- 16 Aralık 2019
- 20.173
- 80.202
- 31
- Konu Sahibi missbellaa
82kaç kilosun ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
82kaç kilosun ki
boy kaç canım?
168 canımboy kaç canım?
Woww maşallahKızlarr! Dün 69.0 dim bu sabah 68.6 Darısı size(maşallah deyin bak)
hadi inşallahWoww maşallah
3 gün dene istersen sonuç alirsan devam et canım. Ne kaybın olacakkiya kızlar ben bunu akşam yapsam acaba verim alır mıyım
bütün gün işyerinde olduğum için hep kuru şeyler getirebiliyorum yanımda
çorba sulu yemek olmuyor hiç
ama canım da istiyor yan hele kış günü
ama akşama bırakırsam da 7den önce hatta 7.30dan önce de olmaz
ne yapsam bilemedim
60-65 yeter sana yani bi 20 kilo versen yeter168 canım
Haklısın canım pazara kadar deneyeyim bakalım3 gün dene istersen sonuç alirsan devam et canım. Ne kaybın olacakki
70 e bile razıyım vallah sonrası zamanla gene olur60-65 yeter sana yani bi 20 kilo versen yeter
Bu da 3-4 ay demek ki gayet de rahat verirsin
Bence de 20 kilo versen iyi olur. Canım 20 kiloyu 45 günde rahat verirsin bence bu diyetle. Yap, gör. Çünkü ben iki günde bir kilo veriyorum. Kaldi ki sen benden daha hızlı verirsin
inşallah ben de çok istiyorum vallahi bugün iyi gittim şükürBence de 20 kilo versen iyi olur. Canım 20 kiloyu 45 günde rahat verirsin bence bu diyetle. Yap, gör. Çünkü ben iki günde bir kilo veriyorum. Kaldi ki sen benden daha hızlı verirsin
Inşallah canım. Sevindiminşallah ben de çok istiyorum vallahi bugün iyi gittim şükür
teşekkür ederimmInşallah canım. Sevindim
Ayyyy çok iyi iki günde bi kiloBence de 20 kilo versen iyi olur. Canım 20 kiloyu 45 günde rahat verirsin bence bu diyetle. Yap, gör. Çünkü ben iki günde bir kilo veriyorum. Kaldi ki sen benden daha hızlı verirsin
TesekkurlerAyyyy çok iyi iki günde bi kilo
Kaç kilosun ve ne yiyip içiyorsun acaba
69.5 başladım suan 68.5im iki gündür yapıyorumAyyyy çok iyi iki günde bi kilo
Kaç kilosun ve ne yiyip içiyorsun acaba
Aaaa nick değişmişsin sanırım o yüzden konu sahibi dışında biri sandım pardon canımTesekkurler
Sayfada günlük olarak her akşam paylaşıyorum canım, saati de yazılı. Geçmiş mesajlarima bak istersen
Sorun değil canım❤ Haklısın benim hatamAaaa nick değişmişsin sanırım o yüzden konu sahibi dışında biri sandım pardon canım