Günde tek öğün diyeti ( omad )

Merhabalar. Bu diyeti kesfetmemden bahsediyim öncelikle.
Japonlarin Kadim Beslenme Sirri: Günde Tek Ögün Ile 20 Yas Genclesin- Yoshinori Nagumo
Kitapçıda dikkatimi çekti ve hemen aldım. 2 saatte bitirdim okumayı ki ben yilda 1 kitap zar zor okurum.
Tek öğün beslenmenin dünyadaki kurucusu diyebiliriz bu doktor için. Evet,yazar bir doktor..
O gün 68 kiloydum ve 15 gün bu diyeti uyguladim 62.5 oldum.
Çok etkili ve faydali da. Çünkü o tek öğün 1 saat ve bu 1 saatte süt, bal,meyve,ekmek...yiyebiliyorsun.
Kalori sayımına son!
Bugün yine başladım bakalım dilerim 15 gün hiç bozmadan sürdürürüm. Yine 68.8 kiloyum🙃
Kahvalti yapıyorum, meyve yiyorum sonra oruc basliyor.
Bu arada sütlü kahve, diyet kola ve soda içiyorum.
Bana şans dileyin🥰
Ve eşlik etmek isteyen hanımlara seve seve arkadaslik ederim.
ben de takipteyim, hatta uygulayıcı olacağım inşallah :KK49:

Aaa şimdi farkettim senle hedef kilomuz aynı 😊😊 58
benim de hedefim aynı 58, hatta kilolarımız da ykın seninle ben de 68,2 idim geçen cuma

Sizler yaş kaç kızlar
ben de 36

sadece kahvaltı mı. yani herhanfi bi öğün seçemiyoruz mu 🤔

Bende bunu merak ediyorum saatini ben belirlersem akşamı secicem gün içinde de sıvı tüketimi yapicam yanliz acaba meyve sikip içmekte sıvıya dahil olurmu şekersiz sonuçta kafamda deli sorular 😄😄😄😄
ben tek öğünü çok araştırdım çok okudum
sabah uyanır uaynmaz kahvaltı yapmanın da akşam geç vakitlerde yemek yemenin de doğru olmadığı, tek öğün yapılacaksa 12 ile 3 arası bir saati seçmenin en uygun olacağı yazılıyor
ama 5ten sonraya bırakmamak şartıyla 10 ile 17 arası bir saat de seçilse faydası olacaktır diye düşünüyorum

benim de hedefim aynı 58, hatta kilolarımız da ykın seninle ben de 68,2 idim geçen cuma

ben de 36

sabah uyanır uaynmaz kahvaltı yapmanın da akşam geç vakitlerde yemek yemenin de doğru olmadığı, tek öğün yapılacaksa 12 ile 3 arası bir saati seçmenin en uygun olacağı yazılıyor
ama 5ten sonraya bırakmamak şartıyla 10 ile 17 arası bir saat de seçilse faydası olacaktır diye düşünüyorum
Hadi bakalım inşallah 😊

ben de 36

ben 27 yaşındayım canım valla ben bugün durabildim bakalım zaman ne gösterecek 🤣🤣

ben 27 yaşındayım canım valla ben bugün durabildim bakalım zaman ne gösterecek 🤣🤣
kolay gelsin, inşallah istediğimiz hedefe ulaşırız :KK200:
ben ara ara yapıyorum zaten tek öğün o yüzden zorluk kısmını biliyorum, öğlen yediğim için gece uykuya geçmekte çok zorlanıyorum gurl gurul :KK70:
ama alışacağım bu sefer sinir oldum kilolarıma

kolay gelsin, inşallah istediğimiz hedefe ulaşırız :KK200:
ben ara ara yapıyorum zaten tek öğün o yüzden zorluk kısmını biliyorum, öğlen yediğim için gece uykuya geçmekte çok zorlanıyorum gurl gurul :KK70:
ama alışacağım bu sefer sinir oldum kilolarıma
ay hiç.deme yaaa aynaya bile bakmak isteyorum😫

ya kızlar ben bunu akşam yapsam acaba verim alır mıyım
bütün gün işyerinde olduğum için hep kuru şeyler getirebiliyorum yanımda
çorba sulu yemek olmuyor hiç
ama canım da istiyor yan hele kış günü
ama akşama bırakırsam da 7den önce hatta 7.30dan önce de olmaz
ne yapsam bilemedim

X