Benim tazmanya canavarim da 4 yas 8 aylik oldu ablasi ellerinden oper
onlarla her sey zor oluyor evet,yerlerden minik lego parcalari toplamak,kendi oyuncaklarini kutulara tasnif etmek gorevi kendisine ait. Ust bas kendisi degistirir,kirlileri sepete kendisi koyar. Her sabah uyanip yatagini toplamak,pijama cikarip kiyafet giyme gorevi kendisine ait. Oldugu kadar yapsin gerisini ben duzeltirim kafasindayim.
Ben sabah 5te ayaktayim hep. Saat 7ye kadar is yaparim genelde, kahvalti hazirlarim. 7de ahali uyanmaya baslar. Esim wcyi kullandiktan sonra temizler,bana is kalmaz. Dustan cikarken de dusakabini temizler her gun olmasa da 2 gunde bir seklinde. Kahvalti sofrasinda bulusuruz
Esim ise gidince ben sofrada yayilirim tek luksum o, kahve cay icerim,kitap okurum. Oglum da kendisini oyalar. Dogdugundan beridir bu duzen degismedi,kahvalti sofrasinin bana ait oldugunu biliyor ben kalkmadan gelip bir sey istemiyor benden
Saat 10 gibi sofrayi mutfagi toparlarim. Evi supurup silerim,her gun yapinca tum ev yarim saatte tertemiz oluyor. Camasir bulasik makineleri calisir,utu varsa onlari yaparim. Disarida isim varsa 12den once cikamiyorum bu yuzden.
Ogleden sonraya sadece yemek isim kaliyor. Onu da her gun ben yapmam zaten arada esim yapar. Cam kapi silmek de kendisine ait. Ben yapamam gucum yetmez. Aksam 9gibi oglum uyuduktan sonra da yapilacak is varsa esimle yapariz,kitap okur yayiliriz. 2-3 gibi uyumus olurum.