerse artık... Sanki polis eşi bi kendileri var. Bu ne bencillik yahu. Bana kullandığı üslupta zaten hayır yok. Başka bir konuda daha sataşmıştı bana. Şaşırmadım böyle demesine. :)Tatmin etmek zorunda degil ki..
Tamam zoruna giden polis esi gitsin sikayet etsin..
Ama o sikayet edecek kisi objektif olup gorevini kotuye kullanan polis ve polis eslerini de sikayet etsin lutfen..
Zira polis esi olmak "ver sorgulatayim" olayi degildir ve bu da bir suctur ve o polise de meslegini kotuye kullanmaktan dava acilir boyle bir durumda..
Ben olanı söyledim ortada karalama falan yok. Git uygula ne istiyorsan. Sen başka bir konuda da bana sarmıştın, içi boş şeyler yani, ben küçük bir kızım ama sen koskocaman bir kadın gibi konuşmuyorsun aynayı biraz kendine tut.Allah allah ortada somut bi karalama var onu da sikayet etsin bunu da etsin sunu da etsin ne yani
Bi de ben sikayet etmeyi dusunmuyodum bana gore kucuk bi kiz gaza gelmis yazmis bosa tazminat odesin istemem sonucta yazik ana babasi para odeyecek para bunun cebinden cikmayacak, ben sadece uyardim halki galeyana getirmesin diye ama hepiniz gaza getirdiniz beni git sikayet et diye, konu sahibi de cok israr etti, isten izin alabilirsem ugrayacagim
Aman boşver ya.Valla cattik aksam aksam
Basimizdan gecen olaylari anlatmak ne zamandan beridir hakaret oldu anlamiyorum
Senin hakaret mesajin yok baktim harbiden, konu sahibinin iki konusunda da bir suru mesaji var cepten coklu alinti yapamiyorum ac bakBu arada lutfen hakaret ettigimiz mesajlari da burada alintila ki herkes gorsun
o zaman insallah gereken yapılır ne diyeyim. Ama sanırım bazı arkadaşların sinirlenme sebebi sanki bütün polisler suçluymuş gibi göstermek istenmesi, özellikle su Karışık durumda tesadüfmü böyle seyler diye düsünüyor insan, Milletçe paranoyak olduk çıktık. Her meslekte iyiside var kötüsüde, KEske kötülerin bedelini masum insanlar ödemeseOnlar zaten bir telefon numarasından, sinyalinden falan yer tespiti yapıyorlar. Adım soyadım vs ifade vermeye gittiğimde alındı ama dün gece telefon ettiğimde alınmadı. Adamların sistemi var boru değil yani.
Tek tek göster bana o hakaretleri diyorum baştan sona hakaret diyorsun. Hadi uzatma da git şikayetini et sen.Senin hakaret mesajin yok baktim harbiden, konu sahibinin iki konusunda da bir suru mesaji var cepten coklu alinti yapamiyorum ac bak