- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- Konu Sahibi missbellaa
Karnım minicik küçüldü ama sırtım hala kat kat ve en son orasi gidiyor. Ayni sorunu yasayan var mi içinizde kizlar merak ettim? Yoksa tek tontis sırtlı ben miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 2. Hamileliğim sonrası sırtım yağlı yağlı kaldıKarnım minicik küçüldü ama sırtım hala kat kat ve en son orasi gidiyor. Ayni sorunu yasayan var mi içinizde kizlar merak ettim? Yoksa tek tontis sırtlı ben miyim
Ben doğum yapsam herhalde ...Ben de 2. Hamileliğim sonrası sırtım yağlı yağlı kaldı
Leslie ve zumba biraz işe yaradı gibi
Bi de kilo verdikçe de gidiyor tabii
Merhaba 6.30a kadar hiçbir şey yemedin mi ??Üst bölge sorunu benimde var merhaba kızlar çocuktan ancs fırsat bulabiliyorum buraya bakmaya. Bugün yoğun bir gündü yemeğim yine geçe kaldı. 6. 30 da 4 küçük köfte haşlanmış brokoli 2 parça ev yapımı ayran ve salata yedim. Ev halkı bugün tatlı yediği için bende nefsimi köreltmek için yemeğin peşine 1 ufak muzu ortasından kesip içine tahin pekmez sürdüm üstüne de fındkk koydum
Hayır.bi önceki gün 5 de yemiştimMerhaba 6.30a kadar hiçbir şey yemedin mi ??
kalıp kalmaması tamamen bizim elimizdebenim de öyle. 2. doğumdan sonra da kilolarım kalır diye korkuyorum
yok bacım vericem ben kararlıyım (İNŞALLAH )kalıp kalmaması tamamen bizim elimizde
ben 2. doğumdan sonra çok güzel kilo verdim çok zayıfladım
ama bi ara duygusal anlamda çok kötü bir dönem yaşadım ve yemeye verdim kendimi 2 ay içinde 16 kilo aldım geri
vereceksin inanıyorum ben sanayok bacım vericem ben kararlıyım (İNŞALLAH )
ben başladımm benim dr yakın bi tatlı istiyo ki canım sorma. mutfağa her girdiğimde koca bir bardak su içip geri çıkıyomvereceksin inanıyorum ben sana
benim reglim yakın galiba sürekli canım yemek istiyor
o yüzden regl sonrası tek öğüne geçeceğim
akşam yoğurt ye canım çörekotu da dök biraz pul biber.Ben bugün şeytana uydum 1,5 açma yedim akşama en iyisi yemek yememek eminim çokta acıktırıcak karbonhidrat olduğu için. Ne yapsam kızlar çok pişmanım
Bende akşam yiyorum eşim işten geldikten sonra ama 5 6 giibi. İnşallah kilo vermede olumsuz etkisi olmazBen de tek öğün ile 5 kilo verdim :)
Ama 15 günde değil 1 ayı geçmişti
Yalnız ben de insülin direnci oldugu için tek öğün hakkımı akşam 7-8 arasında kullanıyordum.
Valla bu etkiliyormu bilmiyorum. Aama tek öğünümü öğlen yapınca aksama inanılmaz acıkıyorum ve kendimi tutamıyorum. açıkçası aksam yemeği de daha cazip geliyor bana eşime yemek yapıyorum 2 çeşit her türlü canım çekiyor.
Şimdi tekrar baslayacağım ama tek öğünümü aksam yapsam olmazmı ya
Aksam yediğim için belki de veremiyordum kısa sürede
Ya ben de öyle yapıyordum ama çok geç veriyodum yani. Yada aksam sadece çorba felan içicem ekmek hiç yemicem o şekilde hızlı veriyordumBende akşam yiyorum eşim işten geldikten sonra ama 5 6 giibi. İnşallah kilo vermede olumsuz etkisi olmaz
Ben hafif yemeye çalışıyorum. Bugünü saymazsak akşam sadece yoğurt yerimYa ben de öyle yapıyordum ama çok geç veriyodum yani. Yada aksam sadece çorba felan içicem ekmek hiç yemicem o şekilde hızlı veriyordum