• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Hayatta Bilezik Takanlar..

ya aslnda herkez burda gösteriş diye algılamış ama kızcagız hiç takamamış içinde kalmş
her takan gösteriş için takmıyor ki sonuçta bazen konuları cok sapıtıyolar bende günlük hayatta set takıyorum kolye küpe ve künyeden oluşan bir tanede altn saatim ve bilekliğim var cok hş duruyor bilezik almaya karar verirsemde alrm mesela.. ama işte cevre direk görgüsüz gösteriş meraklısı diye algılıyor
Aynen ben çok şaşırdım gösteriş denilmesine.
Niye gösteriş yapayım ki?
Bizim burada herkes takar.
Kimi az takar kimi çok takar.
Benden çok bileziği olanları görünce hiç öyle özentilik hissetmedim ki herkesin hediyesi ayrı.

Aynen ben çok şaşırdım gösteriş denilmesine.
Niye gösteriş yapayım ki?
Bizim burada herkes takar.
Kimi az takar kimi çok takar.
Benden çok bileziği olanları görünce hiç öyle özentilik hissetmedim ki herkesin hediyesi ayrı.
tabiki bizim burdada genelde herkes takar sanrm kk giren kişilerin genelinin cevresnde hiç takan yok o yüzden cok abes gelmiş
ve direk görgüsüzlük olarak algılanıyor hayret..

Ben evlendim evleneli hiç bilezik takamadım sattık direk borç harç odedik acıkcası hep içimde kaldı
dügünde bayramda seyranda takacagım hiç birşey yok koluma ama dert etmedim dert etmesemde hep içimde kaldı.. takanları gördükce üzüldüm üstelik daha 2 yıllık evliyim.. Cevremde kuzenlerim olsun arkadaşlarm olsun akrabalar olsn herkezin bileziği var kolunda cok ta hoş duruyor
10 bin kadar birikimimiz var eşim dün akşam istersen 10 bin tl kendine istediğin model 3 tane bilezik yapalım tak dedi.. bugün altıncıda hesaplattm 10 bin 250 tutuyor istediğim 3 adet aynı model bilezik
Benm sormak istediğim günlük hayatta bilezik takan var mı ?
Cok mu gösteriş meraklısı gibi durur sizce gündelik hayatta 3 tane bilezik ?
Gündelik hayatta bilezik takmayı sevmeyen var mı ?
aldıkmıydı sadece bayram seyran düğün değilde sürekli takmak istiyorum ben
bayram seyran için almak istemiyorum sırf

Sanrımı 3 tane cok abartı olacak gündelik hayata sadece dügünlerde bayramlarda takmak içinde almak istemiyorum acıkcası
onun yerine gramı agır işciliği az satarken zarar etmeeyeceğim 10 bn tl lik bir tane kalın bilezik almak daha mantıklı geldi =) hem şık durur hemde gündelikte takabilirim..

ben altın bilezikten nefret ederım
ne düğünde ne de gündelik yasantıda takmam
çok varoş gelıyor bana

Gündelikte takılması saçma. Bayram seyran kalabalıkta takılır da bakkala giderken kolda bilezik düşünsene elde bim poşeti :KK70:
Gerçekten komik mi duruyor? :KK57:
Bim poşeti değil de A 101 poşeti elimde kolumda bileziklerle çok gezinmişimdir.:spor:
Orasının börekleri çok güzel,ne yapayım. :oops:

Gerçekten komik mi duruyor? :KK57:
Bim poşeti değil de A 101 poşeti elimde kolumda bileziklerle çok gezinmişimdir.:spor:
Orasının börekleri çok güzel,ne yapayım. :oops:
lalecim senn setini bileziklerini cok merak ettim =) bana bir atarmsn =) bak heves ettim ya bende alacam
:21::21::KK37:

benmde cok şık sade bir setim var dügünde alınan herkezde cok begenir mesela ben hep takarm set kolye künyeve kupeden oluşuyor
onun harıcı bir bilekliğim ve saatm var altn cok sık duruyor ben kendime cok yakıştırıyorum
şimdi görgüsüzlük mü bu

Siz yakistiriyorsaniz takin bana ne ki? Benim icin boyle.

lalecim senn setini bileziklerini cok merak ettim =) bana bir atarmsn =) bak heves ettim ya bende alacam
ahahahahhahayyyy çok tatlısın.:KK60:
Klasik taşlı bileklik takıyorum ben.:KK51:
Bir şey diyeyim mi param olmasa çakma alır yine takardım. :spor:
Ayıp değil günah değil hele ki gösteriş hiç değil. :63:

ahahahahhahayyyy çok tatlısın.:KK60:
Klasik taşlı bileklik takıyorum ben.:KK51:
Bir şey diyeyim mi param olmasa çakma alır yine takardım. :spor:
Ayıp değil günah değil hele ki gösteriş hiç değil. :63:

Ben evlendim evleneli hiç bilezik takamadım sattık direk borç harç odedik acıkcası hep içimde kaldı
dügünde bayramda seyranda takacagım hiç birşey yok koluma ama dert etmedim dert etmesemde hep içimde kaldı.. takanları gördükce üzüldüm üstelik daha 2 yıllık evliyim.. Cevremde kuzenlerim olsun arkadaşlarm olsun akrabalar olsn herkezin bileziği var kolunda cok ta hoş duruyor
10 bin kadar birikimimiz var eşim dün akşam istersen 10 bin tl kendine istediğin model 3 tane bilezik yapalım tak dedi.. bugün altıncıda hesaplattm 10 bin 250 tutuyor istediğim 3 adet aynı model bilezik
Benm sormak istediğim günlük hayatta bilezik takan var mı ?
Cok mu gösteriş meraklısı gibi durur sizce gündelik hayatta 3 tane bilezik ?
Gündelik hayatta bilezik takmayı sevmeyen var mı ?
aldıkmıydı sadece bayram seyran düğün değilde sürekli takmak istiyorum ben
bayram seyran için almak istemiyorum sırf

Sanrımı 3 tane cok abartı olacak gündelik hayata sadece dügünlerde bayramlarda takmak içinde almak istemiyorum acıkcası
onun yerine gramı agır işciliği az satarken zarar etmeeyeceğim 10 bn tl lik bir tane kalın bilezik almak daha mantıklı geldi =) hem şık durur hemde gündelikte takabilirim..
ev hanimiysaniz takarsiniz ya hu. Sarı altını her halinde çirkin bulurum.

Konu sahibi arkadaşım herkesin zevki farklıdır.
Seni anlıyorum insanın içinde kalıyor.düğünde bayramda insanlar takıyorlar insan üzülebiliyor. Çünkü heves etmişsin ve hevesini alamamışsın.
Kimin ne dediğine bakma arkadaşım sen herkes sevmez bilezik. Bence 1 tane çok kalın alacağına ince ince 5 tane al 2 gündelik takarsın 5 taneyi düğünde bayramda takarsın hem değer kaybetmez yatırım yapmış olursun.
Şimdiden hayırlı olsun bileziklerin darısı benim başıma inşallah :)
Benim alabilme durumum yok malesef şuan :(

Back
X