- 16 Aralık 2019
- 20.173
- 80.202
- 31
- Konu Sahibi missbellaa
inşallah bakalım1kere yaptıktan sonra devamı geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah bakalım1kere yaptıktan sonra devamı geliyor
Ilk günü atlat canım , ikinci gün sabah dümdüz bir karın görünce devamını getiriceksin zatentamam canım öyle yapıcam hadi bize kolay gelsin inşallah ağzımı kapatabilirim
ben de takipteyim, hatta uygulayıcı olacağım inşallahMerhabalar. Bu diyeti kesfetmemden bahsediyim öncelikle.
Japonlarin Kadim Beslenme Sirri: Günde Tek Ögün Ile 20 Yas Genclesin- Yoshinori Nagumo
Kitapçıda dikkatimi çekti ve hemen aldım. 2 saatte bitirdim okumayı ki ben yilda 1 kitap zar zor okurum.
Tek öğün beslenmenin dünyadaki kurucusu diyebiliriz bu doktor için. Evet,yazar bir doktor..
O gün 68 kiloydum ve 15 gün bu diyeti uyguladim 62.5 oldum.
Çok etkili ve faydali da. Çünkü o tek öğün 1 saat ve bu 1 saatte süt, bal,meyve,ekmek...yiyebiliyorsun.
Kalori sayımına son!
Bugün yine başladım bakalım dilerim 15 gün hiç bozmadan sürdürürüm. Yine 68.8 kiloyum
Kahvalti yapıyorum, meyve yiyorum sonra oruc basliyor.
Bu arada sütlü kahve, diyet kola ve soda içiyorum.
Bana şans dileyin
Ve eşlik etmek isteyen hanımlara seve seve arkadaslik ederim.
benim de hedefim aynı 58, hatta kilolarımız da ykın seninle ben de 68,2 idim geçen cumaAaa şimdi farkettim senle hedef kilomuz aynı 58
ben de 36Sizler yaş kaç kızlar
sadece kahvaltı mı. yani herhanfi bi öğün seçemiyoruz mu
ben tek öğünü çok araştırdım çok okudumBende bunu merak ediyorum saatini ben belirlersem akşamı secicem gün içinde de sıvı tüketimi yapicam yanliz acaba meyve sikip içmekte sıvıya dahil olurmu şekersiz sonuçta kafamda deli sorular
Hadi bakalım inşallahben de takipteyim, hatta uygulayıcı olacağım inşallah
benim de hedefim aynı 58, hatta kilolarımız da ykın seninle ben de 68,2 idim geçen cuma
ben de 36
ben tek öğünü çok araştırdım çok okudum
sabah uyanır uaynmaz kahvaltı yapmanın da akşam geç vakitlerde yemek yemenin de doğru olmadığı, tek öğün yapılacaksa 12 ile 3 arası bir saati seçmenin en uygun olacağı yazılıyor
ama 5ten sonraya bırakmamak şartıyla 10 ile 17 arası bir saat de seçilse faydası olacaktır diye düşünüyorum
maşallah canım maşallahKızlarr! Dün 69.0 dim bu sabah 68.6 Darısı size(maşallah deyin bak)
başladım bugün hafi hayırlısı 15 gün mü sürecekIlk günü atlat canım , ikinci gün sabah dümdüz bir karın görünce devamını getiriceksin zaten
ben 27 yaşındayım canım valla ben bugün durabildim bakalım zaman ne gösterecekben de takipteyim, hatta uygulayıcı olacağım inşallah
benim de hedefim aynı 58, hatta kilolarımız da ykın seninle ben de 68,2 idim geçen cuma
ben de 36
ben tek öğünü çok araştırdım çok okudum
sabah uyanır uaynmaz kahvaltı yapmanın da akşam geç vakitlerde yemek yemenin de doğru olmadığı, tek öğün yapılacaksa 12 ile 3 arası bir saati seçmenin en uygun olacağı yazılıyor
ama 5ten sonraya bırakmamak şartıyla 10 ile 17 arası bir saat de seçilse faydası olacaktır diye düşünüyorum
kolay gelsin, inşallah istediğimiz hedefe ulaşırızben 27 yaşındayım canım valla ben bugün durabildim bakalım zaman ne gösterecek
ay hiç.deme yaaa aynaya bile bakmak isteyorumkolay gelsin, inşallah istediğimiz hedefe ulaşırız
ben ara ara yapıyorum zaten tek öğün o yüzden zorluk kısmını biliyorum, öğlen yediğim için gece uykuya geçmekte çok zorlanıyorum gurl gurul
ama alışacağım bu sefer sinir oldum kilolarıma
merak etme aynaya aşkla bakacağımız günler de gelecekay hiç.deme yaaa aynaya bile bakmak isteyorum
leslie başladım 3 gündürmerak etme aynaya aşkla bakacağımız günler de gelecek
ama tavsiyem muhakkak spor da ekle
bak o zaman nasıl güzelleşecek kilo verimin
süpersin o zaman senin işin çok kolayleslie başladım 3 gündür
Süre sınırı yok. Kimisi 1 hafta yapıyor, kimisi 1 yıl.. ihtiyacına göre canımbaşladım bugün hafi hayırlısı 15 gün mü sürecek
Inşallahkolay gelsin, inşallah istediğimiz hedefe ulaşırız
ben ara ara yapıyorum zaten tek öğün o yüzden zorluk kısmını biliyorum, öğlen yediğim için gece uykuya geçmekte çok zorlanıyorum gurl gurul
ama alışacağım bu sefer sinir oldum kilolarıma
teşekkür edeerimInşallah
Bol irade ve başarılar diliyorum
o zaman bir ömür yapıcam gibi görünüyorSüre sınırı yok. Kimisi 1 hafta yapıyor, kimisi 1 yıl.. ihtiyacına göre canım
Yok canım sen de Kac kiloydunki?o zaman bir ömür yapıcam gibi görünüyor
kaç kilosun kio zaman bir ömür yapıcam gibi görünüyor