- 16 Aralık 2019
- 20.173
- 80.202
- 31
-
- Konu Sahibi missbellaa
tamam o zman saat 12 den önce halledicem bu işiÖğleni de seçebilirsin ama saat 12.00 den once yediklerinin yuzde 80ini vucut yakiyor. Bu bilimsel birsey. Sana kalmış canım
Çok iyi ilerlemişsin tebrik ederim. Darısı banamerhaba kizlar bende 4 gündür tek ögün besleniyorum tesadüfen omad diyetini gördüm..76 ile basladim suan 73.9 um fakat yemekten sonra tartildim ne kadar farkeder bilemiyorum. ayni zamanda gün icinde ya leslie yapiyorum ya da yürüyüse cikiyorum. bugün saat 5te yedim tek ögün olsa da yine yediklerime dikkat etmeye calisiyorum
Aynen. Yalniz sabah 12.00tamam o zman saat 12 den önce halledicem bu işibalkabağına dönmeden önce
12 cok erken degil mi yaa sonra koca gün ac geziyoruz :) ne kdar erken o kadar iyi dogru aslinda..Öğleni de seçebilirsin ama saat 12.00 den once yediklerinin yuzde 80ini vucut yakiyor. Bu bilimsel birsey. Sana kalmış canım
guruldadikca keyif almaya basladim ben, biliyorum ki vücut yakiyor biseyler oluyor iceride :))Midem gurulduyor. Yatmadan 2 3 bardak sicak su iciyim bari. Insallah uyurum bu gece
Vaay güzel bir bakış açısıguruldadikca keyif almaya basladim ben, biliyorum ki vücut yakiyor biseyler oluyor iceride :))
mantikli. en azindan insan takip edebilir.ben acliktan unuttum 4 gundur ne yedigimiSöylemeyi unuttum. Not defteri aldim dun kirtasiyeden. Gunluk tutuyorum kilo+yemek. Cok yarari oluyor kizlar. 3 lira pahali birsey değil yani
Tabi. Porsiyon kilit nokta bence. O yuzden ben ne yedigime degil ne kadar yedigime dikkat ediyorum.mantikli. en azindan insan takip edebilir.ben acliktan unuttum 4 gundur ne yedigimibu arada yemek olarak ne yiyorsun veya porsiyonun nasil oluyor. kendim icin fazla mi yiyorum diye düsünüyorum
Sana kalmış canım. Ben sadece şöyle deyim bir kadini mutlu edersem hele yardımım dokunursa cok mutlu olan biriyim. Yapım böyle. Kadın kutsaldır bence. Bu konuyu açmamın tek sebebi de birilerine faydam olsun mutlu ediyim diyeydi.Pekala ben meyvesuyundan vazgeçtim ozaman ama akşam sekizden önce akşam yemeği yemeyi düşünüyorum gündüzü birsekilde halledicem bakalım
ben 5 te yiyorum genelde aksam yemegi oluyor.bugün mesela 4kepce mercimek corbasi 3yemek kasigi susuz nohut yemegi az birsey lahana salatasi yedim. corbayi kacirmisim biraz degil mi:/ ama ekmek makarna pilav tamamen cikardim anca kizim veya esim yanimda yiyorsa 1 kasik atiyorum agzimaTabi. Porsiyon kilit nokta bence. O yuzden ben ne yedigime degil ne kadar yedigime dikkat ediyorum.
Mesela ekmek 2 dilim, peynir 2 dilim, yumurta mutlaka haşlanmış, 1 adet armut yerim her sabah portakal pek sevmem çünkü, zeytin maksimum 10, bir de pastirma ya da sucuk 6 dilim ya da yoğurt o da 1 kase.
Icin rahat olsun porsiyonların gayet normal. Neyse 1 kaşık 1 tabaktan iyidir ama 2.kaşık yok bakben 5 te yiyorum genelde aksam yemegi oluyor.bugün mesela 4kepce mercimek corbasi 3yemek kasigi susuz nohut yemegi az birsey lahana salatasi yedim. corbayi kacirmisim biraz degil mi:/ ama ekmek makarna pilav tamamen cikardim anca kizim veya esim yanimda yiyorsa 1 kasik atiyorum agzima
Valla yokIcin rahat olsun porsiyonların gayet normal. Neyse 1 kaşık 1 tabaktan iyidir ama 2.kaşık yok bak
Merak ettim. Ben Koç burcuyum. Senin burcun ne?Valla yok
Bende koçMerak ettim. Ben Koç burcuyum. Senin burcun ne?
6 nisanBende koç26 mart
tamam canım öyle yapıcamAynen. Yalniz sabah 12.00
1kere yaptıktan sonra devamı geliyortamam canım öyle yapıcamhadi bize kolay gelsin inşallah ağzımı kapatabilirim